Evet arkadaşlar şu anda Türkiye Futbol Federasyonu açıkladı ;
Artık Türk takımları 12 kişi ile mücadele edecek![]()
Gazetelerin boşuna günahını almışız (Vatan Gazetesi Fan )![]()
Evet arkadaşlar şu anda Türkiye Futbol Federasyonu açıkladı ;
Artık Türk takımları 12 kişi ile mücadele edecek![]()
Gazetelerin boşuna günahını almışız (Vatan Gazetesi Fan )![]()
Kaleciyide defans oyuncusu olaak saymıştır, 3-4-3'ü 4-4-3 yapmıştır.
Muhtemelen Arda'yı 2 kişiden saymışlardır.
Scarface Haldun Üstünel helal olsun valla onun gibi bir adam görmedim![]()
Melih Şabanoğlu bu gece saat 3 de bir transferin gelecegini söylemiş.
Daha önce de bazı duyumlar vermişti birkacı haric cogu tutmamıştı, kendisi de bunlara üzülüp inandırıcılığını yitirmişti; ama Keita'yı 1gün önceden isim vermeden bilmişti. İlk defa bu kadar net konuştuğunu gördüm.
"Yeni transferimiz bu geceyarısı saat 03.00’te açıklanacak. Şu an yolda kendisi. Sevgilerimle. Melih"
Vallaha inansammı inanmasammı bilemedimAlarmi kurucam valla gece 3 e. Ama Eğer transfer felan olmazsa hakkımı helal etmem
![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Alarm'a gerek yok .. Sabah 5. kadar burdayiz![]()
You can call me a hero.
I'm no hero. I'm a legend.
Heroes last a lifetime. Legends last forever.
Bende bekliyecem Ntv sporda olsun burda olsun bakalım gelecek mi ?
Eğer gelmesse bu adam bi daha konuşmasın lütfen![]()
Bende inandım , çünkü bir insan bu kadarını sallayamaz herhalde...
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Kim bu adam yahu ? Tanımıyorum ben![]()
Nedendir bilmem,bugün birkaç kere Pc'yi kapatıp açtım.Sitelere her girdiğimde G.Saray yeni transfer yaptı kesin dedim kendi kendime bugün...
İçime doğdu galiba.Ben öyle koftiden birşey hissetmem,transfer var kesin...![]()
3 e kadar ayaktayız![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Kewell kampa katıldı onun için Neill olabilir ama Neill haberleri cıktıgı için aklıma Newcastle'nin sag beki Habib Beye'yi aldık gibi geliyor hadi hayırlısı...
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Gelen bence Miguel olabilir.Valencia ile Arda görüşmeleri oldu dendi ya belkide bunu saptırmak içindi
Açıkcası pek inanmıyorum; ama bu kadar da net hiç yazmamıştı daha önce. Eger kolpa cıkarsa tefe koyarlar adamı![]()
Santiago Munez geliyomuş..Tabi şaka.
İnşl. doğrudur ve iyi bir transfer yapmışızdır.
Bir daha yazacak yüzü olmaz eminim![]()
Bu arada googlede arattım o cümleyi ama çıkmadı niyeyse. Nerede söyledi bunu ?
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Mata oLur beLki belli mi olur![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Uçuş bilgilerine baktım TAV Hizmetinden gece 3 diyor fakat en yakın uçak 2:50 ve Lübnan'dan geliyor sanırım sonra 04:45'te Pescara yani İtalya uçagı geliyor. İç hatlardada 02:10'da Samsun uçagı var birde 04:00'da Malatya. Tabi özel uçagıyla geliyoda olabilir ama tarifeli uçuşsa sallamış![]()
Şuanda yolda dedi adam.3 de gelicek demedi
Şuanda yolda dedi adam.3 de gelicek demedi
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Şuanda yolda demiş. 3 de gelicek dememiş![]()
Last edited by Nedvedmania : 05.Temmuz.2009 at 02:32 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
03:00 da "açıklanacak" dedi farkındaysanız inecek değil. Olmadı lübnan'a tatile gitmiştiryersen.
valla 3 e kadar bekliyorum transfer yoksabende hakkımı helal etmiyorum uykumdan ediyo beni![]()