-
03.Temmuz.2009, 20:56
Şu uzatma dakikaları kesinlikle saçma olmamalı.
Bakın Sivasspor ile bir sezondan bir kaç maç SS'si yakaladım. DAha sonra ayrı bir konuda paylaşacağım onları, en az 4 dakika uzatma oluyor tüm maçlarımda, hadi 4 dakika sabit uzatma oluyorda ah birde hakem 4 dakika veripte fazladan 1-2 dakika oynatmasa. Bir maçta 5 dakika uzatma verdi 90+5 te bitmesi gereken maç 100 dakika 40 küsür saniyede bitti. Olamaz böyle bir skandal. Özellikle yendiğim maçlarda kasten oluyor. Bu fm in değişmeyen politikası mıdır nedir? Yenilince 10 dakikada verse anında pozisyonsuz bitiyor. Lütfen buna çözüm istiyorum..
Yukarıdaki 1. sorunum 2. si ise son 10 dakika sendromu.. Kaç maçı son 10 dakikada yediğim gollerle yitirdim bilmiyorum. Yine SS leri yayınlayacağım sonra. acayip sinirleniyorum artık. Oyundan soğudum.
3. sü kalecisi degaj yapan takım hep dezavantajlı oluyor. 2. ligde BUGSAŞ'a Rize'den Ferhat'ı aldım. Sezonda iyi bir performans göstersede bazen akıl almaz fahiş hatalar yapıyor. Özellikle degajlarda bazen ceza sahasının biraaz ilerisindeki rakibe atıyor. Neredeyse şike yaptığını düşüneceğim. bir ataktada degaj yapan takım avantajlı olsun ve atağa kalksın..
4. sü kornerlerden gol atamıyorum. O kadar maç oynadım sadece bir tane attım 3 sezonda. ama bir çok gol yedim kornerden. Bu korner olayı düzeltilmeli.
5. si, Golü attıktan sonra hemen yiyorum. 1 maçta olsa tamam taktik ama bir çok kez olan bir şey. Yada 2-0 öne geçince illa biz rahat maç izleyemeyelim diye 2 dakika sonra golü yiyoruz.. Buda düzeltilmeli.
6. sı, Yıllardan beridir Fm'de bir takımdan oyuncu alırken mesela abartılı bir fiyat verdiğimizde kimse bir şey demez. 2010'da, bir oyuncuya değerini aşınca yönetim karşı çıksa. Daha gerçeğe yakın olur.
7. si.. Yine genelde yenilirken zamana ihtiyacımız olduğunda artık 2-3 dakika kaldığında alttaki maç motoru sürekli bilmem kim sarı kart, xxx sarı kart diye artık dakikalarca sarı kart görmelerini izliyoruz. Biraz daha akıllıca şeyler düşümeliler. Ama maç motoru (3D) çok yararlı. Oyuncularımızın nasıl olduğunu daha net izliyoruz. Bu maç motorunu daha önceleride dediğim gibi deplasmanlara gidip orda maçtan önce takımı antrenmana çıkardığımızda taktik maçı yaptırdığımızda da kullanabilmeliyiz. Yani antrenman maçlarıda olmalı. Kim formda görmeliyiz. Ben asistana seçtiriyorum kadroyu maçlara çıkarken çünkü kafamda sağlıklı bir bilgi yok. Asistanın hata yapma riski az olduğu için o en iyi kadroyu seçiyor. Bunu azaltmak içinde antrenmanları maç gibi yönetmeliyiz. En azından sadece temel maç gibi şeyler olmalı ilk olarak. Kapsamlı olmasada bir kaç taktik verecek kadar geliştirilse süper olur benim açımdan...
İnanın şuan ev taşıdık telefon olmadığı için daha elimiz değmedi interneti tekrar bağlatmaya fırsat buldum şuan netten yazıyorum. Bir çok sorunum var. Takım bir türlü tutmadı BUGSAŞ'tayım. yazacak çok şey var.
Bu arada 9.1.0'da oynayan arkadaşlar için geniş bir gncelleme hazırlıyorum onuda paylaşıcam net bağlanınca..
Kısaca onada değineyim. Tüm Türk oyuncularımız, takımlar, stad isimleri, hakemler, lige inen çıkanlar, transferler felan güncellendi.
Yeni stadlar eklendi, takımlara önemli yöneticilerimizi ekledim. Güzel olacağını düşünüyorum.. Net gelince daha çok bilgiye ulaşacağım için son kontrolleri yapacağım..
Mesaj Yetkileri