federico laurito n profilini koyabilirmisin?
AFC Wimbledon ile kupalara devam
Büyük takımın başına geç
2024'de büyüklüğü kalmamış, günümüzün büyüklerini tekrar büyük yap
En başa dön, amatörden bir takım al
Türkiye Süper Ligi'nden bir takım al
Türkiye 1.Lig'inden bir takım al
Kulüp takımı çalıştırma, Brezilya ile devam et
Kariyeri bitir
federico laurito n profilini koyabilirmisin?
vay gs lauritoyu almş bnde 2015 deym milanda şl de başıma bela olmştu sanches le 2 si senin kariyerini okuyunca içimde fm aşkı canlanıyo![]()
İnter almış, 1 sene sonra da yarı fiyatına Galatasaray'a satmışlar. 5 senedir de Galatasaray'da.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
hayret ettim doğrusu çünkü fm2009 da 2015-16 ya felan gelince 3 büyükler çok kötü transferler yapıyolar gerçek le alakası olmayacak şekilde![]()
Hocam eğer zahmet olmaz ise Eden Hazard ve Damien Le Tallec'in profillerinide koyarmısın![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Serkan abi bi sakaryanın durumuna bakıp kadrosunu ve geçmişten başarılarına koyabilirmisni
Sakarya'nın kadrosunda tanınmış kimse yok, pek önemli başarısı da yok zaten.Ligden düşmüşler ve bu sezon çıkabilmişler 1. Lig'e.
"YÜCE ATATÜRK"
Ooo hocam rekorumu egale ediceksin galiba bir sene sonra artık benim yeni bir kariyer açma vaktim gelmiş
Gerçi yine 2 maçta bir crash dumps hatası alıyorum ama okul bittiğinden beri canım sıkılıyor.Tekrar fmye dönem en iyisi![]()
gerçekten hayatımda gördüğüm gençlerin potansiyelini en iyi yargılayan insansın serkan abi![]()
Serkan abinin rekorunu kırmaya en yakın ben varım sanırım.2015
.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Vay be abi güzelmişde bu UEFA'da ki takımlar ne iş
Ters düz olmuşlar herhalde ŞL gruplarınıda istiyoruz
Başarılar SS'leri bekliyoruz
bnde varım 2016 ya girecem az sonra![]()
Dön dön, hata çıkana kadar oynarsın işte.
Teşekkürler, bazı gençlerin yetersiz olduğunu bilsem de uzun zamandır benimle olduklarından gönderemiyorum. Kiradakiler iyi gelişme gösterirse, eldekileri satarak ekonomik yönden de zirveye çıkabiliriz
Benden erken Premier'e çıktın, ŞL'yi de benden erken alırsın artık.
Barcelona'ya bakacaktım unuttum, bir önceki sene UEFA'yı almışlardı, geçen sene finalde benimle karşılaştılar, bu sene yine UEFA'dalar. ŞL gruplarını de ekleyeyim bakalım kimler varmış.
15-20 gün ara vereceğim, o dönemde yetişin bana.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
15-20 gün ara vereceğim, o dönemde yetişin bana.[/qu
önceden olsa yetişirdimde bu aralar fazla oynama vaktim olmuyo![]()
Premier lig 4.Hafta
27. dakikada 10 kişi kalmamıza rağmen maçı kazanmasını bildik. Güzel oyun sonucu getirdi.
UEFA Kupası H Grubu 1.Maç
Üstün olduğumuz maçta Beşiktaş’ı yenmek zor olmadı.
Premier Lig 5.Hafta
Deplasmanlarda zorlanıyoruz ama bu kadar iyi oyunu beklemiyordum. Beraberlik almalıydık en azından.
Lig Kupası 3.Tur
Championship ekibi karşısında zorlanmıyoruz. Farklı kazanıp turu geçiyoruz.
Premier Lig 6.Hafta
Mağlubiyeti hak etmedik, hem de hiç hak etmedik. Biz saldırırken onlar attı golü, sonra risk alıp iyice yüklenince kalemizde goller gördük ve kaybettik.
UEFA Kupası H Grubu 2.Maç
Bu maç berabere bitse kahrolurdum. 90+1’de kornerden de olsa golü attık ve kazandık.
Premier Lig 7.Hafta
Maça hızlı başladık ve goller arka arkaya geldi. 4-0’ı yakaladıktan sonra maçın son anlarında 8 dakikada 3 gol yiyince maç gidiyor diye panik oldum. Şansın yanımızda olduğu bir maçtı ve kapanış golü yine bizden geldi ve kazandık.
Premier Lig 8.Hafta
Fernandez sakatlığını atlatıp döndüğünü gösterdi, tek golüyle 3 puanı aldık.
UEFA Kupası H Grubu 3.Maç
UEFA’da yolumuza doludizgin devam ediyoruz. Lider olacağımız kesin de hiç puan kaybetmeden çıkmayı deneyeceğim.
"YÜCE ATATÜRK"
bazı ss ler ya yok yada ben göremiyorum
neyse gördüklerimden bahsedeyimSunderland maçı 10 kişi kalmana rağmen harika bir sonuç olmuş
Kendi sahanda kaybettiğin İpswich Town maçı gerçekten çok kötü olmuş o ama olsun hepte kazanacak halin yok![]()
Ben hepsini görebiliyorum.Sen 2-3 defa gir çık, görebilirsin belki.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Şimdi gözüktü
Vay maşallah beeSüper sonuçlar almışsın Serkan Abi
keşke kendi sahandaki İpswich maçınıda alsan süper olurdu ama sağlık olsun
![]()
Bunun daha İnönü'sü var Serkan abi.O atmosferi yaşamadı henüz senin takım![]()
Güzel gidiyorsun Serkan. O yılları insallah bir gün ben de görürüm![]()
TariboWest
Serkan abi iyi sayılır.Piştide olduğun kadar başarılısın FM'de..
Premier Lig 9.Hafta
Liverpool bize ters gelen bir takım, deplasmanda pek etkili değildik ve kaybettik. 1-0 öne geçmemize rağmen Liverpool çok iyi bir dönüş yaptı.
Premier Lig 10.Hafta
Bu takıma acıyorum cidden, bakar mısınız Old Trafford’da resmen adamları ezdik, 1-0 olduğuna şükretsinler sonucun.
Premier Lig 11.Hafta
Son maçtan sonra çok rehavete girdi oyuncularım. İçeride kaybediyoruz, 2 bekimizin de eksikliğini hissettik.
UEFA Kupası H Grubu 4.Hafta
Beşiktaş’ın mükemmel atmosferi 1 puan alabilmesini sağladı. Bu kayıpla da 18 puan hedefimize ulaşamıyoruz.
Premier Lig 12.Hafta
İçeride neler oluyor anlamıyorum. Sahamızda hezimete uğradık.
Lig Kupası 4.Tur
Uzatmalara giden maçı Wan Nan’ın golüyle kazandık.
Premier Lig 13.Hafta
Bu zor deplasmanda da 1-0 öne geçmemize rağmen skoru koruyamadık ve sahadan boynu bükük ayrıldık.
Premier Lig 14.Hafta
Bu galibiyete ihtiyacımız vardı, farklı olması da moralimizi düzeltti.
UEFA Kupası H Grubu 5.Maç
Sanago geçen sezon kötüydü ama bu sezon gollerini atıyor. Attıkça da kazandırıyor.
Lig Kupası Çeyrek Final
5-2’lik bir maç daha, kalecimiz Pope’un sakatlığında yedek kalecinin yetersiz olduğunu görmüş oldum.
Premier Lig 15.Hafta
Kazanmak güzel ama oyun umut vermiyor, değişiklik şart.
Premier Lig 16.Hafta
5-2’ye abone olduk artık, çabuk düzel Pope yoksa halimiz duman.
UEFA Kupası H Grubu 6.Maç
Beşiktaş mağlubiyeti olmasa 18 puanla çıkacaktık gruptan ama olmadı. 16 puanla lider çıktık. Beşiktaş da ikinci oldu.
Diğer 2 turda rakiplerimiz;
Premier Lig 17.Hafta
4-4-2’ye döndük, bu değişim sürecinde kazanmak önemliydi.
Premier Lig 18.Hafta
İlk devrede attığımız 5 gol kazanmaya yetti. Neden ikinci devrede de devam etmediler gollere anlamadım?
Premier Lig 19.Hafta
Şanslıydık, ilk devrenin son maçında 3 puan çok güzel oldu.
Puan Durumu
Yukarıya yaklaştık, hedefim ilk 3’tü. En kötü dördüncü olabilmek için kazanmaya devam etmeliyiz.
Meraktan ŞL’ deki durumu da ekleyeyim;
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
İnönü atmosferinden 1 puan mükemmel abi
İpswichten rövanşı almışsın ancak Arsenal çok kötü olmuş zaten Arsenal zaman ilerledikçe çok iyi takım oluyor
sıkılmadan gidiyorsun helal olsun
inşallah 20. yılıda görürüz
Hani C.Ronaldo'nun profili koyacaktın Serkan abi![]()
UEFA statüsü nasıl öyle ya 12 grup ?![]()
bruno baras
Alexandre N'Gadi
jo inge berget
bunların profilini paylaşırsan sevinirim.