1 ile 30 arası toplam 103 sonuç

Konu: Hileler

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sadece editörden bahsetmiyorlar. Hepsini okudum ve birisi cidden çok ilginç ve para sıkıntısı olanlar için kullanılabilir bir şey. İlkinde bunu anlatıyor.
    Bir adamı satmaya çalıştınız ve bir kulüple anlaşma sağlandı. Transfer ile ilgili son olarak gelen ve adamın satılmasını kesinleştiren "Kabul Et" "Reddet" ve "Ertele" butonları çıktığında hiçbir şeye basmadan direkt olarak kaydedip çıkın. Sonra oyuna tekrar girin ve "Kabul Et"e basın. Bilinmeyen bir nedenden ötürü anlaştığınız transfer ücretinin 2 katına satmış oluyorsunuz.
    En azından Tips #1'de öyle yazıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Gravity
    Sadece editörden bahsetmiyorlar. Hepsini okudum ve birisi cidden çok ilginç ve para sıkıntısı olanlar için kullanılabilir bir şey. İlkinde bunu anlatıyor.
    Bir adamı satmaya çalıştınız ve bir kulüple anlaşma sağlandı. Transfer ile ilgili son olarak gelen ve adamın satılmasını kesinleştiren "Kabul Et" "Reddet" ve "Ertele" butonları çıktığında hiçbir şeye basmadan direkt olarak kaydedip çıkın. Sonra oyuna tekrar girin ve "Kabul Et"e basın. Bilinmeyen bir nedenden ötürü anlaştığınız transfer ücretinin 2 katına satmış oluyorsunuz.

hadi canım o nasıl oluyormuş ya çok ilginç. deneyen olursa lütfen buraya yazsınlar
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Nesil
    2006
    Yer
    Ali Sami Yen-Eski acik

Quote Originally Posted by Gravity
    arkadaslar gravity harika bir sekilde aciklamis,ayrica bu %100 dogru ben kendi futbolcumda denedim ve 2 kat fazla paraya gitti.benim merak ettigim sey biz bir oyuncu aldigimizda eger böyle yaparsak bizdemi iki kat fazla parayla oyuncu aliyoruz?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by crazy_aslan
    benim merak ettigim sey biz bir oyuncu aldigimizda eger böyle yaparsak bizde mi iki kat fazla parayla oyuncu aliyoruz?
    Sanmam ki öyleyse bile bu şekilde yapmazsın olur biter

Mesaj Yetkileri