Emana nasıl ikinci planda tutulur anlamış değilim, iki yönlü bir oyuncu. Poulsen geleceğine Emana'yı tercih ederim.
umarım gerçekleşir bu transfer.
Emana nasıl ikinci planda tutulur anlamış değilim, iki yönlü bir oyuncu. Poulsen geleceğine Emana'yı tercih ederim.
umarım gerçekleşir bu transfer.
Paulsen de ne diye bu kadar direniliyor anlamak mümkün değilemana maliyet olarak Paulsen in altında sağlayacağı katkı olarak üstündeEmana gerçekten anlaşılmış bekletiliyorsa Paulsen olur diye vallahi yazık
Josico acaba ne kadara gitti, merak ediyorum...
Canariasahora.es adlı sitede çıkan habere göre Josico'yla Fenerbahçe Kulübü, bu oyuncunun sözleşmesinin karşılıklı feshi konusunda anlaşmaya vardı. Başka bir deyişle, Kanarya Adaları'nda bulunan Las Palmas kulübü, Türkiye'nin Kanarya'sına bu transfer için herhangi bir bonservis bedeli ödemeyecek.
bonservis alınmamış alınsa da ne alınacaktı ki zaten gitti o yeter
Emana iyi olur sola da Guardado adı geçiyor
Josico bedavaya gitti galiba Batuhan...
Emana'yı bekliyoruz Emre,Emana,Mehmet Topuz,Özer çok iyi savaçşı ve teknik 4lü olur...
Volkan Demirel B.Münih ve Genoa ile görüşüyor...Fenerde kalması zor gözüküyor artık
Bedel almayız gider, gitsinde nasıl giderse gitsin![]()
Josico'dan ne kadar kazanırdık ki...
Josico ya kim ne para versin ki Adam elimizde kalmadı ona dua edelim bence Fenerbahçe transferde parada kazanıyor zamanı geldiğinde Okocha Balic Anelka.. Tuncay dan da kazanabilirdik ancak Aziz Yıldırım sıcak bakmadı Tuncay ın teklifine.. oyuncuları gönderirken daha doğru klupten ayrılırken oyuncular son yıllarda zaafiyet gösterdiğimiz doğru fakat Josico konusunda katılmayacağım o görüşe
Ben Josico'nun ne mantıkla alındığını hala anlamış değilim adam geldiğinde sakattı toplamda kaç maç oynadı 7 maç mı neydi herhalde hadi Maldonado'yu alex önermiş bu Josico'yu kim önerdiyse fenere çok büyük ayıp etti... Fenerin zaten son 2 senedir Transfer politikası kötüydü bu sene Aykut Kocaman'ı sportif direktör yapmakla en iyisini yaptılar aynı zamanda transfer politikası da düzeldi mehmet topuz, bekir, özer akıllı transferlerdi. Ama ben Daum gibi sadece Lige odakLanan Avrupa'ya fazla kafa yormıyan bi adam değilde Avrupa'yLa Ligi aynı anda götürecek bi teknik direktör olmasını isterdim ama tabi ki Daum'un gelişiylede Lig daha da renklenebilir...
Screw you guys, I'm goin' home
Josico transferi bir B planının olmayışının cezasıydı. O kadar Xabi Alonso ve Senna için uğraştılar ki B planı akıllarına gelmedi bile. Çareyi de Senna'nın yedeğinin yedeğini getirmekte buldular.
(/s)
Senna'ya çok güvendikleri için oldu o zaten herkes yaşından dolayı büyük ihtimalle gelir diyodu şimdi 34 oldu zaten o dönemde de gayette 11'de çıkıyodu bu hesaba katılmadı bence Xabi Alonso işi bence zaten hayaldi ne Liverpool bırakırdı nede Xabi Türkiye'ye geLirdi. İşte bende B planları olmadığı yüzünden transfer politikası kötü dedim ama Aykut Kocaman en doğru hamleydi... Fenerde işler düzelmeye başladı hadi hayırlısı herkes için.
emanayı alsınlar yayhu en iyi transfer o olur bu takıma
Biraz hafızanı tara bakalım. Geçen sene Liverpool Xabi'yi satmak için herşeyi yaptı. Gareth Barry'i çok istiyodu Benitez. Fenerbahçe istedikleri parayıda verdi, Liverpool'la anlaştı ama Xabi takımdan ayrılmak istemedi.
Emana haberleyi geçiyo çok iyi transfer olur alırsak. Aurelio'yla beraber Betis'te çok iyi ikili olmuşlardı. Gelsin 2 futbolcu biri oynamazsa biri oynar.
Fenerbahçe, Roben için 10 milyon €'luk teklif yapmış. R.Madrid ise bu teklife sıcak bakıyor. Haydi hayırlısı. 25 yaşında müthiş bir ismi almış oluruz. Keşke PVH'de bu transfer için bize yardım etse, nede olsa Hollanda'lı.
Xabi, bana göre Aragones var diye gelmedi, onun nasıl bir teknik adam olduğunu biliyor. Takımı ne hallere getireceğini tahmin etti ve o yüzden gelmedi. Belki Zico kalsa gelebilirdi. Ama artık olmamış bir olayı konuşmaya gerek yok.
25'te olsa verir F.Bahçe farketmez,bu konuda sıkıntısı yok F.Bahçe'nin...
Robben Türkiye'ye gelir mi,onu konuşmak lazım.Robben daha genç ve şuanda hangi kulübe giderse gitsin 11 oynayacak bir oyuncudur.Şu aşamada Türkiye'ye getirmek neredeyse imkansız...
robben bize gelmez bence yani ronaldo robinho messi ve robben kanatlarda oynayabilen en iyi oyuncular şu an dünyada bunlardan birini türkiyeye getirmek imkansız
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
R.Madrid'in başkanı oyuncuyu istemiyor, bu büyük avantaj R.Madrid ile anlaşmak sorun değil, tek sorun oyuncu. Onu ikna etmek zor olacak. Şampiyonlr Liginde olsak iyi bir koz olabilirdi bizim için...
Robben'i 20'ye,
Emana'yı 10'a,
Onyewu'yu bedavaya,
Aziz Yıldırım Avrupa'nın en iyi orta saha'larından birini kuracağını söylemişti, eğer bu transferlerler gerçekleşirse dediğini yapmış olur.
Ama çok zor.
Robben işi imkansız ötesi...Gerçekçi olmak lazım...
RobbenÇok zor maalesef ...
Daum Volkan'ı istemiyor söylentilerine son noktayı koydu. Volkan imzayı attığı an benim birinci kalecimdir dedi. Şu anda sadece Volkan'ın imza atmasını bekliyoruz ve kale için 'B Planı' gündemimizde yok dedi.
Ayrıca Güiza için de, onu isteyen takımlar var ama önümüzdeki sezon da kadromuzda olacak dedi.
Yabancı transferleri Almanya kampına katılırlar diye düşünüyorum. Takım 1 hafta daha İstanbul'da, kamp başlamadan yabancı transferler çözülür, Güiza da izinden dönüp idmanlara başlar umarım.
"YÜCE ATATÜRK"
Bence Robben asLında Fenere geLir ama tek sorun Fenerin Türk takımı oLması böyLe oyuncuLar Türkiye'yi pek vitrin oLarak görmüyoLar geLirse Müthiş oLur emana'nın geLmesi orta sahada ki doldurulamayan Mehmet Aurelio'yu unutturrur Onyewuy'La da Real Madrid ilgileniyor diye haber çıktı ama ne kadar doğru bilemem...
Robben çok zor, alınırsa zaten forma satışlarından çıkar parası.Real Madrid satmayı göze koyduysa teklife bakar sadece önemli olan oyuncuyu ikna edebilmek.Emana olur umarım.