1 ile 30 arası toplam 457 sonuç

Konu: FM 2009 - Türkiye ligleri ile ilgili genel eleştiriler

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Evet aslında Batuhan'ın dediği özellikler olsa çok iyi olur.Belki ilk özellik çok zor çünkü oyundaki bütün ligler her yeni açılışta farklı fikstürle oluşuyor.

İkinci özellikte ise oyunda erteleme maçları oluyor ama federasyon maç ertelemesinin olmayacağını söylemişti.Bu düzeltilebilir mi?

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by RoNNiE91 View Post
    İkinci özellikte ise oyunda erteleme maçları oluyor ama federasyon maç ertelemesinin olmayacağını söylemişti.Bu düzeltilebilir mi?
    Mac ertelemesi olmamasi gereken bir durum ve hala duzeltilmeye calisiliyor SI. Eger birden fazla takim Persembe gunu UEFA kupasi maci oynuyorsa, 2 veya 3 buyuk takim pazar gunu oynamak yerine baska bir haftaya erteliyor maci oyun.

Bunun nedeni de mac saatlerini belirleme konusunda oyunda hata olmasi.

15:00
    17:00 ve
    19:00'da baslayan 3 mac oynanabilir TSL'de ve hepsi TV'den yayinlanabilir. Ancak oyun bazen 17:00'da bir mac oynatiyor ve 19:00'a ve 13:00'a mac koymak yerine maci erteliyor. Duzeltilmesi lazim.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Mac ertelemesi olmamasi gereken bir durum ve hala duzeltilmeye calisiliyor SI. Eger birden fazla takim Persembe gunu UEFA kupasi maci oynuyorsa, 2 veya 3 buyuk takim pazar gunu oynamak yerine baska bir haftaya erteliyor maci oyun.

Bunun nedeni de mac saatlerini belirleme konusunda oyunda hata olmasi.

15:00
    17:00 ve
    19:00'da baslayan 3 mac oynanabilir TSL'de ve hepsi TV'den yayinlanabilir. Ancak oyun bazen 17:00'da bir mac oynatiyor ve 19:00'a ve 13:00'a mac koymak yerine maci erteliyor. Duzeltilmesi lazim.
    Buna ek olarak 930 versiyonun ekledim maçlar sadece pazar günü, Avrupa maçlarıda sadece çarşamba günü oynanıyor. SI'ye konu açtım bu siteye kimse çözüm bulamadı.(Not: Oyun orjinaldir.)

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Buna ek olarak 930 versiyonun ekledim maçlar sadece pazar günü, Avrupa maçlarıda sadece çarşamba günü oynanıyor. SI'ye konu açtım bu siteye kimse çözüm bulamadı.(Not: Oyun orjinaldir.)
    Move matches for TV secili mi?

Nesil
    2006

Move matches for TV secili mi?
    Hayır seçili değildi, şimdi seçtim. Fakat ne kayıtlı oyunumda nede yeni kurduğum oyunda düzelmedi. Yeni kurduğum oyunda sadece bir maçım cumartesi, geri kalan hepsi pazar.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Hayır seçili değildi, şimdi seçtim. Fakat ne kayıtlı oyunumda nede yeni kurduğum oyunda düzelmedi. Yeni kurduğum oyunda sadece bir maçım cumartesi, geri kalan hepsi pazar.
    Diger takimlarin maclari cuma veya cumartesi gunune kayiyor mu peki?

Nesil
    2006

Diger takimlarin maclari cuma veya cumartesi gunune kayiyor mu peki?
    Hayır. bütün maçlar pazar günü, Almanya'da cumartesi günü. Avrupa'da oynanan Şampiyonlar Ligi ve UEFA Kupası maçlarıda cumartesi günü.

Mesaj Yetkileri