Sayfa 24 / 29 İlkİlk ... 142223242526 ... SonSon
691 ile 720 arası toplam 842 sonuç

Konu: Football Manager 2009 Oyuncu Tartışma Platformu

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by elevitli View Post
    beyler ikinci sezondayım gs ye meira nın yerine kaliteli bi stoper lazım değeri fazla olmasın en fazla 7-8 fln cvp bekliyorum
    Kayserispor'dan Eren Güngör'ü kaçırma derim.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul/Bostancı

merrhaba arkadaslar ,
    uzun süren öss sürecinden sonra tekrar fm ye başladim vee Galatasaray ile yeni bir kariyer açtım.Oyun versiyonu yanliş hatirlamiyorsam 9.0.1

bir kaç hazirlik maçı yaptım ve acik söylemek gerekirse takimi beğenmedim :/

takimdan ilk sezonda

Lincoln - 10 m $, linderoth 9.5 m
    nonda 4.5 m , ümit karan 1.3 m gibi ücretlerle sattım .
    * yaptigim tek transfer b.leverkusen ' den 5 m euro 'ya aldigim arturo VidAl

4-4-2 dizilişiyle oynatmayi düsünüyorum takimi bana önerebileceginiz 442 de barosun yanina uyumlu bir forvet oyuncusu , ve bir sağ kanat oyuncusu önerirmisiniz ?( transfer bütçesi 7.5 m euro)

beyler ikinci sezondayım gs ye meira nın yerine kaliteli bi stoper lazım değeri fazla olmasın en fazla 7-8 fln cvp bekliyorum
    palmeirastan david i öneririm gelecek vadediyo kişisel özelliklerinde medya bu adam için gelecein lucio su demiş

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

eywallah saolun beyler bakıcam oyunculara
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    david çıkmadı ya ortak kariyer oynuroum arkdş brezilya ligini seçmemiş heralde
    Last edited by elevitli : 07.Temmuz.2009 at 04:40 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

eywallah saolun beyler bakıcam oyunculara
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    david çıkmadı ya ortak kariyer oynuroum arkdş brezilya ligini seçmemiş heralde
    Regen bir oyuncuda olabilir.
    I'm back...

9.0.3 te bana şöyle attığını sokacak bir forvet şart hadi biraz kahve işi oldu bu ama di natale yerine oynatacağım bir adam,keirrison artist çıktı marquinhos'u alıp sıkılmak ta istemiyorum adam kariyer düşmanı 2 senede tüm kupaları getiriyo.Bu iki isim dışında biri lazım bana,bunlara ek olarak bir pozisyon almayı bilen yaşı genç bir dl ve handanovic ten daha aklı selim bir kaleci liste kaparık epeyce.

Enterokinaz Misafir

biraz paran varsa, st-cardozo, dl-masilela- gk-vilar derim.

ama bunlar 9.1.0'da üst düzeydeler. 9.3.0'ı bilmem. bir bak derim yine de.

masilela çok hücumu düşünüyo ya özellik olarak,önünde forvetten devşirdiğim alexis sanchez var zaten defans mahvolcak

Enterokinaz Misafir

fm2009'u uzun süredir oynamıyordum, oyuncular hakkında fazla geniş değilim kusura bakma.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

arkdşlar elimdeki oyuncular şöyle
    orkun-aykut
    hakan-ibrahim kaş-servet-bekir-ugur uçar-masilela-alparslan
    barış-arda-topal-mezague-borges-aydın-sabri
    lewandowski-keirrison-marquinhos-saivet-ümit-yaser
    var ama istediğim verimi alamıyorum bu kadrodan
    9.1 versiyon ne yapabilirim?

Forvetler çok güçlü olmuş,9.1 in gerektiği şekilde lewandowski pivot forvette oynar yanına da rotasyon yaparsın diğer isimlerden fakat marquinhos ilk tercihin olsun.4-4-2 kullanabilirsin özellikle izmer ve role theory epeyce işine yarar.kaleyi biraz güçlendirmeye bak aynı şekilde defansını da,hakan ve uğur bek olarak seni idare ederler bir yabancı ya da serdar taşçıyı monte edebilirsin rahatça,orta sahanı epeyce güçsüz buldum ancak regen beklemeni öneririm 9.1 de,çıkan yetenekleri toplamaya bak 9.1 de başarının yolu regenlerden geçiyor çünkü.

Sheriff Misafir

Tek forvet oynat arkasına amc her iki kanada da adam yerleştir. Büyük ihtimalle ozaman verim alırsın. Tabi oyunculara verdiğin komutlarıda dikkatli seçmelisin.. Ve tabi takım konuşmasınıda etkili yapmalısın.. Amauri çok yönlü bir oyuncu, mutlaka bir şekilde katkı sağlaması lazım..

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by misakisan View Post
    9.0.3 te bana şöyle attığını sokacak bir forvet şart hadi biraz kahve işi oldu bu ama di natale yerine oynatacağım bir adam,keirrison artist çıktı marquinhos'u alıp sıkılmak ta istemiyorum adam kariyer düşmanı 2 senede tüm kupaları getiriyo.Bu iki isim dışında biri lazım bana,bunlara ek olarak bir pozisyon almayı bilen yaşı genç bir dl ve handanovic ten daha aklı selim bir kaleci liste kaparık epeyce.
    Sırbistan Ligini açarsanız İgor Pavlovic, Milos Bogunovic, Nikola Komazec bu 3 oyuncuyu görürsünüz. Üçüde oldukça iyi oyuncular. Bir deneyin derim.
    I'm back...

bana cevap verecek olan yok mu??

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Quote Originally Posted by mesut ozi View Post
    bana cevap verecek olan yok mu??

O bendede oluyoya oyuncu kayıtlarınımı kaçırıyorum napıyorum anlamadım.Malesef sene sonuna kadar faydalanamayacaksınız.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

arkdşlar elimdeki oyuncular şöyle
    orkun-aykut
    hakan-ibrahim kaş-servet-bekir-ugur uçar-masilela-alparslan
    barış-arda-topal-mezague-borges-aydın-sabri
    lewandowski-keirrison-marquinhos-saivet-ümit-yaser
    var ama istediğim verimi alamıyorum bu kadrodan
    9.1 versiyon ne yapabilirim?
    Takım maşallah canavar benim şu anda Fenerbahçe kariyerimde kullandığım taktik ideal olur.Oyunun kendi 4-2-4 attacking taktiği.

orkun
    Uğur-İbrahim-Servet-Masilela
    M.Topal(DMC'ye dönük)-Barış veya Borges(Hangisi iyi ise)
    Sağda Saivet - Solda Marquinhos - 2FC Keirrison-Lewa

Süper olur,bence bir dene,TSL'de süper gidiyor.

juvede oynuyorum amauri ve camoranesi nin arkasına sağlam yedekler lazım önerebileceğiniz birilieri var mı?

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Keirrison'u al Amauri'nin yedeği olarak. Gerçi bir süre sonra babasını bile tanımıyor oyunda ama neyse. Keirrison ilk önerim, AMR'ye ise kesinlikle Marquinhos.

yani palmeiras ı toplayıp geleyim

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by Altaylee1914 View Post
    yani palmeiras ı toplayıp geleyim
    Olur valla.

Keirrison ve Marquinhos'u da aldım şimdi juvede belirli bi yaş sıkıntısı var onu da aşacağız inşallah yaşlıların teknik özellikleri iyide fiziksel özellikleri aşağı iniyor durmadan camoranesi 50 yaşına kadar oynatmayı düşünüodum fakat fiziksel uygunluk yüzünden kesecem galiba

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by Altaylee1914 View Post
    Keirrison ve Marquinhos'u da aldım şimdi juvede belirli bi yaş sıkıntısı var onu da aşacağız inşallah yaşlıların teknik özellikleri iyide fiziksel özellikleri aşağı iniyor durmadan camoranesi 50 yaşına kadar oynatmayı düşünüodum fakat fiziksel uygunluk yüzünden kesecem galiba

Yavaş yavaş satmaya başla o zaman. Ben bir kariyerimde takımı gençleştirmek adına Daniel Agger ve David Trezeguet'i kafa kafaya takas etmiştim. Sende böyle hamleler yapabilirsin.

trezeguet bende sattım Iaquinta yı sattım del piero yu satsam mı diye düşünüyom ama gönlüm elvermiyor nedved aynı şekil bilmiyorum napcam zaten sol bek falan aldım stoperlerde baya yaşlandı sezon sonu sağlam bi revizyon yapcam tandem de aklımda pek bi isim yok bi iki isim alabilirsem buradan iyi olacak

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Del Piero'yu satma bence. Nedved zaten futbolu bırakıyor.

Bek olarak Brezilya ligine yönel yine. Olmadı DR için Gökhan Gönül'ü al derim ben. DL için ise Jeremy Mathieu önerimdir. bu ikisinin yaşı biraz fazla olabilir. Genç ararsan Brezilya ligine veya Arjantin ligine bak. Oralardan hiç isim gelmiyor şu anda aklıma...

sol bek filipe var çok sağlam olarak hem pasaport sorunu da yok,seitaridis te sağ bek olarak idare edebilir fiyat kalite açısından ancak eboue ye bakabilirsin bazen satılık listesine konuyor ilk baştan.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

De Ceglie neyine yetmiyor Juve'de sol bek olarak süper bi bek.
    Legro'nun yerine Zapata alabilirsin.
    MC'ye Moutinho ilaç olur.
    Sağ tarafa Balotelli süper olur. Del Piero 2 sezon yeter sonra Giovinco işini görür.
    Kaleye yedek birini alabilirsin, Manninger falan bi işe yaramıyor kova gibi.
    Sağ Bek Rafinha 11 numara.
    MC'de Marchisio falan kesin değerlendir baya gol atıyor.

de ceglie ayar çıkarıyordu sattım almeria dan guilherme yi aldım marchisio da ayar çıkarmaya başladı ne olur ne olmaz axel witsel i aldım sağ tarafta marquinhos u düşünüom keirrison bi kaç maç oynattım verim alamadım ama 1-2 maçlık performans önemli değil amauri o mevkiide vazgeçilmezim bnm

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Radu mu Agger mi? Fikirleriniz..

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Agger tabi Oğuz. Radunun tek artısı soldada oynaması

Nesil
    2007