1 ile 18 arası toplam 18 sonuç

Konu: "Fener'i eleyen takımla eşleştik"

Default "Fener'i eleyen takımla eşleştik"

Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Inter Toto maçları ve 2006-2007 sezonuna ilişkin görüşlerini DHA'ya anlattı. Kayseri Aydınlar Ocağı tarafından başarısı nedeniyle ödüllendirilen Sağlam, "Kayserispor şu ana kadar 3 kaliteli oyuncu aldı. Bunu 5'e çıkartıp, yeni sezonda daha başarılı olacağız. Inter Toto'ya gelince, transfer ettiğimiz Toledo için Paraguay'ın ilk turda elenmesini arzuluyorum" dedi

HER OYUNCUYA BİREYSEL PROGRAM

Kayserispor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, sezonun son maçı olan Galatasaray karşılaşması öncesi oyuncularına lak-tak testi uygulayıp, performanslarını ortaya koyduklarını, futbolcularının fiziksel durumlarını ortaya çıkarttıklarını söyledi. Sağlam, "Inter Toto maçları nedeniyle sezonu erken açacağımızı tüm oyuncumlarımıza söyleyip, onlara performanslarını gösteren birer bilgisayar çıktısı verdim. Ayrıca, çıkan bu sonuca göre doktorumuz ve fizyoterapistimizle de görüşerek, her oyuncuya ayrı ayrı çalışma raporu ilettim. Zira, sezonu erken açacağız. 15 Haziran'da sezon hazırlıklarına başlayıp, tam iki hafta sonra sahaya çıkmaya hazır hale gelmemiz gerekiyor. O nedenle, futbolcularıma tatili yatarak değil, ön hazırlık yaparak geçirmeleri talimatı verdim. Kayserisporlu futbolcular kampa hazır gelecek ve sadece teknik ve taktikle uğraşacağız. Yoksa, oyuncularımızın kilo ve form durumunda sorun yaşarsak, Inter Toto'da hüsrana uğrarız" şeklinde konuştu.

KİLO SORUNU İSTEMİYORUM

Oyuncularının kilo sorununa, bir sakatlığa yol açmaması için dikkat ettiğini söyleyen sarı-kırmızılı ekibin başarılı çalıştırıcısı Ertuğrul Sağlam, "Oyuncularıma ceza vermekten yana olan bir çalıştırıcı değilim. Ancak. lak- tak testine göre verdiğimiz bireysel çalışma programına uymayan ve kilo alıp sakatlık sorunu yaşayan oyuncuma da iyi gözle bakmam. Tatil dönüşü kilo sorunu yaşamamak için bir de her fazla kiloya 2 bin 500 dolar ceza koyduk. Oyuncularım inşallah Kayseri'ye 15 Haziran'da gelişlerinde kilo sorunu yaşamayacak" dedi.

FENERBAHÇE'Yİ ELEYEN TAKIMLA OYNUYORUZ

2006-2007 sezonunda, Süper Lig'de ilk üçü hedefleyen bir anlayış içinde lige gireceklerini Ertuğrul Sağlam DHA'ya yaptığı özel açıklamada, Inter Toto'da Temmuz ayının başında karşılaşacakları Macar MTK Budapeşte takımının daha önce Fenerbahçe'yi elediğine dikkat çekti. Sağlam, "Macar takımı hem kendi liginin, hem de Avrupa'nın sayılı takımları arasında. Daha önce de Fenerbahçe'yi Avrupa Kupaları'nda safdışı bırakmıştı. İlk maçın orada olması bizim açımızdan bir avantaj olarak görünse de, Inter Toto'dan UEFA Kupası'na katılmayı hedefleyerek, Macaristan'da iyi bir sonuç almamız gerekecek" şeklinde görüşlerini dile getirdi.

PARAGUAY ELENSİN

Sarı-kırmızılı ekibin Paraguay'lı Toledo, İranlı Hamed, Rapid Wien'li Muhammed Hanefi'yi transfer ettiğini, Arjantinli bir oyuncuyu renklerine katacaklarını, geçen sezon sakatlanan ve bir sezon yararlanamadıkları Azeri Reşad Sadıgov'u ve Ali Turan'ı da yeni sezonda kadrolarında bulunduracaklarını söyleyen Ertuğrul Sağlam, "Dünya Kupası maçlarında Parağuay milli takımında transfer ettiğimiz Toledo'da oynayacak. dünya Kupası ile İnter Toto maçları çakıştı. O nedenle bu dünya çapındaki oyuncumluzdan yararlanmak için Paraguay milli takımının ilk turda elenmesini, Toledo'nun aramıza katılmasını istiyorum" diye konuştu.

ERTUĞRUL SAĞLAM'A BİR ÖDÜL DE AYDINLAR OCAĞINDAN

Kayseri Aydınlar Ocağı'nın düzenlediği "2006 Yılın En İyileri" töreninde Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'da yılın spor adamı seçilerek ödül aldı. Aydınlar Ocağı Başkanı Kemal Tekden, "Ertuğrul Sağlam, Kayserispor'u Avrupa'ya taşıyarak, başarılı bir sezon geçirtti. Bu bayşarısını kutluyor ve kendisini ödüllendiriyoruz" dedi.

25.05.2006

Kaynak : DHA

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Walla ben Kayserinin ilk maçlardaki oyununu çok beğeniyodum. İnş. o futbollarını bu yıl kupa maçlarındada sürdürürler ve başarılı olurlar. Ayrıca Fenerin rövanşını almalarını da canı gönülden istiyorum. bu takım hem rıdvanı fenerden eledi hemde feneri kupadan

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

evet ya KAYSERİ bana çok umut vermişti inşallah UEFA da görürüz Kayseri'yi
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

ya son 5-6 haftada sanki maçları sattılar gibi şüphe uyandı içimde...

inter toto iyi para verıyor iyi oynarlarsa kazanırlar. inşalla biryerlere gelir inter toto kupasında hıc turk takımı başarı saglayamıor orda cıddıye almadıklarından sanırım dandık takımlar başaralı oluyor orda.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Inter Toto'ya önem vermeleri gerekir.Inter Toto'dan UEFA Kupası'na katılmak bu sene daha kolay.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Berkaiser
    Inter Toto'ya önem vermeleri gerekir.Inter Toto'dan UEFA Kupası'na katılmak bu sene daha kolay.
    ewt ole bi şans da varr

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

İntertoto Kupasının sonunda 3 takım şampiyon oluyor. Şampiyon olan bu 3 takım da UEFA Kupası'nda oynama hakkı elde ediyor. Dilerim bu 3 takımdan biri Kayserispor olur. Bu kapasiteye sahipler.

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

Quote Originally Posted by demirhan1984
    İntertoto Kupasının sonunda 3 takım şampiyon oluyor. Şampiyon olan bu 3 takım da UEFA Kupası'nda oynama hakkı elde ediyor. Dilerim bu 3 takımdan biri Kayserispor olur. Bu kapasiteye sahipler.
    selman abi bu kural degisti hatirladigima göre artik 12 takim gidiyor uefa ya...

ayrica kayserim benim insallah uefa ya gidecegiz ve basarili olacagizz ertugrul saglama ve oyunculara cook guveniyoruzz

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

inter toto kupasına katılan takımlar sezonu erken açtıkları için sezon ortalarından sonuna doğru büyük düşüş yaşıyorlar.

sezonu 15 haziranda açıcaklarsa ve tüm oyuncular sezon başı antremanlarına katılıcaklarsa milli takım kamplarında bulunan oyuncular ne zaman tatil yapıcak?örneğin toledo,gökhan ünal,ilhan parlak,hamed bu oyuncular tatil yapmadan katılmış olucaklar buda sezon sonuna doğru takımı çok zorlar gibime geliyor...

Nesil
    2005
    Yer
    Kapalidan

Quote Originally Posted by SaMaNYoLu
    inter toto iyi para verıyor iyi oynarlarsa kazanırlar. inşalla biryerlere gelir inter toto kupasında hıc turk takımı başarı saglayamıor orda cıddıye almadıklarından sanırım dandık takımlar başaralı oluyor orda.
    Bizim takımlarımız zaten uzun bir suredir bu kupayı kucumsedikleri için katılmıyorlardı. Umarım buradan da uefa ya takım gondeririz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by enesao
    selman abi bu kural degisti hatirladigima göre artik 12 takim gidiyor uefa ya...

ayrica kayserim benim insallah uefa ya gidecegiz ve basarili olacagizz ertugrul saglama ve oyunculara cook guveniyoruzz
    11 takım gidiyor diye biliyorum ben
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

bende 11 diye biliyorum

Arkadaşlar bu konu hakkındaki görüşümü FM deki gibi vermek istiyorum

Kayserispor takımı Ertuğrul Sağlam adlı menejeriyle gurur duyabilir
    Ertuğrul Sağlam adlı menejer Kayserispor takımında iyi işler çıkarıyor

Umarım İnter totoda başarılı olur istikrarı elden bırakmasınlar..İyi oynadığı maçları gördük gerçekten ii bir takım

Del Piero_10 Misafir

bu mtk neydi?maden tetkik araştırmamı?

umarım UEFA ya kalırlar... bu arada bizden inter toto ya sadece kayseri mi katılıyor???

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

evet sadece kayseri zaten her ulkeden 1 takim katiliyorr

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Quote Originally Posted by mustafagungor
    ya son 5-6 haftada sanki maçları sattılar gibi şüphe uyandı içimde...
    bence de manisa gibi onlarda maçları sattılar gibiydi

Mesaj Yetkileri