Barton geliyor![]()
achille emana ise eyvallah. joey barton ise forum uydurması.
mş'nin yaptığı ayıp. az önce de "eğer gelmezse ismini söylerim yine de" yazmış. bakın tekrar söylüyorum, haber doğru çıkarsa, forumdan ihracımı isteyeceğim.![]()
bence de transfer falan yok inanmayın
Güveniyom o adama en azından blogunda bu kadar büyük konuşmazdı..
Enterokinaz büyük konuşuyon sonra pişman olursun![]()
arkadaşlar, ben riski göze aldım. mş şimdiye kadar hep çelişkiliydi. bu seferde kesin ifadesini 2-3 mesaj sonra çelişkiye çevirdi.
transfer falan yok. kendimi fedaya hazırım.![]()
![]()
Aslında bu konuyu kapatmak gerekiyor, Adnan Polat dedi transfer yapmayacaz diye, bakalım medya hangi transferleri sallayacak.![]()
Transfer olursa yazık olcak sana Enterokinaz![]()
Adnan polat transfer yapmıyacağız dediyse transfer yapılmaz. Tam olarak ne dedi ?
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Bence olmayacak transfer bu adam sallamasyon yapmamışsa![]()
Demek ki çok ihtiyaç var![]()
Son 2 saat birazdan yatacam 3'te geri gelcem![]()
Al işte. Dedim benMesajımı gördüğü halde yayınlamıyor. Şuanda kendisi online diğer mesajlara cevap attı benimkini yayınlamadı bile. Doğru olduğu içinmi yoksa
Attığım mesaj
Merhaba. Yukarıda Manisaspordan 2 transfer daha yapar transferi bitiririz demiştiniz. Buda demek oluyorki gelicek futbolcu Manisaspor dan birisiİlk başta heyecanlanmıştım ama yavaş yavaş diğer mesajları okuyunca gelicek oyuncunun o kadarda büyük bir futbolcu olmadığı kanısına vardım.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Transfer olmayacağı belli.. Ancak herkes tahminde bulunmuş bende bulunayım bi Hollandalı kesin bu takımda oynar gelecek isim kesinlikle Hollanda vatandaşı olucak bence tabi Manisaspor'dan Yiğit'te olabilir ancak benim içimden nedense Soner Aydoğdu geçiyor adı hiç duyulmadı hemde..
Olum Eralp bir an gerçek sandım milletin duygularıyla oynadın![]()
1:30 saat kaldı![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Haberde yeni transfer 3'te Türkiye'ye gelecek diyor bakalım kaçta belli olacak bunun vize işlemleri falan var![]()
Beklemedeyiz...
©ok beklersiniz..tavsiyem beklemeyin...
You can call me a hero.
I'm no hero. I'm a legend.
Heroes last a lifetime. Legends last forever.
Kesinlikle çok beklersiniz.![]()
Ya adam bişi biliyoki kendini riske atıp kendi blogunda rezil olma pahasına bişi diyo bence boş değil ben güveniyorum![]()
Evet yeni transferiniz geldi ben
Saka bi yana transfer hangi bolgeye yapilcaki, tabi gercekse ?
Doğru değilse haber diye kotkuyorum, manyak gibi uyanık kaldım xD
Bende uykusuz kaldım haber eğer doğru değil ise Melih bu gün çok laf yiyecek gibime geliyor![]()