1 ile 19 arası toplam 19 sonuç

Konu: İstanbul Metrosunda olay!

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Yok o bildiğin metro değil, normal bidliğin tahta, demir ve taşlardan yapılan raylar.

Rayların ortasındaki beyaz şeylerin alt kısmında iletken bir yüzey var Eralp.Sadece onlarda elektrik olur.Raylara elektrik veremezler =)
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Pardon Batuhan Eralp'ten alıntı yapıcaktım senden yapmışım =)
    Last edited by Uchiha Itachi : 08.Temmuz.2009 at 23:33 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
    Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Benim bindiklerimde elektrikli raylar olması lazımda o yüzden dedim. Açıklamalar için sagolun ama yinede epey bir cesaret ister bence.

Nesil
    2006

Yalnız o trenlerin altında ki boşluk 1 metre bile yok iyi şey ister valla...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Allah bir insanı mal yapmasın demişimdir hep...

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

akıl fikir...

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Başında şemsiye vardı

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Şemsiye olsa ne olcak .Böle şey yapılırmı ya.Bide haberlerde diyo metroyla başladık gerisi gelir.Daha ne yapcak acaba merak ediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Togiii View Post
    Şemsiye olsa ne olcak .Böle şey yapılırmı ya.Bide haberlerde diyo metroyla başladık gerisi gelir.Daha ne yapcak acaba merak ediyorum.
    Bence çok fazla bi şeylerin altına yatmaya alışmasın.Yoksa kötü olur onun için.(:

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Default İstanbul Metrosunda olay!

"Havanın kararmasıyla birlikte Bayrampaşa Metro İstasyonu'na yakın bir noktada rayların üzerine yatan genç, cep telefonunun kamera bölümünü de açarak yaşadığı anları saniye saniye kaydetti. Yüzü koyun uzandığı raylarda, elindeki kameraya bakarak hayatı ve yaşamayı çok sevdiğini belirten gencin heyecanı, metronun yaklaşmasıyla birlikte korkuya dönüştü. Bir anda, süratle gelen metronun altında kalan genç, küçük bir dikkatsizliği canıyla ödeyeceğini bildiği için gözlerini kapattı ve başını yerden hiç kaldırmadı. Tehlikeli denemeyi kendince başarıyla gerçekleştiren genç, metronun tamamiyle üzerinden geçip uzaklaşmasının ardından ayağa kalkarak sevinç çığlıkları attı. Çılgın genç, çok değişik duygular hissettiğini belirterek, "Farklılık olsun diye böyle bir şey denetim. Hayatın molotonluğundan sıkıldım. Bir daha yapar mıyım bilmiyorum ama bu kez de metronun üzerinde bir kaç durak gitmeyi denemek isterdim. Ailem bu yaptığım çılgınlığı bilmiyor. Görüntüyü gösterdiklerim de yaptığımı çılgınlık olarak yorumladı" dedi. İşe giderken metroyu kullandığını belirten genç, "Tren gelmeden raylar sallanıyordu. Büyük bir korku sardı beni o anda. Çok değişik duygular hissettim. Bir ara vazgeçtim ama artık çok geçti. Gözlerimi kapattım ve üzerimden geçmesini bekledim" diye konuştu. Metroyu kullanan yolcular da, gencin kaydettiği görüntüleri izleyince büyük şaşkınlık yaşadı. Görüntüleri izleyen bir yolcu, "Bu bir çılgınlık. Ben bunu yapamam" derken, diğer bir yolcu ise "Çocuklarımı düşünürüm cesaret edemem" ifadelerini kullandı."

İHA

http://www.sabah.com.tr/video/videoi...5-ecc9a63cd23c

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Canını yolda bulmuş sanırım.

Canım o metroda yapar istediğini, filmlerdende gördüğümüz gibi yatan kişi sadece trenin altını seyreder buna cesaret etmek pek mühim değil bence çok göbekli olmayan herkes deneyebilir monotonluktan kurtulmak için

Nesil
    2006

Sorun bu çocukta değil, bu çocuğun o metro raylarına çıkmasına izin veren görevlilerde.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Elektrik yokmu yahu o raylarda ? Ruh hastası işte.

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Denemek lazım

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Direk yatınca bişey olmuyorsa denenebilir bencede

Enterokinaz Misafir

helal be arkadaşım, büyüksün.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Elektrik yokmu yahu o raylarda ? Ruh hastası işte.
    Yok o bildiğin metro değil, normal bidliğin tahta, demir ve taşlardan yapılan raylar.

kendince aksiyon

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Bişi derdim ama yeri değiş

Mesaj Yetkileri