defansta fatih terimin ilk düşüncesi gökhan zan ve tolgadan oluşuyor ama gökhan zanın sık sakatlığı işleri biraz bozdu sanırım ayrıca volkan yamanı çok beğendim ilk maçı olmasına karşı iyiydi...defansı sağlama bağlarsak bizi kimse yenemez
defansta fatih terimin ilk düşüncesi gökhan zan ve tolgadan oluşuyor ama gökhan zanın sık sakatlığı işleri biraz bozdu sanırım ayrıca volkan yamanı çok beğendim ilk maçı olmasına karşı iyiydi...defansı sağlama bağlarsak bizi kimse yenemez
orhan ak sakatlanmasaydi toraman veya servetin yerine onu koyardii.. bana göre orhan ak cok basarili bir defans oyuncusu..Originally Posted by gorkemyilmazkarasu
tabikide orha ak cook basarili defans ayrica sol ayak.bu ibrahim toramandanda cacik olmaz,hep hata yapiyor,servet zaten allah boy vermis gerisini koyvermis.defansa orhan ak ile tolga seyhan iyi giderOriginally Posted by enesao
![]()
aynen katiliyorum orhan ak ve tolga seyhan ikilisi göbeklerde cook iyi isler yaparlar.Originally Posted by crazy_aslan
bence gökhan zan oynamalı tolgayla görüceksiniz yine bi sakatlık olmazsa gökhan zan milli takımın değişmezi olur çek maçında süper oynamıştı...Originally Posted by enesao