Yorumlar için teşerkkürler. Ayrıca resimlerle ilgili sorun muhtemelen imageshack'ten kaynaklanıyordur ki ben sorun göremedim. İmageshack'in görüntüyü alıp, internet ortamına yükleyen bir programını kullanıyorum.
------------------------------------------------
Serie C1/A PlayOut Maçları
Portosummaga 0 - 1 Pro Sesto

Pro Sesto 0 - 1 Portosummaga

90 Dakika sona erdiğinde maçın uzatmalara gideceğini düşünüyordum ama ilginç bir şekilde daha ün sahibi bir takım olduğumuz için ligde biz kaldık .

------------------------------------------------------------
Dünya Kupası 2010 Elemeleri 3. Tur Grup Maçı
Gana 2 - 2 Senegal

Rakibimizin çok da ahım şahım bir atağı yoktu maçta. Penaltıdan buldukları erken gol morallerimiz bozdu. Sonrasında Niang ve Ba çok güzel iki gol attılar. Fakat ne yazık ki diğer Ba da kendi kalesine gol attı ve 1 puanı hediye etmiş olduk. Buna rağmen deplasmanda Gana'yla berabere kalmak kötü bir sonuç olmasa gerek.

------------------------------------------------------------
Planlarım yavaş yavaş değişmeye başladı, büyük ihtimalle gelecek sezon Pro Sesto'nun ligin son 5 sırasında olması beklenecek. E böyle bir takımı şampiyon yapmak da bir teknik dirfektörün popülaritesini kesinlikle arttıracaktır. Hem gelecek sezon sözleşmem bitiyor, takımdan sorunsuz bir şekilde ayrılmam da bana bir yarar sağlayabilir.