1 ile 30 arası toplam 42 sonuç

Konu: Şampiyonluk Hasretiyle Çok Çile Çektik![Database:Kendi yaptığım 2009-2010 Database]

Threaded View

Default Juve'de yeni dönem başladı.

Yer:Torino Olimpiyat Stadyumu
    Saat:00.55

Fikri Colezziantopertezzilini:Evet sevgili basın mensubu arkadaşlar bugün burda yeni teknik direktörümüz Ahmed Ötenkaya'yla tanışmanız için toplanmış bulunuyoruz.Öncelikle taraftarımıza bizim bu değişikliğimizin sonuna kdar arkasında olduğu için çok müteşekkiriz.Ahmed Ötenkaya sizin de tanıdığınız gibi Türkiye milli takımının efsanelerinden.Onun Teknik Direktörlüğe adım atışının klübümüzde olmasından dolayı çok mutluyuz.Evet şimdi teknik direktörümüzü sıkboğaz etmeden merak ettiklerinizi sorabilirsiniz.Sorusu olanlar.Buyrun.
    Basın Mensubu:Ben mi?
    Fikri Colezziantopertezzilini:Evet evet siz buyrun.
    Basın Mensubu:Teşekkür ederim.Sayın Ahmed Ötenkaya öncelikle hoşgeldiniz demek istiyorum.
    Ahmed:Çok teşekkür ederim.
    Basın Mensubu:Ahmed Bey size ilk teknik direktörlüğünüz heyecanlı mısınız nasıl bir duygu heefiniz ne burda kalmayı ne kadar düşünüyorsunuz gibi sorular sormak istemiyorum.Ama bir şey dikkatimizi çekti.Çevirmenle gelmenizden İtalyancanız olmadığını çıkarabilirmiyiz?

Ahmed:Hayır.Az da olsa İtalyancam var ama dahailk toplantımdan bir yanış anlaşılma olmasını istemediğimden tercumanla geldim.
    Basın Mensubu:Hımmmmm.Her ne kadar teknik direktörlükte yeni de olsanız MAŞALLAH ne kadar tecrubeli,hazırlıklı ve zeki olduğunuzu görüyoruz.İnşallah böle devam edersiniz.Size sormak istediğim şu:Çok gizli kaynaklarımdan aldığım bilgilere göre transferi çok seven bir teknik adammışsnınız.Acaba çok fazla transfer düşünüyor musunuz?
    Ahmed:Evet transferi çok sevdiğim doğru ama bu kararından ve gerektiğinden fazla transfer yapacağım anlamına gelmez.İnşallah herşeyi kararında yağarak bu sen Allah'ın izniyle şampiyon olma niyetindeyiz.
    Basın Mensubu:Yıldız oyuncuların kaprislerini çekemediğinizi de çok gizli kaynaklarımdan haber aldım.Juventus'ta acaba bundan taviz verme niyetşinde misiniz?
    Ahmed:Allah'ın izniyle karakterimden kesinlikle taviz vermeme niyetindeyim.Beğenmeyen,kurallarıma uymayan her futbolcuya kapı açıktır.Kapının adresini biliyorlar.Evet arkadaşlar bu saatte sizi hemen bilgilendirmek için yorgun yorgun da olsa bu basın toplantısını yaptık.Sadece bir arkadaşımdan soru alabildim kusura bakmayın ama hem saat çok geç oldu hem de yolculuk yorgunluğu var.Sizlerden özür diliyorum...
    Last edited by ahmed0393 : 11.Temmuz.2009 at 05:34

Mesaj Yetkileri