1 ile 30 arası toplam 47 sonuç

Konu: Bursaspor ile yeni bir başlangıç => (Fm2009-2010 Güncelleştirmesi) (9.0.3)

Threaded View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

BURSA DAN TRANSFER HAREKATI

Takımdan gönderilecek olan futbolcuları belirleyen Akyüz şimdi de takıma yapmayı planladığı takviyeler konusunda başkan Yazıcıyla görüşerek istediği futbolcuların listesini başkana sunduğu ve bu transferlerin en geç bir hafta içinde kampa katılmalarını şart koştuğu gelen bilgiler arasında.
    Akyüz’ ün gelecek vadeden bir iki futbolcuyla telefonda görüştüğü ve bu futbolcuları Bursaspor’a gelme konusunda ikna ettiği belirlendi. Bu transferlerin Avrupadan gerçekleşeceği gelen bilgiler arasında.
    Gelişmeler devam edicek…
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Crocodile1963 View Post
    Zuniga zaten kampta yoktu.

Tadeu'yu oynatırsan iyi fiyatlara satarsın. İlk senenin sonunda 4 M €'ya CSKA Moscow'a satmıştım.

Lovin daha gelmedi ki sen takımdan yolluyorsun. Data'nda hata var sanırım.

Not: Pablo'da daha dün geldi bir şans ver istersen
    Valla ben Lovin i Bursa nın aldığını biliorum o yüzden güncellemeye yansıttım.
    Zuniga da hala Bursanın futbolcusu olarak gözüküo o yüzden onunla ilgili gelişme olmadığı için dokunmadım.
    Tadeu gerçekten ii oyuncu fakat ben tek forvet oynıycam için Sercan ın yedeği olarak beklemesini istemedim. Gökhanla Shin yetebilir bana.
    Pabloda vasat bi futbolcu benim kadromda yer bulamaz ayrıca yabancı kontejyanını da boş yere dolduruo..
    Last edited by *(DEFOE)* : 12.Temmuz.2009 at 20:01 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri