Sayfa 3 / 5 İlkİlk 12345 SonSon
61 ile 90 arası toplam 128 sonuç

Konu: Galatasaray 2009-2010 Hazırlık Kampı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

05.07.2009 22:34
    Harry Kewell Kampa Katıldı

Yeni sezon hazırlıklarının Hollanda ayağını tamamlayan Galatasaray, Zayton Kupası’nda oynadığı ilk maçın ardından Bochum’da kamp yapacağı otele yerleşti.

Galatasaray kampına futbolcumuz Harry Kewell da bu akşam dahil oldu.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

şut müthişmiş hakikatten umarım bu sezon kendini iyice geliştirir bizim gençler . bu teknik kadro onlar için büyük şans

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Emre Çolak'ın forma numarası kaç?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ooo çok güzel şu çekmiş helal olsun vallaha kaleci niye o kadar kasmış kendini o ayrı sakatlancak tamamen kaptırcak formayı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

37 numara.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Yazık olmuş kaleciye GS böyle bir takım iste naparsın bulaşma en iyisi
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Yazık olmuş kaleciye GS böyle bir takım iste naparsın bulaşma en iyisi
    Aslında bu kaleciyi transfer etmek lazım hazırlık maçında bu kadar kastığına göre Şampiyonlar Ligi Finalinde Hat-Trick falan yapar

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Emre Çolak Galatasaray TV'ye Konuştu

Galatasaray’ın genç futbolcularından Emre Çolak, kariyer hedefleri ve teknik direktörümüz Frank Rijkaard ile ilgili Galatasaray TV’ye açıklamalar yaptı.

- Kamp döneminiz nasıl geçiyor?

Kendi adıma konuşmak gerekirse, kamp gerçekten çok güzel geçiyor. Çünkü iki hazırlık maçında da ilk 11’de oynadım ve iyi de oynadığımı düşünüyorum.

- Rijkaard gibi bir teknik direktör ve tecrübeli futbolcularla aynı havayı solumak sizin gibi genç futbolcular için neler ifade ediyor?

Öncelikle tabii ki dünya yıldızı oyuncularla çalıştığımız için çok mutluyuz. Birbirinden değerli hocalarla da çalıştığımız için çok mutluyuz. Takımda oynadığımız ağabeylerimiz birbirinden yetenekli futbolcular. Hepsi çok iyi insanlar ve bize gerçekten çok yardımcı oluyorlar. Ağabeylerimizden aldığımız şeyler bizim geleceğimiz için çok önemli. Bu bize çok iyi bir tecrübe oluyor ve yarar sağlıyor.

- Peki Emre sen kendini A Takım için hazır hissediyor musun?

Ben kendimi mantalite olarak hazır hissediyorum ama benim için genel görüş fiziğimin gelişmesi yönünde. Buna da katılıyorum ve saygı duyuyorum. Bunun düzelmesi çalışarak olacağı için kafam çok rahat. Çalışacağım ve inşallah A takımda oynamaya başlayacağım.

- Hazırlık maçlarında duran topları sen kullanıyorsun. Bu, herkeste olmayan bir yetenek. Bu yetenek de senin için büyük bir şans herhalde?

Antrenmanlarda duran topları bir iki kere kullandım. Herhalde hocamızın dikkatini çekti. Maçlarda da bütün duran topları benim kullanmamı istedi. Tabii ki iyi bir özellik, iyi de kullanıyorum.

------------------------------------------------------------------------------------

Serdar Eylik Galatasaray TV'ye Konuştu

Galatasaray’ın genç futbolcusu Serdar Eylik, teknik direktör Frank Rijkaard ve hedefleriyle ilgili Galatasaray TV’ye açıklamalar yaptı.

- Kendi performansınla ilgili değerlendirmeni alabilir miyim?

Florya’da başlayan antrenmanlar çok yoğun geçti. Burada da antrenmanlarımız çok yoğun devam etti. Hocamızın ve ağabeylerimizin bize yaklaşımları çok iyi. Maçlarımız çok güzel geçiyor. Kendi adıma iyi şeyler yaptığımı düşünüyorum. Hocamızın verdiği taktikleri iyi yaptığımı düşünüyorum. İkinci maçta da sonradan oyuna girdim ve maçı kazandık. Hocamızın taktik ve teknik açıdan belirli bir sistemi var ve ona uymaya çalışıyoruz.

- Ortam ve şartları nasıl buldun Hollanda’da?

Hollanda’da nemli ve sıcak bir hava vardı ama Almanya’ya geçtiğimizde daha serin ve futbola daha elverişli bir hava var. Şu an için Almanya’da iklim olarak çok rahatız çünkü çalışmalarımız çok yoğun geçiyor. Bu yoğun çalışmada havanın bizden yana olması çok iyi.

- Frank Rijkaard takıma 4-3-3 sistemini oturtmaya çalışıyor ve sizin gibi hücum ağırlıklı oyuncuların kapasitelerini göstermeleri için herhalde daha çok imkan sunacak.

Kendisini Barcelona’dan beri takip ediyoruz zaten ve bu sistem Galatasaray’a tam uyacak bir sistem. Hocamızın da bu sistemi iyi oturttuğunu düşünüyorum. Galatasaray ve gençler için bu sistemin çok iyi olacağını düşünüyorum. Zaten böyle bir hocayla çalışmak bizim için çok büyük bir lütuf. İnşallah bunu çok iyi değerlendiririz.

- Kendini A takımda oynamak için hazır hissediyor musun?

Geçen sene de A takım ile birlikte kampa katıldım ama sonra PAF Ligi’ne döndüm. Bu sene hazır olduğumu düşünüyorum. Hazır olduğumu antrenmanlarda ve maçlarda göstermeye çalışacağım.

------------------------------------------------------------------------------------

Avea Kamp Günlüğü: 8 Temmuz Çarşamba (Sabah)

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, yeni sezon hazırlık çalışmalarını Almanya Bochum’da bu sabah basına ve taraftara kapalı olarak yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik ekibimiz Frank Rijkaard, Johan Neeskens, Nezih Ali Boloğlu, Albert Roca, Carlos Cuadrat yönetiminde, yerel saatle 10.30’dan itibaren başlayan çalışma yaklaşık 1 saat sürdü.

Isınma koşusu ve egzersizleri ile başlayan antrenman, güç arttırıcı çalışmalarla devam etti.

Antrenmanın ana bölümünde ise teknik çalışmalar yapıldı.

Kaleciler ise, antrenör Nezih Ali Boloğlu yönetiminde özel bir çalışma gerçekleştirdi.

Antrenman soğuma egzersizleri ile tamamlandı.

Dünkü antrenmanda arka ayak baldırlarına darbe alan Mehmet Topal ve Emre Güngör’ün tedavilerine başlandı.

Dün sabah yapılan çalışmada sağ üst ön ayak adalesinde sertleşme meydana gelen Hakan Balta’nın tedavisine de devam edildi.

Serkan Çalık, fizyoterapistler eşliğinde salonda çalıştı. Shabani Nonda ise kondisyoner Albert Roca yönetiminde özel bir çalışma gerçekleştirdi.

Aydın Yılmaz ise rahatsızlığı nedeniyle dinlendirildi.

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, bu akşam saat 20:00’da (TSİ 21:00) Zayton Cup ikinci maçında Wydad Casablanca ile karşılaşacak.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Serdar ve Emre ile özel röportaj yapılması A takımda kalacaklarına bir işaret sanırım. Emre %99 kalacak da Serdar da A takımda olacak sanırım.

Bugünkü macta da genç oyuncu agırlıklı bir kadro olacak sanırım. Rijkaard son macta milli takımdan dönen futbolcuların da oynayacagı bir kadro yapacagını söylemişti. Bugünkü mac genç oyuncuların kendilerini göstermesi için önemli.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Serdar ve Emre bu sezon rotasyona girmeyi başarabilirlerse büyük patlama yapacağına inandığım iki oyuncudur..çok klasik olacak ama yeni Arda lar yolda gibi geliyor..

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Casablanca takımını izledim Bir oyuncu var sağ açık sanırı çok hızlı . Bakalım genç oyuncularımız onu nasıl tutacak

bahsettiğim kişi Leverkusen e ilk golü atan kişi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

emre güzel vurmuş ve düşünmüş kalecide hata yapmış ama zor topmuş sekmiş

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Güzel gol atmış topun sekmesi kaleciyide zora sokmuş...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Çok yakıştı Aslan'a

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    emre güzel vurmuş ve düşünmüş kalecide hata yapmış ama zor topmuş sekmiş
    Yağmur'da var sanırım topu kaydırmış kaleci..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Murat Yalçındağ Yeni Sezonu Değerlendirdi

Galatasaray’ın kamp yaptığı Almanya’nın Bochum kentinde bulunan Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Murat Yalçındağ, yeni sezon hazırlıklarını Galatasaray Televizyonu’na değerlendirdi.

Galatasaray bu sene teknik kadro açısından yeni bir yapılanma içerisinde. Bu konuda görüşleriniz neler?
    Bu sene en büyük değişiklik teknik heyet konusunda oldu. Teknik heyetin çok kısa bir zamanda takımı tanıdığını ve herkesle çok iyi bir ilişki kurduğunu gördüm. En büyük değişim buydu zaten. Futbolcular arasında da çok iyi bir ortam var. Şimdilik herşey iyi gidiyor.

Frank Rijkaard’ın kariyeri tabii ki tartışılmaz. Herhalde futbolcuların bu tip bir hocayla birlikteliği onlar açısından çok farklı sonuçlar doğuracak.
    Ben Frank Rijkaard’ı kendisinden ziyade ekibiyle birlikte değerlendirmek istiyorum. Çünkü teknik ekip ile birlikte gerçekten çok çalışıyorlar. Rijkaard ve teknik ekip arasında çok iyi bir dağılım var. Rakipleri ve oyuncuları tanımak için çok çalışıyorlar. Her konuda iş dağılımı yapıp, üst dzey bir çalışma yapıyorlar. Bunun semeresini de göreceğiz diye düşünüorum.

Kampta 30 kişiye yakın futbolcu var ve bu futbolcuların içinde genç oyuncular ve tecrübeli oyuncular var. Bu kaynaşmanın içinde herhalde çok iyi bir sonuç çıkacak.
    Kesinlikle katılıyorum. Bütün beklentilerimiz öyle.

Yönetim Kurulu’muz kamuoyunda büyük yankı uyandıran transferler de yaptı. Bu oyuncuların başında kampa henüz katılmayan Abdül Kader Keita yer alıyor. Bu konuda düşünceleriniz neler?
    Keita hakkında tartışacak fazla birşey olmadığını düşünüyorum. Çünkü hem Fransa’da hem de Milli Takımı’nda çok üst düzey başarılara imza atmış bir isim. Onun da adaptasyon sürecinin hızlı geçeceğini düşünüp, takımın ve sistemin içine rahatlıkla gireceğini düşünüyorum.

Anladığımız kadarıyla İstanbul’a gelecek kendisi.
    Evet İstanbul’a gelecek. Çalışmalara İstanbul’da katılacak.

Leo Franco’da çok tecrübeli bir isim. 9 yıl İspanya La Liga’da aralıksız forma giymiş bir isim kendisi.
    Aynen öyle. Leo Franco da aynı Keita gibi kendini ispatlamış bir isim. Kendisi burada çalışmalara başladı. Kendisi adaptasyon sürecini atlatmış gibi gözüküyor. Takımın içine hemen girmiş. Uzun zamandır Galatasaraylı gibi kendisi.

Diğer transferlerden Gökhan Zan da büyük bir yankı uyandırdı. Servet Çetin ile birlikte forma giyecekler. Orta saha hattından sonra defans hattı da Milli Takım oyuncularından kurulu hale geldi.
    Kesinlikle öyle. Servet ve Gökhan da yan yana oynayacaklarından dolayı çok mutlular. Milli Takım’da da birbirlerine çok alışmışlar. O bakımdan bir problem çıkmayacak gibi görünüyor. Gökhan da takımla birlikte hemen kaynaştı. Zaten takımın yarısı Türkiye Milli Takımı’ndan kurulu olduğu için bir sıkıntı çekmedi.

Galatasaray’ın haftaya Avrupa Kupası maçı var. Takımı yaklaşım altı saatlik bir seyahat bekliyor. Neler söyleyeceksiniz bu durum için?
    Zorlu bir yolculuk bizi bekliyor. Yaklaşım beş buçuk-altı saat sürecek bir Kazakistan seferi var. Zannediyorum aramızda da 3 saat zaman farkı var.

Nasıl bir maç bekliyorsunuz?
    Artık herkes rakibimiz hakkında birçok şey biliyor. İlk günkü gibi yabancı değiliz bu takıma karşı. Kolay bir maç olmayacak. Bu tip maçlara bakıldığında ülkesel olarak çok zor maçlar. Bu durumun üstesinden gelebileceğimizi düşünüyorum. Bu turu geçmek zorundayız. Geçen senenin acısını ancak böyle çıkartabileceğimizi düşünüyorum.

Cumartesi günü Galatasaray’ı çok ciddi bir rakip bekliyor. Bayer Leverkusen ile oynayacak. Bu maç için neler söyleyeceksiniz?
    Ben bu maçı çok merakla bekliorum. Çok ciddi bir maç olacak. Hoca da rakibi çok ciddi görecek. Bundan dolayı Bayer Leverkusen çok önemli bir maç. UEFA maçımızın öncesinde böyle bir takımla oynamak bizim için büyük bir avantaj olacak. Kendimizi burada biraz daha iyi göreceğiz gibi geliyor bana.

İşte size Yaser Yıldız

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Yuh top nerde o nerde
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Galiba top oraya geliyor. Yaser de uçuşa geçmiş

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post

Çok yakıştı Aslan'a
    Yakışmaz mı yahu

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Ağabeylerinin Iniesta’sı!

Emre Çolak´a kimi ‘Arda´, kimi ‘kaprissiz Lincoln´ yakıştırmasını yapıyor, ama takımdaki büyükleri ünlü İspanyol oyuncuya benzetiyor.

Sarı-Kırmızılı takımın sürdürdüğü yeni sezon hazırlıklarının yıldızı kuşkusuz genç Emre Çolak... Kendine güveniyle, şutlarıyla, iki ayağını birden kullanmasıyla, top tekniğiyle dikkati çeken 18 yaşındaki oyuncu, daha şimdiden A Takım’da kalmayı garantileyen isimler arasında gösteriliyor. Kleve, Al Ahly, Wydad Casablanca ile oynanan maçların tümünde görev yapan ve büyük beğeni toplayan genç futbolcu, bazılarınca ‘yeni Arda’, bazılarınca ise ‘Lincoln’ün kaprissiz genç versiyonu’ olarak nitelendiriliyor. Ancak sahip olduğu yeteneklerinin yanısıra fiziğini de hesaba katan takımdaki ağabeyleri, kendisini ‘İniesta’ diye çağırıyor. Hücuma dönük orta saha oyuncusu olan Emre Çolak’ın tek handikapı ise çelimsiz fiziği... Ancak herkesin ortak görüşü, Rijkaard önderliğindeki yeni teknik heyetin, her türlü gereken yüklemeyi Emre’ye yapacağı ve yeni sezon da sık sık maçlarda şans vereceği yönünde.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

SON DAKİKA... Galatasaray'da takım kaptanlığına Arda Turan getirildi.
    NTVspor
    Ayrıca 10 numaralı formayı da Arda giyecekmiş, öyle dediler. 66'ya alışmıştım ama 10 numara da yakışır O'na. Bugün 16.00'da Kamp Günlüğü programında GS TV'nin konuğu Arda. Eğer gercekse acıklar heralde bugün.

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Arda bizim artık herşeyimiz oldu

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

GS TV Son Dakika olarak veriyor suan.

H.Üstünel; "Arda’ya Lincoln’ün değil; Metin Oktay’ın formasını gönlüm huzur içinde emanet ediyorum"

Hayırlı olsun, Layıkı ile taşıyacagından şüphemiz yok

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arda, yaptıklarının karşlığını maddi olarak değil manevi olarak alıyor diye düşünüyorum

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yeni Kaptan : Arda Turan

Galatasaray’ın kamp yaptığı Bochum’daki otelde, bugün, Yönetim
    Kurulu üyeleri Haldun Üstünel, Murat Yalçındağ ve futbolcumuz Arda
    Turan kısa bir basın toplantısı yaptı.

Haldun Üstünel, "Galatasaray takımı kaptanı ile birlikteyiz" diyerek
    başladığı sözlerini şöyle sürdürdü: “O da bu onuru taşımanın
    heyecanı içinde. Bu forma Lincoln’ün forması değil, Metin
    Oktay’ın formasıdır. Bu formayı onur ve gururla taşıyacağı için
    ona emanet ettik” dedi.

Arda’nın duruşu ve beyefendiliğini ilk günden bu yana gördüklerini
    dile getiren Üstünel, “Arda’yı herkes iyi tanır. Kendisine
    olan bu sevgimiz, takım arkadaşları için de geçerli. Kimsenin bir
    tepkisi olmadı. En büyük desteği takım arkadaşları veriyor.” dedi.

Murat Yalçındağ ise “10 numaralı forma sonuna kadar emin
    ellerde” diyerek Arda Turan’ı tebrik etti.

Arda Turan ise, “10 numarayı giymek istemiyordum ama başkanımız
    bana Metin Oktay’ın formasını emanet etmek istediler. Kusura
    bakmayın 22 yaşındayım heyecanlandım. Bu benim için büyük gurur ve
    onur. Bu formayı nasıl hak ettiysem, aynen taşımaya da devam edeceğim.
    Bu kaptanlığa layık olacağım. Bana efsane olmanın yolunu gösterdi
    camiamız ve yönetimimiz. Bunu sonuna kadar götürmek istiyorum. Efsane
    oyuncuların içine girmek istiyorum. Buna layık olmaya çalışacağım” dedi.

Arda sözlerine şöyle devam etti: “Ayhan Akman, Emre Aşık,
    Sabri’ye büyük saygım var. Bu kaptanlığı yaparken desteği
    onlardan alacağım. Karar alırken onlarla birlikte alacağım. Ben 10
    yaşında iken Harry Kewell’a karşı oynayan takımını bir kasanın
    üzerinde izledim. Kimilerinin arkadaşı, kimilerinin abisi olacağım.
    Bilinmesini isterim takımda Emre Aşık’ın lafının üzerine laf
    söylenmeyecektir. Bundan herkes emin olsun. Burada amaç takımın
    başarısı. Bunlar başarımız için bir araç. Amacımız şampiyonluklara ve
    kupalara ulaşabilmek. Benim her şeyim Galatasaray. Hayatımın tek anlamı Galatasaray ve ailem. Bugün mutluyum. Heyecanlıyım, çünkü bunlar benim için çok özel
    anlar.”

Arda Turan, Ayhan Akman’a da teşekkür etti: “Herkesin bir
    tarzı vardır. Metin Oktay’ın forması verilecek deyince kabul
    ettim. Ayhan Akman’a teşekkür ederim. İnanılmaz bir ağabeylik
    yaptı ve 22 yaşında birine kaptanlığı verdi. Herhalde kendi oğluna
    verilse bu kadar mutlu olurdu. Bu kaptanlığı nasıl verdilerse bunu
    taşırken de aynen devam edeceğim.”

Resimler; http://www.galatasaray.org/futbol/fu...haber/4263.php

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07