Saol
saol ben şaşırdım nasıl yenildim kolay rakiplere ama kalecilerim tam bir fiyaskoyduSon 2 maçta güçlü rakiplerden puan almışsın.Bu iyiye işaret.Başarılar
![]()
saol işallah.Zaten ben 13. sezonluk eski kariyerimi bilen bilirBaşarılar, zevkli bir kariyer daha bizleri bekliyor desenize![]()
saolbaşarılar uzun soluklu olur insallah
Espanyol maçını yönetimde beyenmedi.Kaleci orta sahadan gol yiyince elimden birşey gelmediEspanyol maçı tam bir fiyasko fakat A. Madrid ile Sevilla maçlarında harika işler çıkarmışsınBaşarılar umarım uzun ve kupalı bir kariyerin olur
Leoya para vermedim.50 maç oynuyacak beyenirsem vericem.Hanifi tam bir türk çocuğuGüzel başlamışsın, ama bana Leo'ya fazla para vermişsin gibi geldi. Adamın zaten 8.25 M€ serbest kalma ücreti vardı.
Bir de Muhammet Hanifi neyin nesi ?![]()
Şaka bir yana sağ kanatta alternatif bir futbolcu yoktu ucuz fiyata bu tecrübeli türkü aldım.
Az sonra yeni maçların sslerini koyacağım..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İspanya Kupası 4 Ayak 1. Raund
Betis Şok Yaşadı!!!
Maçta üstünlük bizdeydi ama gördüğünüz gibi şut çekemedik.Adamlar bizi indirdiler ceza sahasına yakın yerlerde.Mascio ilk 11 de olmadığından frikileri de pas olarak attı oyuncularım ama eve avantajlı döndük.
10 Kişiylede Olsa Maçı Kurtardık!!!
Leo'nun agresif tavrı kırmızı yemesine neden oldu ama ondan sonra ne olduysa takım toparlandı ve atağa başladık.Topun kontrolünü elimize aldığımızda 1 puan almayı başardık.
Bu Sefer Yüzümüz Güldü!!!
İlk defa takımım süper oynadı ama yinede tam performans göremedim.Benim gözlerinde gördüğüm ışığı onlar göremiyor tek sorun bu.
İspanya Kupası 4 Ayak 2. Raund
Kupaya Erken Veda!!!
Kupayla uğraşmak istemiyordum.Bunun için fazla önem vermedim.Sonuçta bu neticede geldi.Bu arada yine bir rekor daha geldi.Fm 2009 kariyerlerimde ilk defa bu kadar erken elendim bir kupadan