Quote Originally Posted by Oghuse View Post
Regenlerde müthiş skorlarda tebrikler adaş..
Vallahi, iyi denk geldiler ama daha iyi regenlerde var, onları da yakın takibe aldık, bakalım onları da alırsak Premier League'e çıkana kadar sıkıntı yaşamayız.

Quote Originally Posted by Notts County96 View Post
Regenler mükemmel .
Yorumun için teşekkürler...

Quote Originally Posted by MaliKaya View Post
Gercekten mukemmel gidiyorsun, boyle kariyerleri okudukca agzimin suyu akiyor bendemi acsam yahu
Yorumun için teşekkürler, aç derim. Çok zevkli alt liglerde oynamak.

Quote Originally Posted by RoNNiE91 View Post
Hey Maşallah.Sen bu ligede fazla geliyorsun.Seni direk Premier Lig'e almak lazım
Yok yahu o kadar da değil, ama bir şeyler yapıyoruz.

Quote Originally Posted by AlieN View Post
Gerçekten harika nazar değmesin.
Çok teşekkürler...

Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
Ne bu ya her maç 5-6 tane sallamışsın
Ligin oyuncu bitiricilik ortalaması 11-12, 14 ve 15 bitiriciliğe ve fiziksel kapasiteye sahip oyuncular yıldız oluyorlar. Defans yapmak işe yaramıyor, sadece atak yaparak da maç kazanabiliyorsunuz.

Quote Originally Posted by Meart05 View Post
Çok rehavetli bir biçimde gidiyorsun
Bütün maçlar böyle olsa kupalardanda 1 tanesini alsan süper olacaksın
Bakalım öncelikli hedefimiz ligi şampiyon bitirmek ve en azından geçen sene kazandığımız kupaları tekrar kazanabilmek.


Biri bu gençleri durdursun...

Yeni çıktıkları Blue Square Premier League'de inanılmaz sonuçlar alan Gateshead FC takımının genç yetenekleri, sorularımıza cevap verdiler. James Marwood ve Lee Novak ile yaptığımız röportajdan önemli ayrıntıları verelim.

Muhabir: Geçen sezon gösterdiğiniz performansla bir anda spor gündemine bomba gibi düştünüz, transfer döneminde daha başarılı ve büyük bir kulübe transfer olmayı istediniz mi veya düşündünüz mü?

J.M.: Ben daha önce Newcastle United'da oynadım, genç takımında da olsa oynadım. İlk başlarda Gateshead'e gelmek beni biraz şaşırttı çünkü kendi kulübümde faydalı olmak istiyordum. Ama yönetimimiz aksi yönde bir harekette bulunmayınca biraz da kendimi daha iyi gösterebileceğim bir yere gitmeyi istedim ve bu nedenle de Gateshead FC'yi seçtim. Tabii bu takımı seçmemde Oğuz Hoca'nın payı çok büyüktür, kendisi bana olan inancını daha ilk günden gösterdi ve nispeten başarısız bir kulübü bir anda ülke gündemine getirdi. Burada ahmin ettiğimden daha başarılı oldum, ilk sezonumda birçok ödül kazandım. Sezonun Oyuncusu seçildim, kendi taraftarlarımızca Yılın Oyuncusu Ödülü'ne de sahip oldum.

Şunu belirtmeliyim ki kendimi evimde gibi hissediyorum ve burada çok mutluyum, zaten şuan sezonun en başarılı kulüplerinden birindeyim, daha da başarılı bir kulübe gitmeyi şuan düşünmüyorum. Bu takıma ve taraftara bir vefa borcum var, onu ödemeden hiçbir yere gitmem.

L.N.: Ben bu takıma Newcastle Blue Star'dan geldim. Ben takımdayken daha Oğuz Hoca görevine başlamamıştı. Ama daha ilk günden kendisi gerek şehirde, gerekse tesislerde fırtına gibi esmeye başladı.

Bizlerle yaptığı ilk toplantıda istediklerini açıkça dile getirdi. Buraya kupa kazanmaya geldiğini, amacının bu kulübü taraftarın istediği en yüksek noktaya taşımak istediğini söyledi.

Biz ilk başlarda kendisine inanamadık, söylediği şeyler bizim hayal etmeyi bile düşünmediğimiz şeylerdi. Ama kendisi gerek taktiksel yapıda gerekse mental yapıda ligi çok iyi analiz etmişti, takımların açıklarını biliyordu ve bizim taktiğimizi de ona göre şekillendirdi.

Sahada en çok önem verdiği nokta fiziksel üstünlüktü. Fiziksel açıdan üstün olursak, maçı kazanabileceğimizi söylerdi ve bu şekilde ligi ve kupaları domine ettik.

Bende transfer teklifleri aldım ama Gateshead FC ile kiralık sözleşmemi tam zamanlı kontrata çevirdim. Ve bende bu takımla daha fazla şampiyonluk ve daha fazla kupa istiyorum, bu taraftara verebileceğimiz en büyük hediye budur.


Gateshead yine uçuyor...

İnanılmaz sonuçalara imza atan bu kasaba takımı, gözünü daha da ileriye dikti. Gelecekte Avrupa'da da başarılı olmak istediklerini söyleyen Oğuz Hoca, bunun için ne gerekiyorsa yapacağız dedi.

Ligde henüz 12 hafta tamamlanmış olmasına rağmen Gateshead muhteşem bir seri yakalamış gözüküyor, bu performanslarını korurlarsa ligin sonunda bir üst lige çıkacakları açıkça görülüyor.