İstifa İstifa![]()
AFC Wimbledon ile kupalara devam
Büyük takımın başına geç
2024'de büyüklüğü kalmamış, günümüzün büyüklerini tekrar büyük yap
En başa dön, amatörden bir takım al
Türkiye Süper Ligi'nden bir takım al
Türkiye 1.Lig'inden bir takım al
Kulüp takımı çalıştırma, Brezilya ile devam et
Kariyeri bitir
İstifa İstifa![]()
Orta sahada en iyi oyuncum olan Mesec'i ve dünyanın en iyisi olarak değerlendirdiğim defansım Diallao'yu 50'şer milyondan sattılar. Verdikleri para da 20'şer milyon. Ve bunu ben transfer yaptıktan sonra yaptılar, parayı harcamasam yine yerlerini doldururdum ama şimdi çok zor.
"YÜCE ATATÜRK"
Serkan istifa et. Bu yönetimin yaptıgı resmen serefsizlik.
TariboWest
Bence de istifa et ayıp ayıp olmaz yönetim yanlış yapmış
Salla Wımbledon'u İSTİFA!:..
Parayı bırakma onlarda ültimatom ver kabul ederseler aynen devam etmezseler istifa etLiverpool'a git efsaneyi geri getir
![]()
Fierta'ya aynen katılıyorum.Transfer bütçesi iste.Vermezlerse ultimatom ver.Kovarlarsa Liverpool'a geç![]()
Bunca yıllık emeğim heba olacak, lig başlasın bakalım, transfer yapmayı da düşünmüyorum, beter olsunlar.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Ayıp ya ayıp. Sen git takımı Allah'ın Blue Square liginden Premier Lig'e çıkar, UEFA'yı al 2 defa, sonra sana sormadan adamını satsınlarOlmaz ki böyle, ben de Fietra'ya katılıyorum
Para iste, vermezlerse bas ultimatomu, kovarlarsa şerefsizliğin en babasını yapmış olurlar
Kovmazlarsa da para kopardığınla kalırsın
![]()
Bencede hocama katılıyorum ultimatom yakışır abime![]()
Serkan abime bu yapılırmı? Serkan abi durman hata
Bunca yıllık emeğin karşılığı bu habas istifayıda dünya istifa görsün
![]()
Gaz vermeyin ulen, 52 milyon oldu transfer bütçesi.Kolay kolay bırakamam ben bu takımı ama bu sezon pek transfer yapmayı düşünmüyordum, şimdi hiç oyuncu arayasım da yok ama bakalım, orta sahaya takviye yapabilirim.
"YÜCE ATATÜRK"
Yakıştıramadım abi sana hehe![]()
Ama hırs yaptık, keşke 2 adama 60 milyon vermeseydim diye pişmanım sadece.Tüm takımı daha iyileriyle yenileceğim.
"YÜCE ATATÜRK"
Yav Serkan Abi bu nasıl bir kariyer yav.Maşallah sende nasıl bir sabır var.Bu kadar uzun bir kariyer nasıl yaptın ben 4. sayfaya mı ne geldim ooyh daha devam edemedim.Bari sonundan takip edeyim İNŞALLAH.
Son sayfalara bak, Premier'den öncesi önemli değil.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Serkan abi durmak ne demek?Sen bu takımı buralara kadar getirmişsin ve sana sormadan sana danışmadan takımdan oyuncu gönderiyorlar.ah serkan abi ah
Bir an önce istifa etmelisin![]()
Ben ligde şampiyon olurum, ŞL'yi de alır, ertesi günü de basarım istifayı.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Bu yönetim bunu yapıyorsan senin yerine yeni bir teknik direktör alırlar sanada hiç birşey demezler teşekkürler diyip yollarlar![]()
Ben olsam bırakırdım Serkan abiHiç haketmiyosun bu davranışları
![]()
Baştan 3 sayfa mı ne bakmıştım şimdi sondan da 3 sayfa gibi baktım dengelendi.Abi bu da yapılırmı ne ultimatomu ne parası böle yönetime yazıklar olsun yaz bas istifa kop git seni almak istemcek takım var mı fm'de yaaaaa.
Bu mesaj dahil 682 mesaj olacak Serkan abi.1000 mesaj olmadan bırakma (:
bir tek ben serkan abiden yanayım kaçıncı sene oldu sayamadım bile lig ve şl'yi almadan bırakma abi
Transfer döneminde yaşanan karışıklığı biliyorsunuz. 2 oyuncu satışının ardından %75’e çıkardılar transfere ayrılan parayı, ben de sonuna kadar kullandım. Kalan para ile bir transfer daha yapabilirim. Ama aldıklarım gidenlerin yerini doldurmayacaktır.
Sezon ortasında transferini gerçekleştirdiğim sol kanat oyuncusu.
40 milyon verdim, umarım verdiğim paranın hakkını verir ve golleri sıralar.
Fenerbahçe olunca cömert davrandım biraz, bir forvet daha aldık.
Bundan sonra gerçekleşen transferler mecburiyetten oldu. Orta sahaya ve defansa takviyeler yaptım. Sağ beke de bir transfer olabilir.
Hazırlık maçlarında tüm oyunculara şans vermeye çalıştım. Son maçta kaleci hariç as kadro ile çıktık ve kaybettik, gerçi son transferler oynamamıştı ama olsun, bize ciddi bir uyarı oldu.
Şimdi önümüzdeki 3 maçı kazanırsak bu sezon çok iyi geçer diye düşünüyorum.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Hain yönetim.Ama abi ben sana güveniyorum,şampiyon yapmadan bırakmazsın.
ya bir istifa etmedin abi ya
Neyse abi yeni sezonda başarılar Şampiyonlar liginde başarı bekliyoruz
Serkan bence istifa etmeliydin altı üstü oyun ama bütün takımı bedavaya satıp onları bi alt lige düsürmeliydin. Bunların yaptıkları gercekten adamlıga sıgmaz.
TariboWest
Premier Lig 1.Hafta
60. dakikada 10 kişi kaldık. Kırmızı kart olmasa City puan çıkaramazdı. Son 5 dakikada da City 10 kişi kaldı. Sezonun ilk maçı golsüz sona erdi.
Premier Lig 2.Hafta
Liverpool’u ezdik ama bir türlü kilidi açacak gol gelmiyordu. Oyuncu değişiklikleri olumlu yansıdı ve son 20 dakikada 4 gol bularak farklı kazandık. Yeni transferlerin güzel oyunu beni mutlu etti.
Süper Kupa Bir Kez Daha Wimbledon’a
Onlar benim işime karışsalar da ben onlara kupa kazandırmaya devam ediyorum. City 16. dakikada 1-0 öne geçti. Yediğimiz gol moralimizi bozmadı ve oyunumuzu sahaya yansıtmaya devam ettik. Devre arası geldiğinde kaptanımız ve Sato’nun sakatlıkları vardı, devam edebileceklerini söyleseler de onları riske atmadım ve değişiklik yaptım.
İkinci yarıya da aynı baskılı oyunumuzla başladık. Pozisyonlara giriyorduk ama bir türlü gol gelmiyordu. Kanta’nın müsait pozisyonda topu direğe nişanlaması beni çıldırttı. Son kozum Jesus’u da oyuna sürdüm ve beni mahçup etmedi. Yeni transferimiz ilk golünü serbest vuruştan kaydederek eşitliği sağladı. Maç 1-1 olduktan sonra City saldırmaya başladı ama 90 dakika içerisinde başka gol olmadı ve maç uzatmalara gitti.
İkinci devrenin sonlarına doğru sakatlık yaşayan Kanta sakat sakat oynamaya devam etti. Dakikalar 111’i gösterdiğinde ise organize gelişen atağı çok güzel vuruşla bitirdi ve İngiltere’de maçı izleyenleri sokağa döktü. Bu kupayı da ikinci defa müzemize götürdük.
Şampiyonlar Ligi’nde gruplar çıkabileceğimizi düşünüyorum. Çok zor kura çekmedik.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Hocam Sampiyonlar Liginde Sana BasarılarTransferlerde Güzel
![]()
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
ŞL'den Alla'ın izniyle rahat çıkarsın abi.İstifa etmedin napalım.1kupa geldi 2 tane daha bekliyoruz İNŞALLAH haydi abi