CL Grup 4.Maç
Adamlar feci zorladı ancak Cardozo'nun solo performansı ile bulduğumuz gol bize 3 puanı getirdi.
11.Hafta
Çekişmeli bir maç daha geçti,gitti deplesmandan 1 puan ile döndük.
12.Hafta
Lige odaklanma konusunda biraz sıkıntı yaşıyoruz sanki...
FTK Grup 2.Maç
FTK'da derbi günüydü.Ligde de bizi takip eden Beşiktaş ile Kadıköy'de karşılaştık ve muazzam bir oyun ortaya koyduk,tribünlerinde desteği ile 4 gollu bir galibiyete imza attık.Beşiktaş benim Fenerbahçe'nin başına geçtiğim günden beri bizden 1 puan dahi alamadı.Ezici bir istatistiksel üstünlük kurduk.
13.Hafta
Rakip 2 kere gelip 2 gol bulup 1 puanı alacaktı yani şu oyunumuzla bu maçı nasıl 2 gol ile tamamladık inanamıyorum.
CL Grup 5.Maç
Kadıköy'de grubun en sıfır puanlı takımı Braga'yı ağırladık.Şenlik havasında bir atmosfer vardı bizde bu atmosfere enfes futbolun yanında enfeste 3 gol ile süsledik ve gruptan terfi etmeyi garantiledik.
14.Hafta
Cardozo'nun ceza sahası yayı üzerinden attığı kafa golu ile maçı kazandık ama yavaş yavaş sinirlenmeye başlıyorum tek kale top oynuyoruz ama pozisyonda olmasına rağmen golu zor buluyoruz.Ne dersiniz bunu rehavete mi bağlamalıyım?
15.Hafta
Sonuca gitmekte yine sıkıntı yaşadık,acayip goller kaçırıyoruz.Gökhan Zan ise yine kırmızı yemeyi başardı muhtemelen devre arasında kendisini yolcu edeceğiz.
CL Grup 6.Maç
Kadıköy'de coşkulu taraftarımız önünde rakip İnter stadımız tıklım tıklım dolu hemen 2.dk bu sezon beni gol sayısı ile tatmin etmeyen Gignac ile öne geçiyoruz,iyi oyunumuz var sahada ve ilk yarıyı bu skor ile bitireceğiz derken İnter Bolzoni'nin inanılmaz şutu ile 45+1'de golu buluyor ve soyunma odasına 1-1 ile gidiyoruz.İkinci yarı başında etkili oyunumuz devam ediyor Moutinho ve Cardozo'nun birbirlerine nazire yaparcasına attıkları iki frikik golu staddaki coşkunun tavan yapmasını sağlıyor İnter'in 85'te bulduğu gol ise onlar için bir teselliden öte gidemiyor.Gruptan 16 puan ile İnter'in önünde lider olarak bir üst tura terfi ediyoruz.
Braga 6'da 6 yaparak başarılı bir performans sergilediiyi de bir kadroları var ama 4-1-2-1-2 taktiği onlara yaramadı.
16.Hafta
Zararlı çıktığımız bir maç oldu.Sakatlanan Moutinho 2 ay sahalardan uzak kalacak maçta sakatlanan bir diğer oyuncumuz Gignac ise neyse ki bir sonraki maçta sahada olabilecek.
17.Hafta
Ve ligin ilk yarısının son maçında büyük derbi oynanacaktı Galatasay - Fenerbahçe.Maç öncesinde biz zirvede bulunurken Galatasaray ise 7. sıradaydı.Bu maçın öncesinde Şampiyonlar Ligi'nde 1.Eleme turundaki rakibimiz de belli olmuştu.İtalyan devi Juventus ile oynayacağız.Bu maçta Moutinho oynayamayacak onun yerine sakatlıktan yeni çıkan Mascio sahada olacak.
Galatasaray'ı seyircisi önünde mahvettik ezici üstünlüğümüz Cardozo'nun performansı 35m. attığı frikik golu ve maçı 9.3 rating ile tamamlaması müthişti pozisyona giremedi Galatasaray.Ligde ilk yarıyı müthiş bir performansla tamamlamış olduk böylece çok mutluyuz.
İlk yarının ardından genel durum;
Puan Tablosu
Oyuncu Verileri
Takım
Takımın lig performansından pek memnun olmadığımı belirtmiştim önceki mesajlarda ancak istatistikler biraz aksini gösteriyorözellikle oyuncular Av. ratingleri oldukça iyi bana göre.
Transfer dönemide açıldı genç oyuncular aramıza katıldı.Bunları ekleyeceğim,devre arasında takımda ufak çapta bir revizyona gitmeyi düşünüyorum.Emre Belözoğlu,Önder,G.Zan ve Abdurrahman'ı göndermeyi düşünüyorum inş. bu takımda huzursuzluğa yol açmaz.
İşte oyuncularımızı taşıdığımız seviye
Tabi ki satmayı düşünmüyoruz teklif geldiği takdirde astronomik bir bedel talep edeceğiz.