-
08.Temmuz.2009, 16:22
CL 2.Maç
Evet sezonun şu ana kadardki en zorlu maçında deplasmanda İnter karşısında sahaya çıkacaktık,savunmada çok fazla eksiğimiz vardı.Önder,Serdar,Gökhan Zan sakat.Maça stoperde Ferhat-Veloso ile başlayacaktık ve maçtan umutsuzdum.
Taktik dizilişte her zamanki gibi hücumu ve golu düşündük rakipten çekinmedik.44'te İbra'nın kırmızı kartı bizi biraz rahatlattı ardından 9 kişide kalınca rakip kazanmamız şart olmuştu cümbür cemaat hucum ettik ancak golu yinede zor bulduk İnter'in katı savunması iyi direndi ama acımadık büyük olacaksak elimize gelen bu tip fırsatları değelendirmeliyiz sonuçta.
CL'de bir sonraki rakip Feyenoord ve grupta büyük avantajı ele geçiren takım biz olduk.
6.Maç
Takımda bu sezon bi tuhaflık var henüz aşamadım bu sorunu maçlarda çok rahat takım sanki rakipleri hiç sallamıyormuş gibi öyle oynuyorlar bir de kırmızı kart mevzusu geçen 2 sezonda çok centilmen bir takımken bu sezon şimdiden 2 kırmızımız oldu.Kırmızıyı yedikten sonra yine öne geçtik ama saçma sapan bir golle rakip 1 puanı kurtardı.
7.Maç
Ve ligde derbi haftası.Kadıköy'de Beşiktaş'ı konuk ediyoruz.Volkan Demirel hariç tam kadro sahadaydık.Oyunun kontrolude bizdeydi.İyi bir galibiyet aldık.
8.Maç
Kardeş klubumuz Sivas ile bu sezon ikinci kez karşı karşıyaydık.İyi oynadık ama tuhaf bir beraberlik daha çıktı,bakalım daha neler göreceğiz.
CL 3.Maç
De Kuip'te çekişmeli bir mücadele oldu önede geçtik ama sonlara doğru tek ciddi pozisyonlarında golu buldular hem de maçın en kötü oyuncusu Wijnaldum ile golu atana kadar 5.2 rating ile oynuyordu ama bir pozisyonda işi bitirdi genç oyuncuların yanına iyi transferler yapmış Feyenoord oldukça tehlikeli bir takım ama Kadıköy'de bizden çekecekleri var o kadar diyorum.
9.Maç
Konya kendi kendini yendi bu maçta biz birşey yapmadık
Acı ama gerçek.İki penaltı bir frikik golu bir tanede organize bir ataktan gol atmayı becerebildik.Beşiktaş karşısındaki şiir gibi futboldan eser yok.
FTK Grup B 1.Maç
FTK'da gençlerimiz ile sahadaydık kötü geçen ilk yarının ardından savunmada iki stoper bıraktık sadece büyük baskı kurduk goller ardı ardına geldi İvankov'un kurtardığı 4 karşı karşıya pozisyonda cabası.67'de Semih takviyesini uyguladık o da galibiyeti getiren golu attı her zamanki gibi.Bu sezonun en keyifli üçüncü maçını oynadık.
10.Maç
Dahada genç olan oyuncularımız bu maçta sahadaydı.Sahadaki takımın yaş ortalaması sanırım 19-20 falandı.Rakip kaleye bir kere geldi o da maçın başında golu buldu.Ardından bizim şovumuz başladı.
LigTablosu
Takımımın şu ana kadarki lig performansından memnun olmasamda zirvedeyiz.
Lille'in Mascio Aşkı
Sezon başından beri Fenerbahçe Klubu'nün kapısı Mascio için 5 kez çalan Fransız Lille klubu henüz amacına ulaşamadı.Gelecek vaadeden genç oyuncumuzu yollamayacağız.
Teklif yağan oyuncularımız
Sinan Bolat: İnter
Volkan Babacan: Nantes,Köln
Ferhat Çökmüş: Bochum
Emre Güngör: Milan
Serdar Taşçı: Milan
Abdurrahman Dereli: Auxerre
Mascio:Portsmouth,WBA,WestHam,Auxerre,Monaco,Nantes,Nancy ,LeMans,Lille,Rennes
Mehmet Topuz: Milan
Arda Turan: Milan
Aydın Yılmaz: Frankfurt,Mallorca
Joao Moutinho: Valencia
Cardozo,Gignac,Veloso,V.Demirel,Moutinho herkes peşindeydi bu adamların ama astronomik rakamlar istediğimiz için şu anda Moutinho hariç izleyenleri yok.Arda için ise Milan 80trilyon+sonraki satıştan %50 pay istedim.Satmaya niyetim yok napıyım
Mesaj Yetkileri