Başarılar dilerim.Bi kaç takviye ile,süper lige çıkabilirsin.
Başarılar dilerim.Bi kaç takviye ile,süper lige çıkabilirsin.
Teşekkürler arkadaşlar,tavsiyelerinizi bekliyorum.Sizin tavsiyeleriniz benim için önemli.
Karşıyaka yeni teknik direktörü Hakan Güçlü basın toplantısı gerçekleştiriyor.
Hakan Güçlü:Öncelikle herkeze geldikleri için çok teşekkürler.Bu heyecanlı anlarımı sizlerle paylaşmak istedim sorularınızı içtenlikle cevaplıyacağım.
Yasin Meral:Hakan Bey kendinizden biraz bahsedermisiniz.
Hakan Güçlü:1978-1981 yılları Karabükspor'da forvet olarak oynadım.Ardından Darıca Gençlerbirliğinde 3 yıl başarılı bir sezon geçirdik ve Bank Asya 1.ligi çıktık.3.yıldan sonra İstanbulspor'a transfer oldum,İstanbulspor'da Elazığ maçında sakatlanıp futbola erken veda ettim.2005'de antrönör lisansı aldım ve 2007'de Galatasaray'da koçluk yaptım.2008'de kendi memleketim Kars'ı çalıştırdım ve 3.lige çıktık.Şimdide Karşıyakayı lige çıkarmak için geldim.
Kaan Firmel:Anlattığınıza göre çalıştığınız ve çalıştırdığınız bütün kulubleri lige çıkardınız.Peki Karşıyaka uzun zamandır lig hasreti çekiyor bu sene Karşıyakayı lige çıkarabilecekmisiniz?
Hakan Güçlü:Benim Karşıyaka'ya geldiğimdeki düşüncem zaten buydu takımı lige çıkarıp Ligin vazgeçilmezi olmak istiyoruz.
Fehmi Kop:Transfer yapacakmısınız?
Hakan Güçlü:Başkanımız bana maddi ve manevi anlamda herşeyi sağlıyor,takımı değerlendirip transferlere başlayacağız.Arkadaşlar antremana dönmek zorundayım sorularınız ve geldiğiniz için teşekkürler.