1 ile 30 arası toplam 112 sonuç

Konu: Yer Gök İnlesin Bu Sesi Dinlesin Hep Seninleyiz Türkiye !

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

Dünya Kupası grubu baya kolay olmuş en az yarı final oynarız.Euro grubunda da kilidi Sırbistan maçları çözer.
    Twitter

Maalesef bir zamanlar Glader77 idi nickim

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Meart05 View Post
    Dünya Kupası'ndan = Lider
    Avrupa Şampiyonasından = Lider
    çıkarsın
    ama biraz gayret
    İnşallah
    Quote Originally Posted by RoNNiE91 View Post
    Dünya Kupası grubuda Avrupa Şampiyonası eleme grubu da çok kolay olmuş.Dünya Kupası grubundan lider çıkarsın.
    Vallahi averajla 2. çıktım çok sinirim bozuldu.
    Quote Originally Posted by Togiii View Post
    O grupların ikisndende ilk 2 de çıkarsın Eralp .İnşl. Dünya Kupasını alırsın
    Kupayı alamamda ikisindende çıkarım.
    Quote Originally Posted by Meart05 View Post
    Grup kolay bence 3'ünü de yenebilecek cinsten bir milli takımız
    Ayrıca Cyprus Azerbaycan San Marino North Ireland ve Macedonia bunlar kendi seviyelerinde takımlar oldukları için hepsine en az 2-3 tane atarsın Sırbişa maçlarına 1-0 alırsın öbür maçta da berabere kalırsan Italy'ıde zorlarsan 1. bile olabilirsin
    Bende böyle düşünüyorum.
    Quote Originally Posted by Dinozzo21 View Post
    Euro da ikinci olsan bile direk katılıyorsn zaten
    dünya kupasındada grup kolay
    Evet baktım ilk 2 çıkıyor direk güzel oldu evet Dünya Kupası grubumda kolay.
    Quote Originally Posted by Freddy77 View Post
    Dünya Kupası grubu baya kolay olmuş en az yarı final oynarız.Euro grubunda da kilidi Sırbistan maçları çözer.
    İnşallah bende öyle düşünüyorum.

Türkiye 6 - 0 Irak

Yedek agırlıklı bir kadroyla çıktıgımı söyleyebilirim bu maçta Rıdvan Şimşek , Ugur Demirkol gibi isimleride milli takıma aldım güzel oyun rakipte kolay olunca farklı bir şekilde kazandık.

Dünya Kupası Maçları :

Türkiye 3 - 2 Paraguay

Çok heyecanlı bir maçtı top bir o kalede bir bu kaledeydi Eren Güngör'ün korner golleriyle geride oldugumuz maçta durumu eşitledik ama sonra haksız Bir Penaltıyla geriye düştük ama ilk yarının son dakikasında bu sefer bize penaltı çalındı ve öne geçtik ikinci yarı tek kale oynadık diyebilirim farkı açabilirdik ama olmadı olsun 3 puan 3 puandır.

Amerika 2 - 2 Türkiye

Maça hızlı başladık erkende golü bulduk ama ondan sonra Amerika çok bastırmaya başladı ve ilk yarının ortalarına dogru maçı eşitlediler tam ilk yarı bu skorla bitecek derken birde 2-1 öne geçmişlerdi defansları yavaştı çıkardım Semih'i aldım oyuna Sercan'ı ve 85. dakikada eşitledik durumu ve altın degerinde 1 puan aldık.

Türkiye 4 - 1 Güney Afrika

Grubun tartışmasız en zayıf takımıydı Güney Afrika çok rahat bir futbol oynadık ve maçı farklı kazandık. Paraguay'da Amerika'ya maçı sattı ve 5-0 kaybetti böylece grubu averajla 2. sırada tamamladık.

Puan Durumu :

Şu averaj olayından nefret ediyorum ya şu FM'de başımı en çok yakan şey bu oldu.

Milli Takım Kafilesi :

Güney Afrika'ya üstteki oyuncular ile gittim şu an takımdan gayet memnunum.

2. Tur Rakibimiz :

Gelebilecek en zor takımlardan biri geldi elemeye çalışacagız ama büyük ihtimalle bu turu geçemeyecegim ama olsun.

Mesaj Yetkileri