1 ile 30 arası toplam 129 sonuç

Konu: Fenerbahçe Cumhuriyeti [5.Sezon]

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Haygary View Post
    İlker hocam başarılar ben görmemiştim kariyeri.Gignac süper bir oyuncu kaça aldın hocam onu?

Tmm gördüm en altta onun ismi varmış.İyi gidiyorsun hocam.
    Önemli değil hocam sağolasın.Gördüğünü belirtmişsin ama ben yinede yazayım Gignac'ı ilk sezon devre arasında 20 Trilyona transfer ettim.

Herkese Hayırlı Cumalar Arkadaşlar

CL Çeyrek Final 2.Maç

Ve Tarih Yazdık Burası KADIKÖY

Nefes kesen bir mücadele verdik bu maçta stopere koyduğum Veloso lırmızıyı yiyince oldukça zorlandık ama 3 topumuzunda direkten döndüğü maçta ManU CL macerasına son verdik.

Gecenin en büyük süprizini ise 4-1 rövanşında Arsenal'i 5-1 yenerek yarı finale kalan Ajax yaptı.Ajax-Fenerbahçe-R.Madrid-Barcelona yarı finalistlerdik.Kurada Ajax gelsin dedim içimden Ajax geldi İspanyollarda birbirine düştü.Bir ayağımızı finale attık bence

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

29.Hafta

ManU maçında sakatlanan ve sahalardan 1 ay uzak kalacak olan Moutinho'nun yerine oynayan Mascio yine şovunu yaptı böyle devam ederse Moutinho'yu sattıracak bana

FTK Yarı Final 2.Maç

Adamlar bela oldu başımıza son anlarda gelen golle finaldeyiz.

Hemen peşine birde ligte karşılaşacağız.

30.Hafta

Lig mücadelesinde hiç acımadık Cardozo'nun 2 füzesine Mascio süper frikiği ile eşlik etti,net skoru aldık.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Haygary View Post
    Çok ilginç ve sert geçen bir maçmış ama kazanmasını bilmişiz.iyi gidiyoruz.
    Ya Cardozo cart diye füzeyi yolladı yine noluyoruz derken 2 geldi süper maçtı gerçekten.

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Manchester ı elemen muhtesem olmus. Ee artık kupayı istiyoruz
    Kupa Finale Barca ile kalırsam,zor kurtulmuşlardı geçen sene çeyrek finalede elimden bu sefer yeneriz heralde Madrid gelirse eğer Allah Kerim
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Anlamlı bir haftayı geride bıraktık Önce Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale kaldık,ardından FTK'da finale kaldık ve ardından ligde üst üste 3.şampiyonluğumuzu ilan ettik.Gururluyuz.

Last edited by iLkeRisT : 10.Temmuz.2009 at 19:34 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Şampiyonlar Ligi Yarı Final 1.Maç

Şampiyonluk kutlamalırınn ardından Amsterdam'da Ajax karşısına çıkacaktık ama Veloso ve Gignac'tan yoksunduk.Veloso idmanda sakatlanmıştı ancak Gignac beni çıldırttı.Şampiyonluk kutlamaları sırasında dansöz ile masanın üstüne çıkarak göbek atarken düşüyor ve bir şarap şişesi ayağını kesiyor,yazıklar olsun takıma ihanettir bu

Maçtada bize ihanet eden kişi Volkan Demirel oluyor,maçın 12.saniyesinde ayağındaki topu Huntelaar'a verdi o da bu kıyağı geri çevirmedi bir şokla başladık maça ama Gignac'ın yerine oynayan Laurito gecenin yıldızı oldu 3-3 ile avantajlı bir skorla mabedimiz KADIKÖY'e dönüyoruz.

Ligde formalite maçlarına çıkıyoruz tek hedef 3.sezonumuzda da ligi namağlup tamamlamak.31.Haftanın ardından Manisa kimseyi hayal kırıklığına uğratmıyor,ligden düşen ilk takım olmayı başarıyordu.

31-32-33.Hafta Maçları

Şampiyonlar Ligi Yarı Final 2.Maç

Bu kez perdeyi erken açan bizdik henüz 28.saniyede Ajax'ın katili olan Laurito golu yapıyordu ve bize finali müjdeliyordu.Çekişmeli ve bol gollu 2 maçın ardından finaldeyiz.Barca'da ilk maçta deplesmanda 4-3 yendiği Madrid'i rövanşta da 3-1 yendi ve finalin adı belli oldu;

Fenerbahçe - Barcelona

FTK Finali

Maça yedekler diyebileceğim ama yedek dediğimde de ayıp olacak oyuncular ile çıktık böyle oldu Üst üste 3.kez Türkiye Kupası'nı müzemize götürüyoruz.

ŞOK!ŞOK!ŞOK!

33.Haftada oynanan Ankaraspor maçının son saniyelerinde sakatlanan Arda Şampiyonlar Ligi Finalinde forma giyemeyecek!!!
    Marcelo kart cezalısı olduğu için finalde takımını yanlız bırakacak,sakat olan Gignac ise bu maçta sahada olacak.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

2010 - 2011 Sezonu Şampiyonlar Ligi Finali

Fenerbahçe - Barcelona

Yer: Ernst Happel Stadion

Maça Barca favori olarak başladı ama sahada daha iyi olan taraf bizdik Cardozo bu sezonki müthiş performansı finalde Barca ağlarına gönderdiği sezonun 48. resmi golu ile bütün ülkeyi sevince boğdu ardından doğal olarak skoru korumaya oynadık Arda ve Marcelo gibi iki önemli oyuncumuz yokken mantıklı olan buydu.90dk. içerisinde Gignac ve Cardozo'nun birer şutu direkte patladı Barca ise Eto'o ile karşı karşıya bir pozisyonda golu bulmadı artık maç bitti diyorduk ki Barca golu geldi!Biz bitmesini beklerken onlar yeniden havaya girmişlerdi yani psikolojik üstünlükte onlara geçmişti ama kral Cardozo uzatmaların ilk yarısı biterken söyleyeceği son bir sözü vardı.Dakikalar 101'i gösterirken Cardozo kova Valdez'i bir kez daha avladı ve işi bitirdi Kupa1 tarihte ilk kez bir Türk takımının elinde yükseldi.

İnandık ve Başardık

Mesaj Yetkileri