Dünya Kupası grubu baya kolay olmuş en az yarı final oynarız.Euro grubunda da kilidi Sırbistan maçları çözer.
Dünya Kupası grubu baya kolay olmuş en az yarı final oynarız.Euro grubunda da kilidi Sırbistan maçları çözer.
İnşallah
Vallahi averajla 2. çıktım çok sinirim bozuldu.
Kupayı alamamda ikisindende çıkarım.
Bende böyle düşünüyorum.
Evet baktım ilk 2 çıkıyor direk güzel oldu evet Dünya Kupası grubumda kolay.
İnşallah bende öyle düşünüyorum.
Türkiye 6 - 0 Irak
Yedek agırlıklı bir kadroyla çıktıgımı söyleyebilirim bu maçta Rıdvan Şimşek , Ugur Demirkol gibi isimleride milli takıma aldım güzel oyun rakipte kolay olunca farklı bir şekilde kazandık.
Dünya Kupası Maçları :
Türkiye 3 - 2 Paraguay
Çok heyecanlı bir maçtı top bir o kalede bir bu kaledeydi Eren Güngör'ün korner golleriyle geride oldugumuz maçta durumu eşitledik ama sonra haksız Bir Penaltıyla geriye düştük ama ilk yarının son dakikasında bu sefer bize penaltı çalındı ve öne geçtik ikinci yarı tek kale oynadık diyebilirim farkı açabilirdik ama olmadı olsun 3 puan 3 puandır.
Amerika 2 - 2 Türkiye
Maça hızlı başladık erkende golü bulduk ama ondan sonra Amerika çok bastırmaya başladı ve ilk yarının ortalarına dogru maçı eşitlediler tam ilk yarı bu skorla bitecek derken birde 2-1 öne geçmişlerdi defansları yavaştı çıkardım Semih'i aldım oyuna Sercan'ı ve 85. dakikada eşitledik durumu ve altın degerinde 1 puan aldık.
Türkiye 4 - 1 Güney Afrika
Grubun tartışmasız en zayıf takımıydı Güney Afrika çok rahat bir futbol oynadık ve maçı farklı kazandık. Paraguay'da Amerika'ya maçı sattı ve 5-0 kaybetti böylece grubu averajla 2. sırada tamamladık.
Puan Durumu :
Şu averaj olayından nefret ediyorum ya şu FM'de başımı en çok yakan şey bu oldu.
Milli Takım Kafilesi :
Güney Afrika'ya üstteki oyuncular ile gittim şu an takımdan gayet memnunum.
2. Tur Rakibimiz :
Gelebilecek en zor takımlardan biri geldi elemeye çalışacagız ama büyük ihtimalle bu turu geçemeyecegim ama olsun.