Heed, yeni sezona hazır...

Yaz transfer döneminde birçok futbolcu ile anlaşan Gateshead FC, yeni sezona hazır gözüküyor. Basın mensuplarıyla yaptığı kahvaltı da Oğuz Kağan Hoca; 'Hedeflerimizin ilk aşamasını gerçekleştirdik, ilerleyen zamanlarda daha da başarılı olacağız. Amacımız bu takımı taraftarın istediği en yüksek yere çıkarabilmektir, bunun için ne gerekiyorsa yapacağız.' dedi.

Oğuz Kağan Hoca; "Hayalperest değilim, gerçekçi düşünüyorum"...

Kahvaltı sırasında kendisine sorulan; 'Birçok medya otoritesi sizin bu sezonu ligden düşme potasında bitireceğinizi söylüyor, bular için ne düşünüyorsunuz?' sorusuna, 'Medyadaki birkaç kişi böyle düşünebilir, onlara da saygı duyarım ama ben takımıma ve teknik ekibime güveniyorum. Ellerinden gelenin en iyisini yapacaklardır. Lig bitiminde kim düşme potasında, kim şampiyon olmuş göreceğiz.' dedi.

Bu sene kombine satışlarımız yükseldi tam 201 adet kombine sattık.

Ve işte yeni sezon tamamı regen transferlerimiz;

Carlos Roberto

Paulo

Richard Nilsson

Maxim Markhel

Blue Square Premier League 1. Hafta Maçı

Lige güzel bir başlangıç yaptık.

Blue Square Premier League 2. Hafta Maçı

Evimizde galip gelmek güzel oldu.

Blue Square Premier League 3. Hafta Maçı

İyi bir seri yakaladık, ligde şuan lideriz ama puan farkını biraz daha açmalıyız.

Blue Square Premier League 4. Hafta Maçı

Seriye devam ediyoruz.

Blue Square Premier League 5. Hafta Maçı

Güzel sonuçlar alıyoruz, takım ve transferler iyice oturdu.

Blue Square Premier League 6. Hafta Maçı

Muhteşem bir maç oldu. Oyuncularımızın hepsine çok teşekkür ediyorum.

Ayrıca Ağustos ayında, Ayın Menajeri Ödülü , Ayın Golü Ödülü , Ayın Oyuncusu Ödülü ve Ayın Genç Oyuncusu Ödülü gibi ödüllerin tamamını topladık.

Blue Square Premier League 7. Hafta Maçı

Biraz zorlansak da Novak'ın performansı sayesinde kazanmasını bildik.

Blue Square Premier League 8. Hafta Maçı

Zorlanmadık, rahat bir şekilde sonuca gittik.

Blue Square Premier League 9. Hafta Maçı

Zor olsa da kazanmak çok güzel.

Blue Square Premier League 10. Hafta Maçı

Güzel maç oldu, deplasmanda rahat bir galibiyet aldık.

Blue Square Premier League 11. Hafta Maçı

Çok zor maç oldu, ilk yarıyı farklı kapatınca biraz rahatlamış olduk ve ikinci yarı bir rehavet oluştu ve oyun dengeye geldi. Neyseki defansif performansımız oyuna biraz daha el attı ve zor da olsa kazandık.

Blue Square Premier League 12. Hafta Maçı

Zorlandık ama kazandık.

Blue Square Premier League'de 12. Hafta Sonunda Oluşan Puan Durumu

Performansımız çok iyi, yolumuza bu şekilde devam etmemiz gerekiyor. En azından Championship'e çıkana kadar sene kaybetmememiz gerekiyor.