Kardeşim yavaş git arayı açmışsın
Kariyerin iyice tatlandı farkında mısın? Artık forumu açınca önce kendi kariyerime ardından senin kariyere bakıyorum ilk, bi gelişme varmı diye.
Herkes gibi bende transfer gelişmelerini sabırsızlıkla bekliyoum, dünya yıldızı dediğin (tahminlerim pek tutmuyor ama neyse

) Roberto Carlos olabilir, bendede serbest kaldı ama gelmiyor. Belki sana gelmiştir. 37 yaşında ama hala biçok solbekten iyi.
Regen oyuncu iyi gibi, yerli transferler iyi olmuş kadro derinliği artar. Şöyle bir dünya turuna çıksan diyorum, yeni regenleri keşfetmek için. Benim Sylla gibi belki sende öyle bir yetenek keşfedersin.
Bide Almanya'yı es geçme, ordan çok sağlam Türk regenler çıkıyor bazen, her sezon başı bütün Alman takımlarını Altyapı kadroları dahil incelemeni öneririm.
Bu sene Avrupa'da gidebildiğin kadar gidip para kazanmalısın bence. Sezon başı primlerin ayarlamasınıda iyi yapmak lazım, en çok neyi hedefliyorsan o hedefe yüksek prim ver. Mesela lig diyosan lig primi yüksek, avrupa normal, kupa düşük. Bu tür bir denge kurmak lazım.
Enaz 2-3 çok iyi transfer bekliyorum senden, takipteyim.