saol hocam.Gecmiş olsun İsmail. Yeni takımında basarılar.
yapıcak birşey yok.Sağlık olsun umarım buda hata vermez.Verirse artık Fm 2010da görüşürüzTakımda ayağa kalkmışken çok götü olmuş ya geçmiş olsun yeni takımda başarılar.![]()
saol hocam.Gecmiş olsun İsmail. Yeni takımında basarılar.
yapıcak birşey yok.Sağlık olsun umarım buda hata vermez.Verirse artık Fm 2010da görüşürüzTakımda ayağa kalkmışken çok götü olmuş ya geçmiş olsun yeni takımda başarılar.![]()
Lig Başlıyor Arkanıza Yaslanın!!!
Lige fırtına gibi girdik.Umarım böyle sürer.
Zorlu Maç Bizim!!!
Herkez yeniliceğimizi düşünüyordu ama güzel oyunumuzla karşı tarafın ümitlerini suya düşürdük.Hiç beklemediğim bir performans sergiliyorlar.
90+4 de Gelen Mutluluk!!!
Maçta zorlu rakibimize karşı üstündük ama kalecileri kaliteliydi lige göre ama son dakkada delmeyi başardık.
Galway Çocuklarını Kim Durduracak!!!
Bir kere gaza geldiler artık ben sadece onlara gaz veriyom başarabilirsiniz zart zurt diye herşeyi kendileri yapıyorlar.
Lig Kupası 1. Raund
Tökezlesekte Durduramazlar!!!
Rakibi ezsekte gol bulamadık ama yıldızımız bizi kurtardı.
Takımın Yıldızları
Derek Glynn
John Lester
Geçen Senenin Şampiyonu Elimizden Kurtuldu!!!.
Maçta 2 takımda çok iyiydi son vuruşlarda çok becerikli bir takım olan Drogu durdurmak zor oldu.Ama maçın sonucu 2 tarafada yaradı.
Galwaylılar Sligo'ya Patladı!!!
Geçen maç atamadığımız golleri bu maç dizdik.Glyn bu maçta hem gol hemde asist krallığında iddialı olduğunu gösterdi.10 Maç 10 Gol 5 Asist gibi bir grafikle oynuyor.
Lig Kupası 2. Raund
Galwaylıları Kim Durduracak!!!
Takımımız durmak bilmiyor.Önüne gelen ekibe atıyorda atıyor.2 küsür gol ortalaması ile oynuyoruz.
Adım Adım Finale!!!
Galwaylılar Pes Etmez!!!
81. Dkdan sonra 9 kişi oynayan takımımız golü buldu.Hepsi 2 hafta sakatlandı.Galway'ın 2 sakat oyuncusu daha vardı bu sayı 5 e çıktı.Bakalım Galwaylılar fırtınası biticek Mi?
Puan Durumu
Geçen Senenin Şampiyonu Ensemizde!!!
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Abi lig sorun değil zatenBen acaba bu takımla şampiyonlar liginde boy gösterebilir miyim onu merak ediyorum
![]()
Last edited by LifeYourself : 11.Temmuz.2009 at 18:34 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Galway Dostu Arkadan Vurdu
Maçtan önce birbirlerini iyi sözler söyleyen iki takım sahada çok farklıydı.Galway yine yapacağını yaptı
John Fitzgerald Canını Dişine Takarak Oynadı!!!
Maçtan sırasında sahaya girerken sakat olduğu halde oynadığı için büyük alkış alan John maçtan sonra yaptığı açıklamada bu takım için herşeyi yapmaya hazırım hocam beni 2. yarıda zorla çıkardı.Çıkarmasa oynayabilirdim.Maçtan sonra tekrar kontrol edilen John'da bir hasar oluşmadığı belirtildi.
Senior Challenge Kupası 2. Raund
Önemsemediğimiz Maçı Zorla Aldık!!!
Tanımadığımız bir rakibe karşı oynadık ama bize karşı iyi mücadele ettiler.Almasını bildik.
Galwaylılar Affetmiyor!!!
Maçta son ana kadar karşı tarafa pozisyon vermeyen Galway 75. dkdan sonra aldığı ataklarıda engellemeyi başardı ve maçı aldı.
Milli Takıma Gidenler Takımı Zor Durumda Bıraktı!!!
Maçı neredeyse kaybediyorduk as oyuncularımızın 3 ü takımda yoktu.
Şampiyonlar Ligindeki Temsilcimiz Elendi Sayılır!!!
Avrupada Tek Devam Eden Cork City!!!
Lig Kupası Yarı Final
En Kolay Yarı Finaldi!!!
Atak yapamadı rakibimiz mutluyuz finaldeyiz.
İşte Maç Dediğin Böyle Kurtarılır!!!
Lütfen Dakikalara Dikkat Edin!!!
Stuart Lawlor Galway'da
Takımın defansına göre bir takviyeydi.Umarım yararlı olur.
Finaldeki Rakibimiz Ligin Son Şampiyonu!!!