Sayfa 79 / 1204 İlkİlk ... 29697778798081891291795791079 ... SonSon
2,341 ile 2,370 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Hepimizin Umudu var Carrusca'dan fakat bir türlü şans tanınmıyor..Lincoln'e verilen tavizlerin çeyreği verilseydi bu adam şimdi takımın değişmezi olmuş hatta Büyük kulüplerin listesinde olacaktı..

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Neden carrusca ya karşı böyle bir önyargı var anlamış değilim . Tabiki antrenmanları biz bilemeyiz ne oluyor ne bitiyor
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Carussa'da eğer yetenek olsaydı 2-3 yıl kadro dışı kalmazdı
    Carrussa Liverpool maçında güzel oynadı diğe yetenekli olduğu anlamına gelmez.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by Pazzini_06 View Post
    Carussa'da eğer yetenek olsaydı 2-3 yıl kadro dışı kalmazdı
    Carrussa Liverpool maçında güzel oynadı diğe yetenekli olduğu anlamına gelmez.
    Buna katılıyorum.Tek maçlık oyuncularda olmuştur dünyada ve olmaya devam edecektir .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Quote Originally Posted by Notts County96 View Post
    Buna katılıyorum.Tek maçlık oyuncularda olmuştur dünyada ve olmaya devam edecektir .
    Örn: Uğur Boral

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

İşte sizin futbol bilginiz bu noktada son buluyor bu ne saçma bir terim '' tek maçlık oyuncu ''

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Herkesin mükemmel oynadığı maç vardır..Her mükemmel oyuncununda kötü maçı..İyi veya kötüyü ayırt etmemiz için 'genel'e bakmak zorundayız..

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by tarikko View Post
    Örn: Uğur Boral
    Kesinlikle tarık .Uğur Boral'ın tek maçlık oyuncu olduğuna inanıyorum.Bir tek Sevilla maçında yüksek performans gösterdi yoksa sabriden büyük bir farkı yok.Ve tek maçlık oyuncu değimi oldukça kullanılmaktadır .

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Kesinlikle tarık .Uğur Boral'ın tek maçlık oyuncu olduğuna inanıyorum.Bir tek Sevilla maçında yüksek performans gösterdi yoksa sabriden büyük bir farkı yok.Ve tek maçlık oyuncu değimi oldukça kullanılmaktadır .
    Sabri'yle aralarında dağlar kadar fark var. Sabri tek maçlık oyuncu değil. Sabri Türk Milli Takımı'nın değişmez oyuncularından biri, Uğur Boral ise son çarelerden biri. Sabri yetenek sahibi Uğur Boral değil. İkisinin arasındaki tek benzerlik ikisinin de ayaklarına hkim olmaması.
    Şu Sabri neden her futbol geyiğinde yerden yere vurulur anlamış değilim. Her Fenerbahçe maçında en çok çabalayan adam olduğu için mi???

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Quote Originally Posted by zemlinskis View Post
    İşte sizin futbol bilginiz bu noktada son buluyor bu ne saçma bir terim '' tek maçlık oyuncu ''
    Tartışma yaratıcak yorumlar yapma herkezin futbol bilgisi kendinedir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Sabri'yle aralarında dağlar kadar fark var. Sabri tek maçlık oyuncu değil. Sabri Türk Milli Takımı'nın değişmez oyuncularından biri, Uğur Boral ise son çarelerden biri. Sabri yetenek sahibi Uğur Boral değil. İkisinin arasındaki tek benzerlik ikisinin de ayaklarına hkim olmaması.
    Şu Sabri neden her futbol geyiğinde yerden yere vurulur anlamış değilim. Her Fenerbahçe maçında en çok çabalayan adam olduğu için mi???
    Yetenek derken? Sabri'nin hızından başka bir özelliği var mı? düzgün bir tekniksel özelliği var mı?
    Uğur Boral gibi şut tekniği ve dribling özelliği yok sabri'de. Hiç kusura bakma tamamen taraflı yorum yapıyorsun.
    Sabri Milli takımın değişilmezi değil, gökhan gönül olmadığı zaman başka düzgün sağbek olmadığı için ona muhtaç kalınıyor. Ha Uğur Boral son çare midir, bu konuda sana katılabilirim.

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Arkadaslar konu Transfer Haberleri,

Oyuncı tartisma platformu degil. Bence biraz sakin olun yoksa birazdan birbirinizin kalbini kirmaya baslayacaksiniz

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by hakan sükürü View Post
    Yetenek derken? Sabri'nin hızından başka bir özelliği var mı? düzgün bir tekniksel özelliği var mı?
    Uğur Boral gibi şut tekniği ve dribling özelliği yok sabri'de. Hiç kusura bakma tamamen taraflı yorum yapıyorsun.
    Sabri Milli takımın değişilmezi değil, gökhan gönül olmadığı zaman başka düzgün sağbek olmadığı için ona muhtaç kalınıyor. Ha Uğur Boral son çare midir, bu konuda sana katılabilirim.
    Taraflı tarafsız, bunu yargılamak sana düşmez. Sen şu ligde Sabri'nin üstüne kaç tane sağ bek sayabilirsin ki? Üstelik gerçek mevkiisi orası bile değilken. Orada Türkiye'nin elinde bir Daniel Alves mi var sanki, Sabri'yi kesecek. Doğru düzgün isimlerin elinde çalıştırılmış Sabri Avrupa çapında bir yetenektir, kim ne derse desin. Siz aynen küçük görmeye devam edin, o Sabri gün gelecek tek tek pişman edecek herkesi...

Taraflı tarafsız, bunu yargılamak sana düşmez. Sen şu ligde Sabri'nin üstüne kaç tane sağ bek sayabilirsin ki? Üstelik gerçek mevkiisi orası bile değilken. Orada Türkiye'nin elinde bir Daniel Alves mi var sanki, Sabri'yi kesecek. Doğru düzgün isimlerin elinde çalıştırılmış Sabri Avrupa çapında bir yetenektir, kim ne derse desin. Siz aynen küçük görmeye devam edin, o Sabri gün gelecek tek tek pişman edecek herkesi...
    Avrupa Çapında nereden vardın buna acaba ?

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Türkiye'nin en iyi sağ beki Gökhan Gönüldür.Sabride yetenek olabilir ancak kendisi kullanamıyor.Dediğim gibi Sabri ile Uğur Boral arasında büyük bir fark yok.Bende sağ kanattaki çalışma azmini takdir ediyorum o ayrı konu .Sabri avrupa çapında yetenek ise Gökhan Gönül'ün dünya çapında olduğunu söyleyebilirim .

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by tarikko View Post
    Avrupa Çapında nereden vardın buna acaba ?
    Sabri'nin formunu yakaladığı zaman neler yapabildiğini hepimiz biliyoruz. Sorun şu ki, yıllardır doğru düzgün antrenman yaptırılmayan bir takımda oynuyor Sabri, ve kendini yetiştirme çabasında da değil maalesef. Ama bu istek ona aşılanabilir, ki Sabri'nin ne kadar hırslı bir oyuncu olduğunu da biliyoruz. Sabri mental problemlerini çözdüğünde bu takımın en verimli ayaklarından biri olur. Şunu asla unutmayın ayrıca, bir takımda yıldızlar önemlidir, ama askerler de en az onlar kadar önemlidir. Sabri bu takımın askeridir. Her zaman bu tip bir oyuncuya ihtiyaç duyar takımlar. Tabii agresifliğini sadece top oynamakta kullandığı sürece...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Türkiye'nin en iyi sağ beki Gökhan Gönüldür.Sabride yetenek olabilir ancak kendisi kullanamıyor.Dediğim gibi Sabri ile Uğur Boral arasında büyük bir fark yok.Bende sağ kanattaki çalışma azmini takdir ediyorum o ayrı konu .Sabri avrupa çapında yetenek ise Gökhan Gönül'ün dünya çapında olduğunu söyleyebilirim .
    Ben Sabri Gökhan Gönül'den iyidir demedim zaten. Ama Sabri de en azından Gökhan Gönül kadar verimli olabilir. Yeterli çalışma düzeyine ulaştırılırsa...
    Last edited by IcedEarth : 06.Temmuz.2009 at 22:32 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Carrusca harika bir oyuncu ama yeteneklerini kullanamıyor onun Galatasaray'a geldiğinde baya sevinmiştim.

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Sabri mevzusunu daha önce sayfalarca tartıştık artık tartışmayın lütfen..

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Katılıyorum anıla .

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

1- Yargılamıyorum kimseyi, direk üslübundan çıkardığımı söyledim, ki bu agresifliğe bakılırsa evet, taraflı yorum yapıyorsun.
    2- İki tane sayabilirim. Gökhan Gönül ve Abdurrahman Dereli. Ama bu Sabri'yi çok iyi bir oyuncu yapmaz, yapsa yapsa Türkiye'nin iyi bir oyuncusu yapabilir. Hele hele Avrupa çapında hiç değildir, burada anlaşalım.
    Tekniksel açığını hızıyla kapatmaya çalışan biri. Ayrıca mental açıdan da çok eksiği var, üstelik kaç yıldır A takımda olmasına rağmen. Pek bi gelişim göstereceğini bekliyorsan bence yanılıyorsan. Hadi bakalım Rijkaard'ın eline verdik. Avrupa çapında bir yetenek miymiş, göreceğiz..

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Parantez içinde 3(üç) nasıl bi smileye dönüştü farkında değilim, düzenleyebilseydik keşke
    Last edited by Redrum : 06.Temmuz.2009 at 22:53 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Bırakın Sabri'yi G.Gönül ' ü de Carrusca'yı konuşun bir yıldızın yokoluşundan bahsedin

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Herkesin mükemmel oynadığı maç vardır..Her mükemmel oyuncununda kötü maçı..İyi veya kötüyü ayırt etmemiz için 'genel'e bakmak zorundayız..
    İşte sorunda bu adamın geneline bakacak kadar şans verilmedi ki Cruz Azul'da da sakatlanmadan önce gayet iyi bir performans gösterdi...
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by AirJeT View Post
    İşte sorunda bu adamın geneline bakacak kadar şans verilmedi ki Cruz Azul'da da sakatlanmadan önce gayet iyi bir performans gösterdi...
    Sebep ne olabilir peki bunuda düşün?Sonuçta arjantinden efsane olarak gelmedi Carrusca youtubea videoları felanda yok..

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Carussca teknik olarak iyidir ama fizik olarak 0 carussca ile sahada 10 kişi oynuyorduk (Bkz Sion)
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Biz zaten ne diyoruz.Bi şans verilmeli en azından yani antremanlarda kuvvet çalıştırılarak bu adam bomba hale gelebilir.Onun için yalvarıyoruz yönetime bir şans daha

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sebep ne olabilir peki bunuda düşün?Sonuçta arjantinden efsane olarak gelmedi Carrusca youtubea videoları felanda yok..
    Antremanlardan bahsediyosan sen futbolcuya oynamayacağının mesajını verirsen o futbolcu zaten asılır asılır sonunda pes eder. Carrusca'da da bu durum oldu çalıştı çalıştı kadroy alınmadı zorunluluktan Liverpool maçında oynadı gayette güzel oynadı ama yine yedeğe çekildi sonradan bile oyuna sokulmadı adam mental olarak bitti cruz azul'da kendine geldi dedik sakatlandı sezonu kapattı ayrıca seni bilmem ama carrusca ilk geldiğinde adamı araştırmak için hemen youtube'a gittim gayette videolarını izledim o yüzden böyle konuşabiliyorum...
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by hakan sükürü View Post

1- Yargılamıyorum kimseyi, direk üslübundan çıkardığımı söyledim, ki bu agresifliğe bakılırsa evet, taraflı yorum yapıyorsun.
    2- İki tane sayabilirim. Gökhan Gönül ve Abdurrahman Dereli. Ama bu Sabri'yi çok iyi bir oyuncu yapmaz, yapsa yapsa Türkiye'nin iyi bir oyuncusu yapabilir. Hele hele Avrupa çapında hiç değildir, burada anlaşalım.
    Tekniksel açığını hızıyla kapatmaya çalışan biri. Ayrıca mental açıdan da çok eksiği var, üstelik kaç yıldır A takımda olmasına rağmen. Pek bi gelişim göstereceğini bekliyorsan bence yanılıyorsan. Hadi bakalım Rijkaard'ın eline verdik. Avrupa çapında bir yetenek miymiş, göreceğiz..

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Parantez içinde 3(üç) nasıl bi smileye dönüştü farkında değilim, düzenleyebilseydik keşke
    Ben sözümün arkasındayım, mental eksiklikleri nasıl Sergen'i Avrupa çapına getirmediyse Sabri'yi de getirmeyebilir. Bu yorumdan Sergen'le Sabri'yi kıyaslıyor çıkarımı yapmayalım lütfen. Sergen sadece aklıma gelen bir örnek olarak kullanılmıştır.

Üslubum sert olmuş olabilir biraz, ama gerçekten herhangi bir başlıkta konunun sürekli Sabri'ye dönmesi gerçekten çok can sıkıcı bir durum. Benim formamı terleten, hatta o formayla aslanlar gibi savaşan Sabri'yle kıyasıya dalga geçiliyor, aynı insanlar bizimle resmen dalga geçen Lincoln için Efsane Kaptan Bülent Korkmaz'ı harcamış durumdalar... Ki Sabri Lincoln'ün aldığı paranın yarısını almıyor ve en kötü oynadığı maçlarda bile aslanlar gibi koşuyor, çabalıyor, kötü oynayan takımda nedense hep Sabri dikkat çekiyor daha fazla birşeyler yapmaya çalıştığı için...

Gökhan Gönül tamam, ama Abdurrahman Dereli kesinlikle bir Sabri kadar olamaz bana göre. Ha bu yıl sağ bekte Sabri mi oynar bizde, hayır, Uğur benim gözümde formaya daha yakındır. Ama Sabri Avrupa'daki kalburüstü takımlarda (Udinese, West Ham, Espanyol vs.) rotasyonda değerlendirilecek, herhangi bir Türk takımında ise asker olarak kesinlikle oynayacak yeteneğe sahiptir. Israrla söylüyorum, Sabri'de yetenek yok değil, sadece zihinsel problemleri var. Psiko bi insan kendisi...

Bu konu altında daha fazla Sabri'yi tartışmak istemiyorum, ısrarla sataşmak isteyen özel mesajla gelsin veya Turksportal Kafe'ye filan gelsin görüşlerimizi o platformda tartışalım, çünkü konu cidden çok saptı...

Son olarak ricam, lütfen artık Sabri'ye laf sıkıştırmayın, komik olmuyor çünkü...

Sheriff Misafir

Transfer konuşmaya devam edelim lütfen arkadaşlar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

youtubea videoları felanda yok..
    Şuan sana inanamıyorum. Bir oyuncunun kalitesini YouTube'da videolarının olup olmamasıyla ölçüyorsun. Helal olsun sana...

Carrusca'ya güvenenlerden biri de benim. O çocuğa hiç şans verilmedi. 2 elin parmak sayısını geçmeyek kadar maçta oynadı ve o kısıtlı zamandaki maçlardan birinde, dünya devi Liverpool'a karşı neler yapabildiğini gördük. Neden hala güvenilmiyor bu adama anlamıyorum. Diğer arkadaşların da dediği gibi yeni kondisyonerlerimiz ile Carrusca o açığını kapatabilir ve A takımdaki yerini alabilir diye düşünüyorum

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Lincolne Verilen Tavizlerin Çeyreği Carruscaya Verilseydi Durumu Farklı Olabilirdi

Mesaj Yetkileri