27.Hafta

Gs'de duman oldu Arda'dan aldıkları parayı geçen sezon Valdivia ve M.Çakır için kullandılar ama yanlış tercih yaptıklar aşikar.

Uğur Uçar ve Barış için bir transfer hamlesi yaptım ama ikiside içinde fiyat 30'ar trilyonu bulunca deymiyeceğini düşündüm şimdilik askıya aldım iki transferide.

Şampiyonlar Ligi Çeyrek Fİnal 1.Maç

Old Traford'da müthiş bir maç oldu ManU önce 2-0'ı yakaladı ardından iyice hucuma döndük bir gol bulduk sevinçliydik Volkan inanılmaz bir hata yaparak bize 3.golu yedirdi.Ardından baskımız arttı 1 gol daha bulduk Arda ve Gignac ile 2 net pozisyonu harcadık son dk.larda 3-2 ile Kaıdköy'e döndük iyi bir skor.Ek olarak bu maçta kart cezalısı E.Güngör ve sakat Veloso'dan yoksun olarak sahadaydık.

Bu maçın ardından deplesmanda Manisa ile oynayacağız yedekler sahada olacak hemen ardından ise Kadıköy'de ManU'yu ağırlayacağız misafirperver olmayı düşünmüyoruz İngilizlere karşı.

28.Hafta

Deplesmanda rahat bir oyun sergiledik.Genç Hasan Erbey ilk kez bir resmi maçta şanlı Fenerbahçe forması ile sahadaydı.Uzun yıllar bu formaya hizmet etmesini umuyorum.

İyi bir alternatif olacaktır genç oyuncu.

Artık camiada ve ülke de heyecan durakta hayati bit maça çıkacağız tek farklı bir galibiyet 1-0 / 2-1 gibi bizi yarı finale taşıyacak.Artık maç saati tam takım sahada olacağız bu maç öncesinde eksiğimiz yok.

Devam edecek...