1 ile 30 arası toplam 49 sonuç

Konu: Karşıyaka Geliyor (All Star Database)

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Başarılar dilerim.Bi kaç takviye ile,süper lige çıkabilirsin.

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Bursaspor View Post
    Başarılar dilerim.
    Quote Originally Posted by Meart05 View Post
    Başarılar dilerim arkadaşım takibimi sürdüreceğim emin olabilirsin
    Quote Originally Posted by Papi44 View Post
    Başarılar Ksk iyi bir takım ilk sene şampiyon olursun . Takipçinim
    Quote Originally Posted by Togiii View Post
    Başarılar dilerim.Bi kaç takviye ile,süper lige çıkabilirsin.
    Teşekkürler arkadaşlar,tavsiyelerinizi bekliyorum.Sizin tavsiyeleriniz benim için önemli.

Karşıyaka yeni teknik direktörü Hakan Güçlü basın toplantısı gerçekleştiriyor.

Hakan Güçlü:Öncelikle herkeze geldikleri için çok teşekkürler.Bu heyecanlı anlarımı sizlerle paylaşmak istedim sorularınızı içtenlikle cevaplıyacağım.

Yasin Meral:Hakan Bey kendinizden biraz bahsedermisiniz.

Hakan Güçlü:1978-1981 yılları Karabükspor'da forvet olarak oynadım.Ardından Darıca Gençlerbirliğinde 3 yıl başarılı bir sezon geçirdik ve Bank Asya 1.ligi çıktık.3.yıldan sonra İstanbulspor'a transfer oldum,İstanbulspor'da Elazığ maçında sakatlanıp futbola erken veda ettim.2005'de antrönör lisansı aldım ve 2007'de Galatasaray'da koçluk yaptım.2008'de kendi memleketim Kars'ı çalıştırdım ve 3.lige çıktık.Şimdide Karşıyakayı lige çıkarmak için geldim.

Kaan Firmel:Anlattığınıza göre çalıştığınız ve çalıştırdığınız bütün kulubleri lige çıkardınız.Peki Karşıyaka uzun zamandır lig hasreti çekiyor bu sene Karşıyakayı lige çıkarabilecekmisiniz?

Hakan Güçlü:Benim Karşıyaka'ya geldiğimdeki düşüncem zaten buydu takımı lige çıkarıp Ligin vazgeçilmezi olmak istiyoruz.

Fehmi Kop:Transfer yapacakmısınız?

Hakan Güçlü:Başkanımız bana maddi ve manevi anlamda herşeyi sağlıyor,takımı değerlendirip transferlere başlayacağız.Arkadaşlar antremana dönmek zorundayım sorularınız ve geldiğiniz için teşekkürler.

Mesaj Yetkileri