Evet lig artık sarmıyor çok ama hedeflerimiz dünya çapında zaferlere ulaşmak olduğu için devam ediyoruz.Ligde zaten genelde gençler oynuyor.O yüzden bu sezon biraz fazla puan kaybı yaşadık ligin ilk yarısında ama Türkiye sınırları içindeki her kupa bizim olacaktır.Daha öncedende belirtmiştin AMR/L olayını zaten zaman zaman kullanıyorum ama çokda gerek kalmıyor çünkü FR/L pozisyonundaki adamlar dikkat edilirse forvet değiller kanat oyuncuları,zaten AMR/L o mevkinin özellikleri oralarda kanat oyuncularını kullanınca sıkıntı yaşanmıyor ama forvet oyuncuları koyarsanız oraya savunmada sıkıntı yaşarsınız.Daha önce de belirttiğim gibi Serdar'ın yanına çok iyi bir stoper almak için uğraştım ama gelmiyor kimse anlamadım nasıl bir iştir ilk sezon herkesi topladık sonradan kimse gelmek istemiyor,başarılarımıza rağmen.Son olarak da Arsenal'li A.Song için girişimlerde bulunduk o da gelmek istemedi sonucunda da Milan'a gitti yani Milan bu transferle Serdar'ın peşinide bırakacaktır sanırım.Yorum için teşekkür ediyorum hocam sana,mümkünse seninde oluşturduğun kadroyu görmek isterim.
Devre arasını tamamladık aynı zamanda transfer dönemi de kapandı,istediğim gibi geçiremedik ara transfer dönemini.Devre arasında malumunuz olan FTK maçlarını tamamladık.Gruptan çıkmayı zaten garantilemiştik,16-17 oyuncuların ağırlıklı olduğu bir kadro ile oynadık kalan 2 grup maçını Halil Aydın'ın performansı oldukça umut vericiydi sanırım yerli Oscar Cardozo geliyor
Çeyrek final mücadelesinde ki rakibimiz Kayserispor oldu.
Takımda ara transferde ufak bir revizyon yapmak istediğimi daha önce belirtmiştim ama bunda başarılı olamadık.G:zan ve Emre B. için istediğimiz teklifleri alamadık ikiside takımda kaldı,Umut Bulut ve Tolga Zengin ise kardeş klubumuz Sivasspor'a kiralık olarak gitti.
- Önder Turacı Standart Liege ile Anlaştı -
Tecrübeli stoperimiz 7.5 trilyonluk bonservis bedeli karşılığında eski klubu Belçika temsilcisi Standart Liege ile anlaştı.Bizim gönderme sebebimiz artık yaşının 29'a gelmiş olmasıydı.Alttanda iki iyi genç oyuncu gelince Önder alt yapısından yetişmiş olduğu takımına geri döndü,kendisine klube yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ediyor ve futbol hayatının kalan kısmında başarılar diliyorum.
Bu arada çokta boş durmadık ve genç isimleri kadromuza kattık ama yabancı kontenjanı olayı bizi çok sıkıntıya sokacak.
Gelenler
Guillen'i Barca'dan bedelsiz olarak kadromuza kattık ve Sakarya'ya kiralık olarak yolladık.
Raul Morales'i ise Sevilla'dan 1.6 trilyon bonservis bedeli ödeyerek transfer ettik.
David için ise Barca'ya 4.4 trilyon bonservis bedeli ödedik.
Artık tatil bitmişti ve futbol zamanıydı.FTK'da çeyrek final eşleşmesinde ki rakibimiz Kayseri ile ilk maçı Kadıköy'de oynadık.
FTK Çeyrek Final 1.Maç
FTK maçlarında az forma bulan oyuncularla oynamaya devam ediyoruz.Ligin ilk yarısında çok az oynayan Kazım bu maçta santrafor olarak sahadaydı ve Kayseri'nin ipini çeken isim oldu.Satmayı düşünüyordum ama caydım gibi
Ligde de ikinci yarı mücadelelerine start verildi biz Rize deplasmanında olacaktık.Rize sağı solu belli olmayan bir takım bizim için iyi bir maç oldu.
18.Hafta
Ligin ilk yarısında suskun olan golcumuz Gignac ligin ikinci yarısını hat-trick ile açtı ama yine sinirlendiğim nokta ya rahat maçlarda şu sonlara doğru gevşemeyipte gol yemesek olmuyor anlamadım bu sezonda bu çıktı ortaya bir de gol yemeyin arkadaş!!!
FTK Çeyrek Final 2.Maç
Bu sefer defans ağırlıklı gençler sahadaydı amacımızda ilk maçta ki skoru korumaktı Kayseri'de büyük baskı kurdu ancak kalecimiz V.Babacan gole geçit vermedi iyi kontra pozisyonlar bulduk ama acemilik golu yapamadık sonuçta istediğimizi alarak ayrıldık sahadan.
Bu arada gözümden kaçmış olan bir ayrıntı,Bobo Beşiktaş'tan 12.25 Trilyon karşılığında Portekiz'in Benfica takımına satılmış.

Ben dayanamadım 3. sezon başı sildim
Hayalimdeki oyuncuları tek tek alınca
Kaliteli bi yabancı stoper ii giderdi