1 ile 30 arası toplam 59 sonuç

Konu: 3. Lig ve Amatör Ligler

Threaded View

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Kırıkkalespor 2. Lig Klasman'dan 3. Lig 3. Gruba düştü. Ben ne olursa olsun yinede bilgileri aktaracağım. Sonuçta gözlemci yok diyorlar 3. ligler ve 2. ligler için 1 kişi bir kişidir. Benim gibi kulübe gidip as başkanla, teknik kadro ile vs. görüşebilecek ve araştırma ekibine en azından 3. veya 2. ligdeki takımım için her türlü bilgileri verebilecek imkanlara sahip olan arkadaşlar belki ileride çoğalır ve profesyonel liglerimizin hepsi eklenir. Şimdi takımdaki teknik direktör vs. gibi gidenleri kalanları aktaracağım. Araştırmacı olmadığım için oyuncuların yenetekleri hakkında her hangi bir bilgi vermeyeceğim sadece son temel bilgileri vereceğim..

Kırıkkalespor'un yıllardır maçlarını oynadığı Fikret Karabudak resmi olarak 5.402 kapasiteye sahiptir. Saha ölçüleri 68x105'tir. Stad eskiden tahtaydı ve eskimişti ama bir kaç sene önce tamamen izolayson ile modernleştirildi ve zorunlu olarak tamamı koltuklandırıldı dolayısı ile kapasite 15 bin civarından 5.402'ye düştü. İlk bilgi bu stad hakkındaydı. Ama zemine bakım yapılmadığı için geneç sezon bir süre Yapımı bir kaç sene önce biten Başpınar 17 Ağustos Stadyumu'nda oynadı..

Başpınar 17 Ağustos resmi olarak 15.000 kapasiteli tümü koltukludur. Yapımı 1990 da başlasada inşaat sarkınca 2006 yılında tamamlandı. Oldukça yeni bir stad. Stadın Eklenirken Very Good değilde Good olursa iyi olur. Karabudak ise Average olabilir.

Gelelim teknik konulara..

Tenik direktör Fikret Bademci gönderildi. Kırıkkalespor'da oyuncuydu daha sonra Antrenörlük ve Teknik direktörlük yapmıştı. Ve düşünce bileti hocaya kestiler ve gitti. Takımın başına ise süpriz biri geçti. Kırıkkalespor idari menajeri Atilla Gerin geçti. Oyunda antrenör olarak eklenmiş. Bakalım takıma nasıl yansıyacak. Yıllardır takımın için de ve iyi tanıyor takımı.. Kırıkkalespor başkanı Hakan Aykul'dur.

Kırıkkalespor iç transferde defans oyuncusu Fazlı Arslan ile iki yıllık mukavele yeniledi. Murat Çalışkan ile de yeniden anlaşmaya varıldı.

Mehmet Ali Barut, R.Koray Tetik, Ramazan Algan, Bahri Arslanlı, Lokman Akyıldız, Mustafa Dağdeviren, Erkan Koç, Erdi Zengin, Mustafa Ünver, Erçin Yardımcı ve Halit Ekinci ile görüşmeler tamamlanarak mutabakata varıldı.

Ayrıca Kırıkkalespor alt yapısından Samet Çalışkan, Mehmet Gök ve Emrah Omay'ı kampa dahil etti. İstenirse bu oyuncular hakkında pozisyon bilgisi alabilirim.

Dış transferde Antalya D.S.İ Spor Kulübünden Metehan Andaç Özlö, Hasan Ceylan ve Biray Demir ile anlaşma sağlanarak ön sözleşme imzalandı.

Geçen sene kadroda yer alan ve sözleşmesi devam eden Gökhan Aydın ile görüşülerek sözleşmesi karşılıklı olarak fesh edildi, Sezai Sezgin ve Nurettin Duruel’e ise kendilerine kulüp bulmaları söylendi.Bu arada takımda sözleşmesi biten Cemil Adıcan, Cihat Can Yiğit, Uğur Yasan ve Murat Berge ile yollar ayrılırken henüz görüşme yapılmayan Hamit Tüzün, Kürşat Kuyumcu, Ufuk Bulut ve yaş sınırlaması sebebiyle karar verilemeyen Celal Özcan, Coşkun Ağrı, Abdullah Yeşilyurt ve Erkan Özer’in durumları belirsiz.

kulüp, takımla ilgili transfer çalışmaları ve takım hakkında gerekli açıklamanın önümüzdeki günlerde kamuoyuna daha detaylı bir şekilde açıklayacağınız söyledi...

Gelişmeleri detaylıca aktarmaya devam edeceğim.. Yalnız Lokman Akyıldız'ın firikik değeri yükseltilmeli. Süper Sol ayağı, tekniği ve firikik golleri vardı geçen sezon.. İstenirse elimde geçen sezon attığı frikik videolarınıda verebilirim. Şimdilik bu kadar neti bağlatınca uzun uzun bilgileri transferleri teknik kadroyu aktaracağım..

Şunuda belirteyim 3. Lig 3. Grup 2. lig düzeyinde oldu. Çoğu İstanbul takımı. Ama Kırıkkalespor geçen sezonki bir çok oyuncuyla anlaştı. Heleki takımı sırtlayan genç Lokman'ında kalmasıyla ben bu sezon tekrar çıkacağını düşünüyorum. Zaten düşmeside süpriz oldu benim için..

ayrıca 3 ligde prosedürler var 24 yaşı üstünde 6 futbolcu oynayabiliyor bunlarında sadece 4 ü kadroda olabiliyor.

Mehmet Ali
    Hasan BASRI KARA
    METE Metin
    UĞUR Yasan

bunlar kadroda olmayacak ...

CELAL de gozu kapalı bank asyada oynar vee bu sene futbol olarak takımda ilk 2 de en ıyıler arasında bana gore..

herşey kesinleşince buraya yazacağım
    Last edited by SAİT71 : 04.Temmuz.2009 at 01:39

Mesaj Yetkileri