1 ile 30 arası toplam 243 sonuç

Konu: Karadeniz'in Dünya'ya Uzanan Eli!!!(Orduspor-4. Sezon-TSL)

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Bursaspor View Post
    Başarılar dilerim.
    Saol
    Son 2 maçta güçlü rakiplerden puan almışsın.Bu iyiye işaret .Başarılar
    saol ben şaşırdım nasıl yenildim kolay rakiplere ama kalecilerim tam bir fiyaskoydu
    Başarılar, zevkli bir kariyer daha bizleri bekliyor desenize
    saol işallah.Zaten ben 13. sezonluk eski kariyerimi bilen bilir
    başarılar uzun soluklu olur insallah
    saol
    Espanyol maçı tam bir fiyasko fakat A. Madrid ile Sevilla maçlarında harika işler çıkarmışsın Başarılar umarım uzun ve kupalı bir kariyerin olur
    Espanyol maçını yönetimde beyenmedi.Kaleci orta sahadan gol yiyince elimden birşey gelmedi
    Güzel başlamışsın, ama bana Leo'ya fazla para vermişsin gibi geldi. Adamın zaten 8.25 M€ serbest kalma ücreti vardı.

Bir de Muhammet Hanifi neyin nesi ?
    Leoya para vermedim.50 maç oynuyacak beyenirsem vericem.Hanifi tam bir türk çocuğuŞaka bir yana sağ kanatta alternatif bir futbolcu yoktu ucuz fiyata bu tecrübeli türkü aldım.

Az sonra yeni maçların sslerini koyacağım..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    İspanya Kupası 4 Ayak 1. Raund
    Betis Şok Yaşadı!!!
    Maçta üstünlük bizdeydi ama gördüğünüz gibi şut çekemedik.Adamlar bizi indirdiler ceza sahasına yakın yerlerde.Mascio ilk 11 de olmadığından frikileri de pas olarak attı oyuncularım ama eve avantajlı döndük.

10 Kişiylede Olsa Maçı Kurtardık!!!
    Leo'nun agresif tavrı kırmızı yemesine neden oldu ama ondan sonra ne olduysa takım toparlandı ve atağa başladık.Topun kontrolünü elimize aldığımızda 1 puan almayı başardık.

Bu Sefer Yüzümüz Güldü!!!
    İlk defa takımım süper oynadı ama yinede tam performans göremedim.Benim gözlerinde gördüğüm ışığı onlar göremiyor tek sorun bu.

İspanya Kupası 4 Ayak 2. Raund
    Kupaya Erken Veda!!!
    Kupayla uğraşmak istemiyordum.Bunun için fazla önem vermedim.Sonuçta bu neticede geldi.Bu arada yine bir rekor daha geldi.Fm 2009 kariyerlerimde ilk defa bu kadar erken elendim bir kupadan

Last edited by LifeYourself : 09.Temmuz.2009 at 18:09 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri