1 ile 30 arası toplam 45 sonuç

Konu: Biz Burada Devrim Yapıyoruz Sinyorita [Arjantin]

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Başarılar Çağdaş önünde uzun bir yol var

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Hazırlık Karşılaşması:
    İskoçya vs Arjantin

Çok başarılı değildik ama zaten bütün hocalar futbolcularının sadece 45 dk oynayabileceğini söylediğinden 8 oyuncu değişikliği yaptım. Önemsiz bir maç olduğundan çok sorun değil.. Maçın yıldızı oyuna sonradan giren Scott Brown.

Boca Juniors Kulüp Başkanı Jorge Ameal Basın Toplantısı:

Jorge Ameal: Bugün burada Boca Juniors teknik direktörü Carlos Ischia'nın görevine son verdiğimizi belirtmek için bir basın toplantısı düzenliyoruz. Başarısız gidişimizden sonra Carlos Ischia'nın görevine son vermiş bulunuyoruz. Yeni teknik direktörümüze gelince.. Yeni teknik direktörümüz bize başvuran ve aynı zamanda Arjantin Milli Takımı teknik direktörü olan El Paquito olmuştur.Şimdi sözü kendisine bırakıyorum..

El Paquito: Bugün burada bulunmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Takımımız şu anda liderin 6 puan gerisinde 8. sırada. Ama ben takımı ileri taşıyacağımdan eminim. Neyse ki "Copa sudamericana" isimli kupadan elenmemişiz. Orada Sao Paulo ile 7 gün sonra final maçımızın ilk turu var. Bugün basına soru şansı tanımayacağım çünkü eminim saçma sapan şeyler soracaklar.. Teşekkür ediyorum.

Arjantin Açılış Ligi 16. Hafta
    Boca Juniors vs Independiente

Açıkçası bu maçtan pek umudum yoktu, basın Independiente'yi favori gösteriyordu ve bu benim ilk maçımdı. Netice de taktik oturtmakta bir zaman alıyor. Ama bu maçta neredeyse mükemmele yakın oynadık. River'in puan kaybetmesi işimize yaradı ve Arjantin Açılış Ligi'nin son 4 haftasına River'ın 3 puan gerisinde 7.sırada girdik.

Süper oynadık. Riquelme müthiş oynadı ama maçımızın yıldızı Damian Diaz.. Taraftarımız bu galibiyetten çok memnun çünkü Independiente River Plate'den sonra en büyük rakibimiz olarak lanse ediliyor..

Bildiğiniz gibi Arjantin Ligi 2 bölümden oluşuyor. Açılış Ligi ve Kapanış Ligi olmak üzere 2 bölüme ayrılıyor.. 2 ligte 19'ar hafta.. Açılış Ligi'ni şampiyon tamamlamak için elimizden geleni yapıyoruz..

Mesaj Yetkileri