Sayfa 68 / 1204 İlkİlk ... 18586667686970781181685681068 ... SonSon
2,011 ile 2,040 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Şimdi gelin Keita’yı mercek altına alalım;
    Keita mükemmel bir oyuncu, harika çalımları var, dar alanda adamı katlayıp geçiyor. Hani o reklam filmindeki gibi, adam yataktaki kadını nasıl da alıp katlaya katlaya blucinin ön cebine koyuyor ya, işte öyle!
    Keita’nın rakibini nasıl geçtiğini rakibi zaten göremiyor da işin garibi siz de göremiyorsunuz. Topu rakibin önüne atıyor son anda bir bilek hareketiyle topu çaldığında, bir de bakıyorsunuz rakip bakkala gitmiş... Aslında tam Mesut Bakkal’lık bir adam Keita...
    Bana rahmetli Beşiktaşlı Yusuf Tunaoğlu’nu hatırlatıyor. Yusuf da mükemmel bir topçuydu ama kendini iyi kullanamadı...
    Olabileceği kadar olamadı...
    Barça’da oynayamadı!

Tanburacı'nın yazısından ufak bi kesit...
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Senin mantığınla Güiza FB'nin elinde patladı, bitti ? Sonuçta 28 yasında bir oyuncu ve gecen sene gösterdigi performans ortada.
    Bu sezon ligde gol krallı olmassa veya gol krallığına yaklaşmassa, birde buna ek olarak Avrupa'da da birşey yapamassa Güiza Fenerbahçe'nin elinde patlar. Aldığımız paraya satamayız.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Bu senede olmazsa , seneye dersiniz hep seneye bir bakmıssınız ki 33lü yaslaraa gelmiş
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Bu senede olmazsa , seneye dersiniz hep seneye bir bakmıssınız ki 33lü yaslaraa gelmiş
    Konuyu dağıtmayımda, zaten Güiza'yı beğenmediğimi söylüyorum. İyi koşuyor ama; gol atamıyor. Umarım beni utandırsın. Neyse bu konu Galatasaray konusu başka takım konuşmaya gerek yok. Bu mesaja alıtnı yapmassanız sevinirim.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Leo Franco Sözleşme İmzaladı

Galatasaray’ın yeni transferi Leo Franco bugün Galatasaray’ın kamp yaptığı Bilderberg Otel’de kendisini üç yıllığına Galatasaraylı yapan sözleşmeyi imzaladı.
    Galatasaray Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin’in de katıldığı imza töreninde Leo Franco, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Adnan Sezgin, Leo Franco ile 1 Temmuz itibarı ile üç yıllık sözleşme imzaladıklarını belirterek, “Bu transferin hem kulübe, hem de futbolcumuza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
    Adnan Sezgin, bir soru üzerine bu sabah transferi açıklanan Keita ile ilgili olarak ise, “Kaliteli olan takımımıza, katkı yapabilecek önemli bir oyuncu, bu transfer de hem kendisine, hem de kulübümüze hayırlı olsun” dedi.

İmza töreninde daha sonra yeni transferimiz Leo Franco basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
    Leo Franco bu kadar büyük ve dünya çapında bir takıma geldiği için çok mutlu olduğunu belirterek, “Bu benim için onur kaynağı ve büyük bir adım” dedi.
    Arjantinli kaleci Türkiye’yi seçmesi ile ilgili olarak, “İspanya’da kendim için koyduğum hedeflerin tümüne ulaşmıştım. Benim için her anlamda söz sahibi bir kulübe gelmek çok önemli” dedi.

Leo Franco, bir başka soru üzerine kalecilerin tüm takımlar için önemli olduğunu belirterek, “Ümit ederim ki Galatasaray’a sadece önemli maçlarda değil, tüm maçlarda katkıda bulunurum” dedi.
    Galatasaray’ın dışında İspanya, Arjantin, İngiltere, Almanya ve İtalya Ligi takımlarından teklifler aldığını ifade eden Leo Franco, “Ancak bu takımlar Galatasaray’ın sahip olduğu iddiaya sahip değildi. Benim için öncelik kulübün sahip olduğu iddiadır” diye konuştu.

Leo Franco, teknik direktör Frank Rijkaard ile ilgili olaraksa, “Barcelona’da Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu kazandı. Bir döneme damga vurdu. Benim çok hoşuma giden bir oyun sistemi var. Ben bu oyun sistemini tüm taraftarların seveceğini düşünüyorum” dedi.
    Leo Franco, son olarak 25 numaralı formayı giymesiyle ilgili olarak, “Son 12 yıldır 25 numarayı kullanıyorum. Benim için başka bir özelliği yok” şeklinde konuştu.

Kaynak : Galatasaray.org

Geç oldu ama

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Bugün (dün) Fotomac mı Fanatik mi yalan olmasın en arka sayfasının sag üst köşesinde bir haber gördüm sallanıda bu kadar sallanır

Babel arsenalde oynayamamaktan sıkılmıs bai hangi takımda oldugunu yazın ah türk medyası ah
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    İşte edigim kare

Arsenalli Babel
    Last edited by Alicanfmfan : 03.Temmuz.2009 at 04:57 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

adamların o kadar haberi var dünyadan. lütfen alay etmeyiniz

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Babel R.Madrid li değilmiydi
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ben BabeL'in bonservisi Barcelona'da diye biliyodum...

Lincoln denen heriften kurtulmadan transfer zor...

Nesil
    2006

babel ben dogustan arsenalli ve arsenale imza atti, ama bonservisi liverpoolda.

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Sizin gibi haberciler olmaz olsun yaa Arsenal'li Babel

Nesil
    2006
    Yer
    sami yen cehenneminden

Haldun Üstünel cumaya kadar 2 oyuncu getiricez dememiş miydi?
    Ayrıca Adnan Sezgin "Haftasonuna kadar 2 oyuncu getiricez." demişti yanlış hatırlamıyosam. 1'i geldi biri uçağa bindi sanırım

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uagsbrk View Post
    Haldun Üstünel cumaya kadar 2 oyuncu getiricez dememiş miydi?
    Ayrıca Adnan Sezgin "Haftasonuna kadar 2 oyuncu getiricez." demişti yanlış hatırlamıyosam. 1'i geldi biri uçağa bindi sanırım
    Cuma namazı kılındı ama diğeri hala gelmedi..

Nesil
    2007
    Yer
    Hollanda Rotterdam

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Cuma namazı kılındı ama diğeri hala gelmedi..
    Burda daha kIlInmadI

You can call me a hero.
    I'm no hero. I'm a legend.
    Heroes last a lifetime. Legends last forever.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

2. oyuncu Leo Franco olmasın

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Mevlüt doğuştan!..
    [IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/isa/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/isa/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-1.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/isa/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-2.jpg[/IMG]
    Fransa'nın önde gelen takımlarından Paris Saint Germain (PSG) ile anlaşma imzalayan milli futbolcu Mevlüt Erdinç, ileride futbol yaşantısını Türkiye'de sürdürebileceğini söyledi.

Transferi ile AA muhabirinin sorularını yanıtlayan Mevlüt Erdinç, PSG'ye transfer olmaktan çok mutlu olduğunu bildirdi.

PSG'nin, Fransa'nın en önemli takımlarından birisi olduğunu kaydeden Erdinç, bu takımda oynamanın kendisi için gurur verici olduğunu belirtti.

Mevlüt Erdinç, "Bir gün Türkiye'ye dönmeyi düşünüp düşünmediği ve hangi takımda oynayabileceği" sorusunu ise "Neden olmasın, tabii ki isterim. Küçüklüğümde Galatasaray'ı tutuyordum" diye yanıtladı.

PSG Kulübü, kendi stadı Le Parc des Princes'de dün düzenlediği törenle yeni transferleri Mevlüt Erdinç'i basının karşısına çıkarmıştı.

Erdinç, salı günü PSG ile 8 milyon Avro karşılığında 4 yıllığına sözleşme imzalamıştı.

03.07.2009
    Kaynak :
    AA

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

BakaLım Türkiye'de GS'ye transfer oLmazsa küçükLüğümden beri ... takımlıyım diyecek mi...!*

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Küçüklüğümde Gs'liydim büyüklüğümde Fb'liyim der..

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Kanal D Sporluyum

Ayrıca Cuma'ya kadar bir dünya starı gelicek demişlerdi Keita'dan sonra ne oldu??

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

23:59'a kadar süre var bir yıldız kayar belki

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Pazzini_06 View Post
    Kanal D Sporluyum

Ayrıca Cuma'ya kadar bir dünya starı gelicek demişlerdi Keita'dan sonra ne oldu??
    Nerede dendi bunlar?

Benim tahminim 5-6 günlük sürecte bir transfer daha olmaz. Servet gitmezse; 1 ortasaha daha alınır transfer biter. Servet giderse buna bir de stoper eklenir diye düşünüyorum. Ayrıca Lincoln artık gitti. Takımda olmayacak, o dava süreci artık. Kontrat fesh edilecek; yada bir takıma gönderilecek. Nonda da takımdan ayrılabilir.

Nesil
    2006

Arda Turan: Liverpool & Manchester United Battle for £13M Dazzling Turkish Golden Boy

Arda TuranAccording to reports in the Turkish press Liverpool and Manchester United are gearing up for a battle for the exciting young Turkish winger Arda Turan. The player is expected to leave Galatasaray with the club finishing a highly disappointing 5th in the Turkish league, 10 points behind champions Besiktas.

An added bonus for potential suitors of Arda is the player’s versatility as he can play on either flank or even in a more central role. Liverpool have been strongly linked to the golden boy of Turkish football as Rafa Benitez has been looking to add some much needed flair to his strong outfit. However, with Cristiano Ronaldo’s departure from Manchester United, Sir Alex is also in the market and looks to have lost out on targets Karim Benzema and Franck Ribery so will be determined to secure Arda for the left wing having already signed Antonio Valencia on the right. Whoever does sign the Turkish international will sign a player who’ll provide width and trickery in abundance.

The 22-year-old Galatasaray midfielder enjoyed an excellent season individually even though the team ultimately struggled after scoring 7 goals in 29 league appearances (27 starts). In the 2007/08 season he also weighed in with 7 goals in 30 league appearances (29 starts) which led to interest from England, Spain and Italy in the process.

Since breaking into the first team he has scored an impressive 19 goals from 86 (80 starts) league appearances and has become a mainstay of the team that won the 2007/08 Turkish title. His match-winning performances in Turkey’s superb Euro 2008 displays also intensified the growing interest in the exciting winger as well as increased his price tag.

The player is expected to cost around £13m which may not be too much of a gamble if he can realise his amazing potential in England.

Dazzling Winger Ready for the Premier LeagueHe’d looked destined for St James’ last summer but Newcastle’s reluctance to pay more than £8.5million prior to Euro 2008 was met with disdain by Galatasaray President Adnan Polat. The Magpies were reportedly in a hurry to get Turan signed up prior to the European Championships as they feared impressive performances by the player would push his value up even further. Unfortunately for the Tyneside giants, that is exactly what happened.

Arda has won 31 caps for his country (3 goals) despite his tender age after progressing from the U19 and U21 sides. The youngster is both quick and two footed and has been likened to former Galatasaray legend Gheorghe Hagi in his home country so should give you an idea of how highly he is rated. It promises to be an interested summer battle between Liverpool and Manchester United in regards to who finally signs the golden boy of Turkish football.

So would you like to see this exciting young talent in the Premier League or do you feel he could flatter to deceive in the hurly burly pace of the English top flight? Let’s hear your views.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

bu haber bildiğim kadarıyla eski...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

The player is expected to leave Galatasaray with the club finishing a highly disappointing 5th in the Turkish league, 10 points behind champions Besiktas.

Oyuncu Galatasaray'dan ayrılmak istiyo çünkü takım ligi 5. bitirmiş ve Beşiktaş'ın 10 puan gerisinde kalıp hayal kırıklıgı yaratmış ben Arda'nın hiç gitmek istiyorum dedigini hatırlamıyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Babel + 10 milyon versin Lpool anlaşalım

Şaka bir yana Arda bu sene gitmez takımdan. Takım onun etrafında kuruluyor

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Nerede dendi bunlar?

Benim tahminim 5-6 günlük sürecte bir transfer daha olmaz. Servet gitmezse; 1 ortasaha daha alınır transfer biter. Servet giderse buna bir de stoper eklenir diye düşünüyorum. Ayrıca Lincoln artık gitti. Takımda olmayacak, o dava süreci artık. Kontrat fesh edilecek; yada bir takıma gönderilecek. Nonda da takımdan ayrılabilir.
    Her Çıkan haberin başında yazılıyordu yani.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Oyuncuyu Brezilya'dan alacaklarsa orada yarın cuma..

Nesil
    2006
    Yer
    sami yen cehenneminden

Quote Originally Posted by Oghuse View Post
    Oyuncuyu Brezilya'dan alacaklarsa orada yarın cuma..
    bana yarın sabaha sitede bişeyler açıklanabilir gibi geliyo ama hadi hayırlısı.

Enterokinaz Misafir

adnan polat show haber'de açıkladı ;

" lincoln'e Galatasaray kapıları kapanmıştır. 2009 - 2010 sezonundan itibaren takımımızda forma giymeyecektir. umarım kendine yeni bir kulüp bulur. "

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Şuan için transfer düşünmediklerini de söyledi başkan. Genç bir yıldız adayı bulabilirlerse ve bütce de uyarsa olabilirmiş. Ali Kırca da "Buradan Gs taraftarına o zaman yıldız transfer beklemesinler diyelim" dedi. Başkanda "Ali Kırca hayat sürprizlerle dolu, her an herşey olabilir" dedi. Büyük bir ihtimal transfer olmayacak galiba. Belki Lincoln satılabilirse ordan gelecek parayla olur.

Mesaj Yetkileri