Sanırım bilgisayarda ufak çaplı bir sorun çıktı.Resmi upload edemedim.Ama Trömsö'yü 5-2 ile deviriyoruz.Patrick Helmes 4gol ve Augusto'nun golleriyle.
Yanlız Barnetta 2 ay sahalardan uzak kalacak.
Sanırım bilgisayarda ufak çaplı bir sorun çıktı.Resmi upload edemedim.Ama Trömsö'yü 5-2 ile deviriyoruz.Patrick Helmes 4gol ve Augusto'nun golleriyle.
Yanlız Barnetta 2 ay sahalardan uzak kalacak.
UEFA Kupasın Ön elemesinde rakibimiz Danimarka temsilcisi AGF.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ve klübümüz Estudiantes'ten Jonathan Robles'i renklerine bağladı.Robvles şu an olimpik milli takımda.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Leverkusen genç transferlerine devam ediyor.Bonservisi elinde olan Cha-Ki Seok'u renklerimize bağladık.Seok'ta olimpik milli takımda.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ve Leverkusen aradığı 10 numarayı buldu.Celso Borges 350 K+%5 diğer satıştan pay ile klübümüze transfer olmuştur.
![]()
Last edited by Banega : 10.Temmuz.2009 at 20:58 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Almanya kupasında Pfullendorf ile karşılaşıyoruz... 1-0 geriye düşsekte Kiessling ve Helmes'in golleri bize galibiyeti getiriyor.
Buda oyuncu istatistikleri yeni transferlerden memnunum
![]()
Last edited by Banega : 10.Temmuz.2009 at 23:21
UEFA Kupası ön elemesinde AGF'yi deplasmanda zorlanmadan geçiyoruz...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ve büyük maçtan galip çıkan takım Leverkusen oluyor.İlk olarak Rolfesin golü ile öne geçtik ama bitime 1 dakika kala Pander uzaktan müthiş füzesi Schalke'ye beraberliği getirdi.Ama 2. yarıda oyuna giren yeni transfer Bhutia,Kiessling'in ortasında topu tek dokunuşla Bordon ve kalecinin yanından ağlarla buluşturdu ve kendisine inanmayanlara cevabı sahada verebileceğini gösterdi.
İşte oyuncu puanları:
Ve ilk dizilişler:
![]()
Last edited by Banega : 11.Temmuz.2009 at 02:02 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Almanya Kupasında 2.Turdaki rakibimiz Arminia Bielefeld oluyor.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ve kübümüzde genç transferlerine devam bu seferde bonservisi elinde olan Diego Maradona'yı getirdik.İlk yıllar kiralık verilecek ama gelecekte klübümüze büyük hizmetler vereceğine inanıyorum.
![]()
Last edited by Banega : 11.Temmuz.2009 at 02:18 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Almanya kupası karşılaşması:Leverkusen-Bielefeld
İşte dizilişler:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Maçı Rolfes'in tek golüyle alıyoruz.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
UEFA Kupası ön elemesi 2. Tur 2.maçında AGF'yi zorlanmadan geçiyoruz.
![]()
Last edited by Banega : 11.Temmuz.2009 at 03:30 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Diego Maradona Güzele Benziyo
Ben O Adamı Bi kariyerde Daha Gördüm Ama Nerede
![]()
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Last edited by Banega : 11.Temmuz.2009 at 12:22 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Olimpiyatlarda durmadan futbolcu izleyen Leverkusen ekibi bir yeni oyuncuyu daha renklerine bağladı.Yu Hai bonservissiz olarak Leverkusen'de.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
UEFA Kupası ön elemesindeki sıradaki rakibimiz Sırbistan'ın köklü ekiplerinden Kızılyıldız oluyor.
![]()
Last edited by Banega : 11.Temmuz.2009 at 12:26 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
güzel transferler yapmışsın.
UEFA'da kolay rakip rahat elersin
Transferler güzel iyide gidiyorsun.
Hannover ile ölüp ölüp dirildiğimiz maçta 2-2 berabere kalıyoruz.İmdadımıza gene ''Baichung Bhutia'' yetişiyor...
![]()
Diego Maradona ilgincPele yok mu
![]()
TariboWest
İşta dilişler böyleydi:
![]()
Castro orta sahada pek verimli olmuyor ben denemiştim ayrıca Bhuta'da gol atıyor bence 11'de başlat
Buda haftanın istatistikleri Simon rolfes defansif orta saha olmasına rağmen Bhutia ile birlikte takımın gol yükünü alıyor.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Saol kardeş
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Onunda 20 yaş ve altını bonservissiz olarak göriyim hemen alırım.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Hakkaten haklısın Castro maçın weakest playeri'i seçildi.Bhutia böyle gitmeye devam etsin Helmes'ten formayı kapacak.![]()
Last edited by Banega : 11.Temmuz.2009 at 14:35 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Vit.Guiamares'ten regen bir oyuncu olan Nuno Santos'u renklerimize bağladık.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Veeeee çakma ünlü transferlerine devamZidane sezon sonu gelecek
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ve bir çakma transfer dahaRonaldinho'yu siz görün diye aldım.Ama satacam
![]()
Last edited by Banega : 11.Temmuz.2009 at 15:13 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Transfer sezonu bitti.İşte transferlerimiz.Bana verilen 450 k'yı en iyi şekilde kullanmaya çalıştım.
![]()
Çakmalarla doldurmuşsun yahu takımı.Maradona iyidir ama üzerinde dur.
Leverkusen ŞL'de final oynamıştı, senin ellerinde de kupayı görmek istiyoruz.
"YÜCE ATATÜRK"
Last edited by Banega : 11.Temmuz.2009 at 16:23 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Matias Lequi Leverkusen'de.Böylelikle savunmaya bonservisi elinde olan güzel bir oyuncu kattık.Çünkü ihtiyacımız vardı. Toni bizim savunmacıları yürüyerek geçiyordu.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İşte Uefa Ön Elemesi ilk maçı:
Dizilişler:
![]()
Last edited by Banega : 11.Temmuz.2009 at 16:41 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Ve maçı 2-1 kazanıyoruz.Kiessling'in golü bizi 1-0 öne geçiriyor.Ama Gresko kırmı kartı yiyip oyundan atılması bizi endişelendiriyor ama gene sahneye golcüm Bhutia çıkıp bizi rahatlatan golü atıyor.Sonra gol yiyoruz ama avantajlı bir skorla evimize dönüyoruz.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İşte oyuncu Puanları:
![]()
Last edited by Banega : 11.Temmuz.2009 at 17:00 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Arkadaşlar eski milanlı Emerson boşta alayım mı sizce karar veremedim yaşı da 32 ama?
bence al takıma tecrübe katar
Defans transferi iyi olmuş, ben olsam alırdım Emerson. Maliyeti yüksek değilse kadroda olması sıkıntı yaratmaz.
"YÜCE ATATÜRK"
Son Bayern maçından sonra bir türlü toplanamadık.Resmen ezdiler bizi Sanogo'nun hat-trick'i ve Hamann'ın orta sahanın tam ortasından 90'a yolladığı yılın golü bizi yıkıyor.Ama bunu telafi edeceğiz.Hoffenheim'in teknik direktörüde bi kere bizi yendikleri için havalara giriyor benim hakkımda atıp tutuyor.Eeee nasılsa görüşçez 2.yarıda!
![]()
Farklı sonuçlar kalıcı olursa fena, toprlanmanı bekliyoruz.
"YÜCE ATATÜRK"
Merak etmeyin bu bir geçici dönem.Emerson'a haftalık 8,500 teklif ettim gelmedi şimdi 11,000 küsür bişey teklif ettim gelir artık sanırım.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Almanya Kupası'nda nefes nefese geçen maçı uzatmalarda Helmes'in attığı golle alıyoruz.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu arada Koblenz'de German Cup'ta Werder Bremen'i eledi.
Last edited by Banega : 11.Temmuz.2009 at 17:54 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Ve Emerson'u bonservis bedeli ödemeden aldık.1 yıllık sözleşme imzaladık.Haftalık 19,000 alacak.
![]()