Ya takım ligde 1.viteste oynuyor karşılarında Gs ve Bjk'yi görene kadar onları gördümü zaten dayanamıyorlarMascio'yu da yabancı forumlarda profillerini görmüştüm ya nasıl bu hale gelmiş bu adam dediğim olmuştu ama şu anki hali o gördüklerimden de daha iyi oldu en son taliplisi Milan.
CL 1.Eleme Turu 1.Maç
Maçın başında 2 farklı öne geçince bu iş bitti dedim ama ilk yarı bitmeden Juve beraberliği sağladı ondan sonrada maçta pozisyon falan olmadı avantajlı skorla evimize döndük ek olarak bu maçta standart 4-4-2 ile sahadaydık istediğimizi aldık.Bu arada Juve'nin genç yeteneği Iago'da çok iyi gelişmiş.
23.Hafta
G.Birliği bu maçta oldukça diriydi sahada ama kalitemizi ortaya koyduk.
FTK Yarı Final 1.Maç
Başka tarifi yok mucizevi bir beraberlik çıkardılar.Rövanşta hesaplaşırız artık.
24.Hafta
Yine dayanamıyoruz,coşuyoruz BJK bizden çektiğini kimseden çekmedi
CL 1.Eleme Turu 2.Maç
Burası KADIKÖY
Tarihi bir akşam yaşandı Kaıköy'de.10.dk'da öne geçtik hemen akabindeki 5dk.'da ise Juve'nin iki stoperi Boumsong ve Chiellini sarı kart gördü tamam bu iş bitti bunlar maçı 11 kişi tamamlayamazlar dedim kiiii Emre Güngör orta sahada yaptığı bir faulun ardından direk kırmızıyı yedi.Eyvahhh dedik soyunma odasına girdiğimizde oyuncularımın gözünden hırsları ve zafere inançları okunuyordu 10 kişi başladığımız ikinci yarıda Juve'ye top göstermeden 2 gol daha bulduk ve adımızı çeyrek finale yazdırdık.
Müthiş gecenin ardından çeyrek final kuralarını beklemeye koyulmuştuk ve zor bir kura çektik Şampiyonlar Ligi'nde yeni rakibimiz ManU.
25.Hafta
Kısa ve öz.Tek kale oynadık tek golle bitirebildik.
26.Hafta
Yine yüksek tempoda oynadık Konya rengarenk oldu.