Hepimizin Umudu var Carrusca'dan fakat bir türlü şans tanınmıyor..Lincoln'e verilen tavizlerin çeyreği verilseydi bu adam şimdi takımın değişmezi olmuş hatta Büyük kulüplerin listesinde olacaktı..
Hepimizin Umudu var Carrusca'dan fakat bir türlü şans tanınmıyor..Lincoln'e verilen tavizlerin çeyreği verilseydi bu adam şimdi takımın değişmezi olmuş hatta Büyük kulüplerin listesinde olacaktı..
Neden carrusca ya karşı böyle bir önyargı var anlamış değilim . Tabiki antrenmanları biz bilemeyiz ne oluyor ne bitiyor
Football is simple,but Football Manager is not
Carussa'da eğer yetenek olsaydı 2-3 yıl kadro dışı kalmazdı
Carrussa Liverpool maçında güzel oynadı diğe yetenekli olduğu anlamına gelmez.
İşte sizin futbol bilginiz bu noktada son buluyor bu ne saçma bir terim '' tek maçlık oyuncu ''
Herkesin mükemmel oynadığı maç vardır..Her mükemmel oyuncununda kötü maçı..İyi veya kötüyü ayırt etmemiz için 'genel'e bakmak zorundayız..
Sabri'yle aralarında dağlar kadar fark var. Sabri tek maçlık oyuncu değil. Sabri Türk Milli Takımı'nın değişmez oyuncularından biri, Uğur Boral ise son çarelerden biri. Sabri yetenek sahibi Uğur Boral değil. İkisinin arasındaki tek benzerlik ikisinin de ayaklarına hkim olmaması.
Şu Sabri neden her futbol geyiğinde yerden yere vurulur anlamış değilim. Her Fenerbahçe maçında en çok çabalayan adam olduğu için mi???
Yetenek derken? Sabri'nin hızından başka bir özelliği var mı? düzgün bir tekniksel özelliği var mı?
Uğur Boral gibi şut tekniği ve dribling özelliği yok sabri'de. Hiç kusura bakma tamamen taraflı yorum yapıyorsun.
Sabri Milli takımın değişilmezi değil, gökhan gönül olmadığı zaman başka düzgün sağbek olmadığı için ona muhtaç kalınıyor. Ha Uğur Boral son çare midir, bu konuda sana katılabilirim.
Arkadaslar konu Transfer Haberleri,
Oyuncı tartisma platformu degil. Bence biraz sakin olun yoksa birazdan birbirinizin kalbini kirmaya baslayacaksiniz![]()
Taraflı tarafsız, bunu yargılamak sana düşmez. Sen şu ligde Sabri'nin üstüne kaç tane sağ bek sayabilirsin ki? Üstelik gerçek mevkiisi orası bile değilken. Orada Türkiye'nin elinde bir Daniel Alves mi var sanki, Sabri'yi kesecek. Doğru düzgün isimlerin elinde çalıştırılmış Sabri Avrupa çapında bir yetenektir, kim ne derse desin. Siz aynen küçük görmeye devam edin, o Sabri gün gelecek tek tek pişman edecek herkesi...
Türkiye'nin en iyi sağ beki Gökhan Gönüldür.Sabride yetenek olabilir ancak kendisi kullanamıyor.Dediğim gibi Sabri ile Uğur Boral arasında büyük bir fark yok.Bende sağ kanattaki çalışma azmini takdir ediyorum o ayrı konu.Sabri avrupa çapında yetenek ise Gökhan Gönül'ün dünya çapında olduğunu söyleyebilirim
.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Sabri'nin formunu yakaladığı zaman neler yapabildiğini hepimiz biliyoruz. Sorun şu ki, yıllardır doğru düzgün antrenman yaptırılmayan bir takımda oynuyor Sabri, ve kendini yetiştirme çabasında da değil maalesef. Ama bu istek ona aşılanabilir, ki Sabri'nin ne kadar hırslı bir oyuncu olduğunu da biliyoruz. Sabri mental problemlerini çözdüğünde bu takımın en verimli ayaklarından biri olur. Şunu asla unutmayın ayrıca, bir takımda yıldızlar önemlidir, ama askerler de en az onlar kadar önemlidir. Sabri bu takımın askeridir. Her zaman bu tip bir oyuncuya ihtiyaç duyar takımlar. Tabii agresifliğini sadece top oynamakta kullandığı sürece...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ben Sabri Gökhan Gönül'den iyidir demedim zaten. Ama Sabri de en azından Gökhan Gönül kadar verimli olabilir. Yeterli çalışma düzeyine ulaştırılırsa...
Last edited by IcedEarth : 06.Temmuz.2009 at 22:32 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Carrusca harika bir oyuncu ama yeteneklerini kullanamıyor onun Galatasaray'a geldiğinde baya sevinmiştim.
Sabri mevzusunu daha önce sayfalarca tartıştık artık tartışmayın lütfen..
Katılıyorum anıla.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
1- Yargılamıyorum kimseyi, direk üslübundan çıkardığımı söyledim, ki bu agresifliğe bakılırsa evet, taraflı yorum yapıyorsun.
2- İki tane sayabilirim. Gökhan Gönül ve Abdurrahman Dereli. Ama bu Sabri'yi çok iyi bir oyuncu yapmaz, yapsa yapsa Türkiye'nin iyi bir oyuncusu yapabilir.Hele hele Avrupa çapında hiç değildir, burada anlaşalım.
Tekniksel açığını hızıyla kapatmaya çalışan biri. Ayrıca mental açıdan da çok eksiği var, üstelik kaç yıldır A takımda olmasına rağmen. Pek bi gelişim göstereceğini bekliyorsan bence yanılıyorsan. Hadi bakalım Rijkaard'ın eline verdik. Avrupa çapında bir yetenek miymiş, göreceğiz..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Parantez içinde 3(üç) nasıl bi smileye dönüştü farkında değilim, düzenleyebilseydik keşke![]()
Last edited by Redrum : 06.Temmuz.2009 at 22:53 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Bırakın Sabri'yi G.Gönül ' ü de Carrusca'yı konuşun bir yıldızın yokoluşundan bahsedin
Carussca teknik olarak iyidir ama fizik olarak 0 carussca ile sahada 10 kişi oynuyorduk (Bkz Sion)
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Biz zaten ne diyoruz.Bi şans verilmeli en azından yani antremanlarda kuvvet çalıştırılarak bu adam bomba hale gelebilir.Onun için yalvarıyoruz yönetime bir şans daha
Antremanlardan bahsediyosan sen futbolcuya oynamayacağının mesajını verirsen o futbolcu zaten asılır asılır sonunda pes eder. Carrusca'da da bu durum oldu çalıştı çalıştı kadroy alınmadı zorunluluktan Liverpool maçında oynadı gayette güzel oynadı ama yine yedeğe çekildi sonradan bile oyuna sokulmadı adam mental olarak bitti cruz azul'da kendine geldi dedik sakatlandı sezonu kapattı ayrıca seni bilmem ama carrusca ilk geldiğinde adamı araştırmak için hemen youtube'a gittim gayette videolarını izledim o yüzden böyle konuşabiliyorum...
Screw you guys, I'm goin' home
Ben sözümün arkasındayım, mental eksiklikleri nasıl Sergen'i Avrupa çapına getirmediyse Sabri'yi de getirmeyebilir. Bu yorumdan Sergen'le Sabri'yi kıyaslıyor çıkarımı yapmayalım lütfen. Sergen sadece aklıma gelen bir örnek olarak kullanılmıştır.
Üslubum sert olmuş olabilir biraz, ama gerçekten herhangi bir başlıkta konunun sürekli Sabri'ye dönmesi gerçekten çok can sıkıcı bir durum. Benim formamı terleten, hatta o formayla aslanlar gibi savaşan Sabri'yle kıyasıya dalga geçiliyor, aynı insanlar bizimle resmen dalga geçen Lincoln için Efsane Kaptan Bülent Korkmaz'ı harcamış durumdalar... Ki Sabri Lincoln'ün aldığı paranın yarısını almıyor ve en kötü oynadığı maçlarda bile aslanlar gibi koşuyor, çabalıyor, kötü oynayan takımda nedense hep Sabri dikkat çekiyor daha fazla birşeyler yapmaya çalıştığı için...
Gökhan Gönül tamam, ama Abdurrahman Dereli kesinlikle bir Sabri kadar olamaz bana göre. Ha bu yıl sağ bekte Sabri mi oynar bizde, hayır, Uğur benim gözümde formaya daha yakındır. Ama Sabri Avrupa'daki kalburüstü takımlarda (Udinese, West Ham, Espanyol vs.) rotasyonda değerlendirilecek, herhangi bir Türk takımında ise asker olarak kesinlikle oynayacak yeteneğe sahiptir. Israrla söylüyorum, Sabri'de yetenek yok değil, sadece zihinsel problemleri var. Psiko bi insan kendisi...
Bu konu altında daha fazla Sabri'yi tartışmak istemiyorum, ısrarla sataşmak isteyen özel mesajla gelsin veya Turksportal Kafe'ye filan gelsin görüşlerimizi o platformda tartışalım, çünkü konu cidden çok saptı...
Son olarak ricam, lütfen artık Sabri'ye laf sıkıştırmayın, komik olmuyor çünkü...
Transfer konuşmaya devam edelim lütfen arkadaşlar![]()
Şuan sana inanamıyorum. Bir oyuncunun kalitesini YouTube'da videolarının olup olmamasıyla ölçüyorsun. Helal olsun sana...
Carrusca'ya güvenenlerden biri de benim. O çocuğa hiç şans verilmedi. 2 elin parmak sayısını geçmeyek kadar maçta oynadı ve o kısıtlı zamandaki maçlardan birinde, dünya devi Liverpool'a karşı neler yapabildiğini gördük. Neden hala güvenilmiyor bu adama anlamıyorum. Diğer arkadaşların da dediği gibi yeni kondisyonerlerimiz ile Carrusca o açığını kapatabilir ve A takımdaki yerini alabilir diye düşünüyorum![]()
Lincolne Verilen Tavizlerin Çeyreği Carruscaya Verilseydi Durumu Farklı Olabilirdi