1 ile 30 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Nihat yanılmıyorsam Beşiktaş'a resmi imzayı atmış olsa daha fazla askerlik yapacak. Sırf o yüzden daha Beşiktaş'a imza atmadı deniliyor. Mantıklı bir neden.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by MostapHa View Post
    Nihat yanılmıyorsam Beşiktaş'a resmi imzayı atmış olsa daha fazla askerlik yapacak. Sırf o yüzden daha Beşiktaş'a imza atmadı deniliyor. Mantıklı bir neden.
    imza ile alakası yok yurt dışında belli bi süre çalışmış herkesin askerligi kısa yapma hakkı var.Geçen yıl emre imzaladı ondan sonra askere gitti diyebiliyorum ben ama fark etmez zaten ibrahim kutluayda kısa yaptı türkiyede oynuyodu hemde

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Eğer BJK ile sözleşme imzalasa idi uzun dönem yapacaktı. Öyle bir madde var.
    hayır öyle bi madde yok."dövizli askerlik yurtdışında 1095 iş günü çalışan türkiye cumhuriyeti vatandaşlarına tanınan bir haktır." der yasalar nihatta bundan faydalanıyo emrede ibrahim kutluayda faydalandı yada almanyada yasayan gurbetciler.Mesela bi kac gün önce basbakanın küçük ogluda dövizli askerlik yapmak için birliğine teslim oldu futbolcularla yada tekrar türkiyeye dönüş yapmakla bi alakası yok bunun diye biliyorum ben en azından

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by sananes View Post
    hayır öyle bi madde yok."dövizli askerlik yurtdışında 1095 iş günü çalışan türkiye cumhuriyeti vatandaşlarına tanınan bir haktır." der yasalar nihatta bundan faydalanıyo emrede ibrahim kutluayda faydalandı yada almanyada yasayan gurbetciler.Mesela bi kac gün önce basbakanın küçük ogluda dövizli askerlik yapmak için birliğine teslim oldu futbolcularla yada tekrar türkiyeye dönüş yapmakla bi alakası yok bunun diye biliyorum ben en azından
    hayir, yurda kesin donus yapmamasi gerekiyor. emre resmi imzayi atmadan once o askerligi yapti, gurbetciler ise zaten orda yasarken gelip askerlik yapiyorlar.

Dövizle Askerlik Hizmetinden Yararlanma Şartları

4. Dövizle askerlik hizmeti kapsamında ödemelerini ve temel eğitimini tamamlayıncaya kadar;

a. Yurda kesin dönüş yapmamak,

b. Bir takvim yılında (01 Ocak-31 Aralık tarihleri arası) temel askerlik eğitiminde geçen 21 günlük süre hariç olmak üzere toplam olarak altı aydan fazla süre ile yurt içinde bulunmamak,

c. Yabancı ülkede oturma veya çalışma iznine sahip olsalar dahi, meslek ve sanatını fiilen yurt içinde icra etmemek,

5. Yükümlülüklerin devamı süresince yabancı ülkedeki statüsünü muhafaza etmek,

http://www.asal.msb.gov.tr/

Mesaj Yetkileri