1 ile 30 arası toplam 64 sonuç

Konu: Milli Takım'ın rakibi Belçika

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

defansta fatih terimin ilk düşüncesi gökhan zan ve tolgadan oluşuyor ama gökhan zanın sık sakatlığı işleri biraz bozdu sanırım ayrıca volkan yamanı çok beğendim ilk maçı olmasına karşı iyiydi...defansı sağlama bağlarsak bizi kimse yenemez

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

Quote Originally Posted by gorkemyilmazkarasu
    defansta fatih terimin ilk düşüncesi gökhan zan ve tolgadan oluşuyor ama gökhan zanın sık sakatlığı işleri biraz bozdu sanırım ayrıca volkan yamanı çok beğendim ilk maçı olmasına karşı iyiydi...defansı sağlama bağlarsak bizi kimse yenemez
    orhan ak sakatlanmasaydi toraman veya servetin yerine onu koyardii.. bana göre orhan ak cok basarili bir defans oyuncusu..

Nesil
    2006
    Yer
    Ali Sami Yen-Eski acik

Quote Originally Posted by enesao
    orhan ak sakatlanmasaydi toraman veya servetin yerine onu koyardii.. bana göre orhan ak cok basarili bir defans oyuncusu..
    tabikide orha ak cook basarili defans ayrica sol ayak.bu ibrahim toramandanda cacik olmaz,hep hata yapiyor,servet zaten allah boy vermis gerisini koyvermis.defansa orhan ak ile tolga seyhan iyi gider

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

Quote Originally Posted by crazy_aslan
    servet zaten allah boy vermis gerisini koyvermis.defansa orhan ak ile tolga seyhan iyi gider
    aynen katiliyorum orhan ak ve tolga seyhan ikilisi göbeklerde cook iyi isler yaparlar.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by enesao
    aynen katiliyorum orhan ak ve tolga seyhan ikilisi göbeklerde cook iyi isler yaparlar.
    bence gökhan zan oynamalı tolgayla görüceksiniz yine bi sakatlık olmazsa gökhan zan milli takımın değişmezi olur çek maçında süper oynamıştı...

Mesaj Yetkileri