1 ile 30 arası toplam 593 sonuç

Konu: TSI İstanbul Buluşması & Halı Saha Organizasyonu

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Sen beni yendin mi yahu?

Gel gel şu attığın galibiyet iftiralarını sana ödeteeyim. Seni sadece frikik gollerim ile yeneceğim.
    PES'te 2-1 yendim o yetmedi FİFA'dada 3-1 yendim.O gün tek yenilgimi Eren'den aldım.Hatırlarsan 3umuz 12 puanmı ne toplamıştık ama 3'lü averaja göre şampiyon olmuştum.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Pardon ne 12'si 9'ar puan topladık. Kafanızdan sayı uydurmayın.
    Last edited by nekop : 08.Temmuz.2009 at 04:21 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by nekop View Post
    PES'te 2-1 yendim o yetmedi FİFA'dada 3-1 yendim.O gün tek yenilgimi Eren'den aldım.Hatırlarsan 3umuz 12 puanmı ne toplamıştık ama 3'lü averaja göre şampiyon olmuştum.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Pardon ne 12'si 9'ar puan topladık. Kafanızdan sayı uydurmayın.
    Sen karambolden birnici oldun, ben direkt EreN'e 5 gol attığım için onun önündeydim. Hani beni geçme ihtimali olmadı. =))) Sen beni iki maçta yendin, bizim bi final maçı oynamamız gerekirdi diye düşünüyorum. Çünkü; EreN seni, sen beni, bende EreN'i, sonra Oğuz hepimizi.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Sen karambolden birnici oldun, ben direkt EreN'e 5 gol attığım için onun önündeydim. Hani beni geçme ihtimali olmadı. =))) Sen beni iki maçta yendin, bizim bi final maçı oynamamız gerekirdi diye düşünüyorum. Çünkü; EreN seni, sen beni, bende EreN'i, sonra Oğuz hepimizi.
    Oğuz'un takımı zaten averaj takımı oldu. Ama adam onun acısını bizi 1 saat yürüterek çıkardı.Nefret dolu bu çocuk içindeki intikam ateşi sayesinde yaşadığını düşünüyorum.

Nesil
    2006

Oğuz'un takımı zaten averaj takımı oldu. Ama adam onun acısını bizi 1 saat yürüterek çıkardı.Nefret dolu bu çocuk içindeki intikam ateşi sayesinde yaşadığını düşünüyorum.
    Siz yürüdünüz, ben atladım vapura gittim eve.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Ankara buluşması ayarlayalım dedik, İstanbul buluşmasına dönüştürdü Mustafa

Ankara bana denk gelirse ( eğer barışırsak ) kızın yanına gelmişken uğrarım yanınıza

.O gün tek yenilgimi Eren'den aldım.
    EreN'e yenildinmi PS'de

Mesaj Yetkileri