Maşallah maşallah uçmuşuz gene
kardeşim EYAL GOLASA süper ötesi transfer değerini bil. Bende wonderkid olmuştu önceki oyunumda. 9.0.1 benimki biliyosun, 9.0.3'te özelliklerini ve P.A.sını değiştirdilerse bilemem.
Brezilyalı 10 numaranında katkısı olacaktır mutlaka, ne kadar serbest ve ofansif oynatırsan o kadar etkili olur gibime geliyor. Tabi sen kendi takımını daha iyi bilirsin, en iyi şekilde faydalanacaksındır.
Gökhan Töre'yi bende aldım ama sanki sendeki Gökhan daha iyi gibi
Regenlerden Ali Öztürk ve kaleci Mehmet'in gelecekleri parlak gibi.
Plinio milli olmamış, ne kadar kaldı Türk vatandaşı olmasına? Yerli oyuncu statüsüne geçmesi çok iyi olacak.
Romen oyuncuyu geç (Ciprian Deac), 25 yaşında ve sıradan bir oyuncu. Bence hiçbir faydası olmaz.
Türkmen oyuncu faydalı olur bence.
Onun dışında mevcut kadronda geçen sezonki performanslarından ve başarıdan dolayı bazı oyunculara duygusal olarak bağlanmışsındır. Bunu bende biçok kez yaşadım, ama bence hep daha ileriye bak. Cafercan falan tamam iyi ama büyük hedeflere koşarken daha iyilerine ihtiyaç var. Futbol nankör bir oyun, sende biraz nankör ol

Keyifli ve başarılı bir sezon diliyorum canım kardeşim. Birlikte büyük başarılara inşallah...