İspanya'yı elersin ya sallarsın onları çabucak
SS ' leri bekliyoruz![]()
İspanya'yı elersin ya sallarsın onları çabucak
SS ' leri bekliyoruz![]()
İspanyayı eledim zaten Şili çıktı sonraki turda onuda eledim
Türkiye 3 - 2 Şili
Maça çok istekli ve etkili başladık verimli korner taktigimiz sayesinde 1-0 öne geçtik ondan sonra Roco'nun ceza sahası dışından attıgı geri pası tutamadı kaleci ve 2-0 oldu birden gerçekten ilginç bir goldü. Ondan sonra bir korner golü daha birde baktım ilk yarı 3-0 bitti. İkinci yarı oyuncular feci derecede şımarık çıktı sahaya ilk 3-1 ardından maç 3-2 oldu ondan sonra anca akılları başına geldi 3 oyuncuyu aynı anda degiştirdim ve ataklarını susturdum Şili'nin.
Yarı Final Eşleşmeleri :
İspanya'yı eledik Fransa'yı da eleyebiliriz kendimize güvenimiz tam.
elersin Fransa da kolay
Kolay olurmu yahu Fransa'dan bahsediyoruz
Fransa 3 - 0 Türkiye.
Herşey buraya kadarmış artık 3. olmak için çalışacagız Dünya Kupası'nda. Fena oynamadık aslında sadece Bodmer biraz şanslı günündeydi denebilir. Orta sahada ki 2 oyuncumuzu sakatlayarak epey bir zarara soktular bizi ama olsun tebrik ediyorum buraya kadar gelen aslanlarımızı.
Türkiye 2 - 1 Portekiz
Maça çok iyi başladık henüz 5. dakikada kornerden gelen golle adeta 1-0 önde başladık maça. Ondan sonra baskı kurmaya devam ettik Portekiz kalesinde ve 23. dakikada Mehmet Topal'ın muhteşem golüyle 2-0 öndeydik ilk yarı böyle bitti. İkinci yarı tamamen onların kontrolünde geçti 53. dakikada 2-1 yapsalarda maçta başka gol olmadı ve Dünya 3.'sü olduk.
Dünya Kupası Finali :
Bizi eleyen Fransa şampiyon oldu tebrik ederiz.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Dream Team :
Dream Team içinde 2 futbolcumuz yer aldı kendilerini tebrik ederiz.
Golden Boot :
En çok gol atan futbolcuya verilen Altın Ayakkabı yani Golden Boot ödülünü defans oyuncumuz Eren Güngör kazandı tebrik ederiz kendisini.
Dünya Sıralaması :
3 sıra birden yükselerek 7. sırayı gördük. İlk 10 içerisinde olmak güzel tabi.
Last edited by Addolorato : 05.Temmuz.2009 at 21:56 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Helal sana İspanya'yı elemişsin.Şili'yide elersin sen Turko![]()
tebrikler 2. kez dunya kupasında 3. olduk
Eren Güngör'ü çok iyi kullanmışsın.Müthiş sonuç
Tebrikler.Kupayı alamasanda gayet iyi yerde bitirmişsin turnuvayı.Artık Avrupa Şampiyonası'nda alırsın kupa![]()
Eren Güngör ve Altın Ayakkabı
Tebrikler..
Erene bak sen ya
3.lük güzel bir dahaki turnuvada şampiyonluk hedef![]()
EE portakal şimdi ne yapmayı düşünüyosun.Varmı kulüp takımına gitme gibi bir fikrin
![]()
Eren Güngör Dünya Kupası gol kralı olmuşEuro 2012'de Şampiyonluk bekliyoruz Eralp senden
![]()
neyse artık 3. olmuşsun o da güzel![]()
Bencede 3. olmak şu an için iyi önümüzdeki kupalarda daha başarılı oluruz.
Bütün gollerini kornerden attı haklısın
Oyunda ki korner bug'ı sagolsun Eren Güngör'den gol kralı çıkarıyor , artık bakarız Euro2012'ye ne yaparız bilmem.
Daha klüp takımı düşünmüyorum Euro 2012'den sonra belki.
Gol kralı oldu valla süprizdi. İnşallah Ali.
Teşekkür ederim yorum için Ertugrul.
Sagol güzel yorumun için , Euro2012 içinse henüz erken.
Teşekkürler Oguz abi.
Evet biraz öyle oldu
Euro 2012 Ön Eleme Grubu Maçları :
Azerbeycan 0 - 3 Türkiye
Rakip bizden epey güçsüz olunca Azeri kardeşlerimiz karşısında 90 dakika tek kale oynadık bir sürü fırsattan yararlanamadık ama golcülerimizle sonuca gittik Altın Ayakkabı sahibi Eren bu maçıda boş geçmedi.
Türkiye 4 - 0 Kıbrıs
Azerbeycan maçının kopyasıydı yine bizden güçsüz bir rakip ve yine rahat oyun ve 3 puan. Eren Güngör bu maçıda boş geçmedi Nihat'ta çok iyi başladı Ön Eleme maçlarına tutulmuyor. Haydi önümüzdeki maçlarda başarılar bana
Puan Tablosu :
Henüz pek birşey ifade etmiyor ama yinede koymak istedim.
Valla grup sanki şimdiden kopmuş gibi duruyorİkiye bölünmüş resmen.Kuzey İrlanda'yı sana rakip olarak görmüyorum.Onu da saf dışı edersin.Eren Güngör'de bu gidişle gol kralı olacak
![]()
Güzel başlamışsın elemelere.
Portakal tebrikler iyi iş başaırmışın erenin altın yaakkabı alamsı süper![]()
Süpersin tebrikler![]()
güzel gidiyorsun ama röportajda Euro 2010 için avantajlıyız demiştin e sen şimdi Dünya Kupası 2012 ye gitmen lazım![]()
Eren Güngör, Hakan Şükür'ü geçer mi? Ne dersiniz![]()
Geçer mi geçer![]()
Benim için önemli olan İtalya ile birlikte kopmamız gruptan yoksa 3 takım sıkıntıdır her zaman. Eren Güngör'den ümitliyim bir gol krallıgı daha alabilir.
Sagol Tolga.
Jumping 17 , Heading 14 ama her kafa topunu sokuyo yahu
Teşekkürler.
Biraz öyle oldu yorumun için sagol
Bu gidişle geçecek gibi duruyor İtalya maçında yine yazdı golünü
Türkiye 3 - 0 Kuzey İrlanda
İlk yarı maçta nerdeyse pozisyon yoktu İrlanda'nın buraya 0-0'a yatmaya geldigi belliydi ikinci yarı 1-2 taktiksel hamle yaparak oyunun üstünlügünü ele geçirdim ve pozisyonlar bulmaya başladım 58. dakikada gelen gol ile rahatladık ve daha iyi oynamaya başladık rakip yorulunca 2. ve 3. golleride bulup maçı rahat kazandık.
İtalya 4 - 4 Türkiye
Maça çok iyi başladık ve hemen 7. dakikada Semih ile öne geçtik ve o golün rahatlıgıyla güzel oyunumuzu sürdürdük derken bir gol daha geldi ve rahatlayıp rehavete kapıldık 2-1 yaptılar ilk yarı böyle bitti. İkinci yarı kaldıgımız yerden devam ediyorduk oyunumuza çok net pozisyonlar bulduk , hatta bir golümüz ofsayt diye sayılmadı ama maç sonu anladık ki ofsayt degil. Her neyse Nihat'la 3-1'i bulduk. Bundan sonra İtalya takımına sihirli degnek falan dokundu heralde her geldigi pozisyonu gole çevirdi ve birden 3-1'den 4-3 öne geçtiler çok sinirlendim full atak oynamaya başladım ve 90+1'de golcümüz Eren ile 4-4'e getirdik maçı 4 gol atıp yenemedigimemi üzüleyim yoksa 4 gol yiyip yenilmedigimemi anlayamadım
Puan Tablosu :
Önümüzde ki maçta Sırbistan'ı konuk edecegiz mutlaka kazanmamız lazım yoksa Euro 2012 hayal olur bizim için. Bu sabah oynadıgım maçlar bunlardı işte.
Türkiye 3 - 1 Sırbistan
Gruptan çıkmamız için çok önemli bir maçtı Gökdeniz yine şahane oynadı ve 90 dakikalık güzel oyunumuzu 3-1 lik galibiyet ile taçlandırdık. Bu maçta forvetlerimiz çok etkisiz kaldı ama kanat oyuncularımızdan iyi verim almamız sayesinde maçı kazandık diyebilirim Tuncay'ı da 75. dakikada oyuna aldım skoru 3-1'e getiren golü attı bu gol çok önemliydi çünkü Sırbistan 2-2'yi bulmak için epey bastırıyordu.
Puan Tablosu :
2010 yılı maçlarını bitirdik ve 2. sıraya yerleştik hedefimiz bu grubu ilk 2 içerisinden hiç düşmeden bitirebilmek. Yorumlarınızı merakla bekliyorum şimdilik hoşçakalın (:
Önün açık inşallah ülkemize kupalar getirirsin.Madalya değil kupa![]()
sonunda ilk 2ye girdin
gruptan çıkmanı bekliyoruz başarılar
kariyer güzel gidiyor ss leri bekliyoruz![]()
İyisin Eralp,böyle devam et.
1. çıkmaman içi br sebep yok
İtalya maçı ne olmuş öle.Gine güzel gidiyorsun
![]()