İsmaiL e veriLen para yüksek gibi görünsede mantıken baktığınız zaman Türk futboLunda en eksik böLgeye yıLLarca sıkıntı çekmeyeceğiniz bir adamı aLdığını düşünürseniz o zaman pekte kimse homurdanmaz. Ben bir sağ bek e o kadar para versek isyan ederdim ama İsmaiL gibi geLecekte MiLLi takımında beki oLacak potansiyeLde ki bir isim için veriLen bu ücret doğaLdı. OturaLım düşüneLim bakaLım Türkiye de soL bekte oynayacak bir isim transfer edeLim herkes kimi aLıcak..Sonuçta Antep te bunun biLincindeydi ve bu kozu kuLLanarak yüksek fiyata sattı, İbrahim üzüLmez de oLduğu gibi.
Zapo Kasımpaşa iLe bu gün imzaLayacak Ferrari de bu gün imzaLar herhaLde. Çok kaLiteLi bir stoper aLdık. Türkiye ye Popescu, Zago ve Lugano iLe beraber geLmiş en iyi yabancı savunma oyuncusudur bana göre.
Bobo durumuna göre iyi bir fiyata satıLırsa yönetim yine iyi bir transferi yapıcak ama Bobo konusunda da rahat takıLıyorLar. Gitsede oLur, gitmesede oLur havaLarı var bu yüzden de yaptıkLarı düşünce de farkLı. Zaten Bobo kaLırsa bizim için iyi oLur ama giderse ve yerine yine iyi bir transfer geLiceksede bizim için iyi oLacak. O yüzden fazLa takıLmaya gerek yok.

Alıntılı Yanıtla