Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
oo çok iyi para abi gençlere yönel ya gençlere zaten tecrübeli oyuncular pek tercih etmezler sanırım sen gençlere yönel güzel bir takım kur bence
Evet Dediğin Gibi Canım

Quote Originally Posted by Haygary View Post
O hocam hayırlı olsun görmeyeli beya ilerlemişsin.
Seni Görmek Çok Güzel Hocam Valla Seni Gördüm Ya İyice Keyiflendim Artık Tekrar Hoşgeldin
Quote Originally Posted by hissiz View Post
Kardeşim yavaş git arayı açmışsın

Kariyerin iyice tatlandı farkında mısın? Artık forumu açınca önce kendi kariyerime ardından senin kariyere bakıyorum ilk, bi gelişme varmı diye.

Herkes gibi bende transfer gelişmelerini sabırsızlıkla bekliyoum, dünya yıldızı dediğin (tahminlerim pek tutmuyor ama neyse ) Roberto Carlos olabilir, bendede serbest kaldı ama gelmiyor. Belki sana gelmiştir. 37 yaşında ama hala biçok solbekten iyi.

Regen oyuncu iyi gibi, yerli transferler iyi olmuş kadro derinliği artar. Şöyle bir dünya turuna çıksan diyorum, yeni regenleri keşfetmek için. Benim Sylla gibi belki sende öyle bir yetenek keşfedersin.

Bide Almanya'yı es geçme, ordan çok sağlam Türk regenler çıkıyor bazen, her sezon başı bütün Alman takımlarını Altyapı kadroları dahil incelemeni öneririm.

Bu sene Avrupa'da gidebildiğin kadar gidip para kazanmalısın bence. Sezon başı primlerin ayarlamasınıda iyi yapmak lazım, en çok neyi hedefliyorsan o hedefe yüksek prim ver. Mesela lig diyosan lig primi yüksek, avrupa normal, kupa düşük. Bu tür bir denge kurmak lazım.

Enaz 2-3 çok iyi transfer bekliyorum senden, takipteyim.
Senin Yanında Çok Yavaşım Abicim Sen Yanımdasın Ya Hocam Ondandır

Yok Hocam Artık Geride Kaldı O Dönem Pili Biten Yaşlı Almayacağım Artık
Evet Dünyanın Dört Bir Yanında Oyuncuları Arıyorum Dikkatimi Benim Pek Sevmem Ama İsrailler Çok Çekti Güzel Yetenekler Var Ya Cazip Kılıyor Beni Yine Bir İsrailli Kattık Kadroya Bir de Alex Tarzında Süper Bir 10 Numara Aldık Bakalım Ne Kadar Faydasını Göreceğiz Gurbetçileride Artık Yavaş Yavaş Yeni Sezondan İtibaren Kadroya Katmaya Başladım Devamı Gelecek Güzel Oyuncularımız Var Gerçekten Yurt Dışında Özellikle Brinden Çok Ama Çok Umutluyum
Artık Güncellemeler Başlasın Hocam Kadroya Gelenler Acayip Bir Uyumlu Oldu Valla Tadından Yenmez Artık Bu Takım Baktıkça Bakasım Geliyor Ya Oyuna Girince Hele Birde O Squad Hormany'i Görünce Keyifleniyorum Hiç Bu Kadar Yüksek Görmemiştim Mübarek Minik İspanya Olduk Yav

Quote Originally Posted by Haygary View Post
Evet hocam ssleri bekliyoruz.
Evet Hocam Geliyor Şimdi Sen İstersinde Ben Seni Kırarmıyım Hiç
Quote Originally Posted by Ümit View Post
Mehmet abi yeni sezonda büyük basarılar bekliyorum. Transfer için verdikleri para cokmus
Evet Çok Keyifliyim Ya O Kadar Uyumlu Takım Oluştuki Güzel Takım Oluştu

Quote Originally Posted by Prince2005 View Post
Kardesim Uzun Bir Aradan Sonra Okumaya Calıstım Ama Bakalım Bu Sezon Genclere Yönelmeni Tavsiye Ediyorum Bence
Canım Kardeşim Senin Varlığın Yeter Ya Ne Demek Hocam Dediğin Gibi Bayağı Genç Oldu Takım Sanırım Finansımız En Çok 1 Sene İçinde İyi Para Görür İnşallah Serkan Kardeşime Yapılan Saygısızlık Banada Yapılmaz Yönetim Tarafından Valla Kötü Olur Ya Birde Yaşadığım Yer

Evet Ss'ler Geliyor Arkadaşlar Hemen