hacı servet tam bi gol makinası yabu arada hazırlık maçlarında denediğin santrfor Osman kardeşimizden beklentilerin paralelinde pek bi cacık olacağa benzemiyor
kötü olmaz ama 1000 golcüde olamaz bence
hacı servet tam bi gol makinası yabu arada hazırlık maçlarında denediğin santrfor Osman kardeşimizden beklentilerin paralelinde pek bi cacık olacağa benzemiyor
kötü olmaz ama 1000 golcüde olamaz bence
Çok Güzel Bir Kariyer Oluyor ve Oyuncu Seçimleri Çok İyi Süper ÖtesiBu Arada Gökhan Töre de Gerçekten Çok İyi Üzerinde Fazlasıyla Durmaya Değer Süper Forvet Olacaktır Eminim Bundan
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Etimesgut Şekersporda oynuyor kendini fazla geliştiremiyor Osman. Transfer dönemine yaklaşıyoruz transfer olabilirse bence büyük bir yıldız olabilir. 18 yaşında 11 kez milli olup 3 tane attı ama bakalım
Teşekkürler öncelikle. Gökhan Töre'den bende çok şey bekliyorum. Bu yaşta Chelsea görmüş almış bunu ve daha çok genç 100 maçtan fazla oynar bence Milli Takımda
Daha formayı giymediler ama aday kadrodalar. Mehmet Ekici'nin özellikleri süper doğrudan ilk on bire girecek. Deniz Naki ve Gökhan Töre'de gelecek vaadeden oyuncular onları da elden kaçırmamak için sonradan oyuna alıp elinimizden kapmalarını engelleyeceğim.
7
Batuhan Karadeniz'in o kadar üstüne düşünce Mustafa Denizli de onu Beşiktaş'ta ilk on bir oynattı ve o da 2010-2011 sezonunun gol kralı oldu.
MEHMET EKİCİ ŞOV!!
PORTEKİZ MAÇINDA İLK KEZ MİLLİ FORMAYI GİYEN MEHMET EKİCİ'NİN DE GOL ATTIĞI KARŞILAŞMADA MİLLİ TAKIMIMIZ GRUP BİRİNCİSİ PORTEKİZ'İ 2-0'LA GEÇTİ.
GOL KRALI BATUHAN TAKIMINI SIRTLADI!!
BATUHAN'IN BİR GOL BİR DE ASİST YAPTIĞI MAÇTA 2-1'LİK SKORLA ROMANYA'YI DA GEÇTİK VE AVRUPA ŞAMPİYONASINA ÇOK YAKLAŞTIK.
BU MAÇLAR SONUCU OLUŞAN PUAN DURUMU:
7
Barıs Mehmet Ekiciyi milli takıma cagırmakla cok büyük bir iş yaptın. cünkü ilerde Pele degil de Maradonamız olabilir.
TariboWest
Reading'li Jem Karacan'dan mutlaka yararlanmalısın benden söylemesi (:
Dünya ikinciliği iyi olmuş.Portekiz'i yenmişsin,gruptan 1.çıkarız artık.Gençleri milli takıma kazandırman çok güzel.
1. bekliyoruz
Hala regen bekleyecek misin yoksa bizim gençlerimizden biri üzerinde mi uğraşacaksın?
"YÜCE ATATÜRK"
Gerçekten öyle ama zaten Pele'yi ortaya çıkarmaya daha başlamadım. O serüven başlayınca kariyer daha güzel olacak.
Jem Paul'u zaten takımın başına geldiğimden beri takıma çağırıp oynatıyorum. Şu ana kadar 18 kez forma giydi milli takımda ama daha gol atamadığı için adını çok duymadınız.
İnşallah 1. olarak gideceğiz Avrupa Şampiyonasına
Evet. 2012 Avrupa Şampiyonası sonu Kuzey İrlanda'dan bir takım alıp regen oyuncularla devam edeceğim.
7
BATUHAH GOLLERİNE DEVAM EDİYOR!!
Belarus'u 1-0 yendik ve gruptaki liderliğimizi sürdürdük.
ÖZER HURMACI KİLİDİ ÇÖZDÜ!!
Milli Takım'daki ilk golünü Ermenistan'a atan Özer takımına 3 puanı getiren isim oldu.
TARAFTAR SKORDAN MEMNUN DEĞİL!
Luxembourg'a fark atmamızı bekleyen taraftarlar 2-0'lık galibiyete çok sevinemedi. Ama takımımız Avrupa Şampiyonasına katılmayı garantiledi. Şimdiki hedef grup birinciliği.
GRUP LİDERLİĞİ BÜYÜK ÖLÇÜDE BİZİM!
Portekiz'in berabere kaldığı haftada Macaristan'ı 2-0'la geçtik ve son hafta alıcağımız bir beraberlik bile bizi grup birincisi olarak Avrupa Şampiyonasına götürecek.
FİNLANDİYA'YA ŞANSIMIZ TUTMUYOR
Finlandiya ile bu maçta da berabere kaldık. Grupta tek yenemediğimiz takım oldular ama yine de grup birincisi olarak gruptan çıkmaya hak kazandık.
![]()
7
Tebrikler. Lider olarak bitirdik.
TariboWest
tebrikler lider cıkmıssın
tebrikler lider çıkman güzel olmuş
SS bekliyoruz
Grup ssleri![]()
Eee o kadar lider olmuşsun, dünya ikiciliğinden sonra avrupa şampiyonluğunu istiyor bu ülke.
"YÜCE ATATÜRK"
Gruplar zormuş
İLK SAYFADA BELİRTTİĞİM 3 GENÇ OYUNCUDAN BİRİ OLAN SERKAN KENDİNİ KANITLADI VE ÇOK YÜKSEK BİR BEDELE REAL BETİS'E TRANSFER OLDU.
GURBETÇİ OYUNUCUMUZ MEHMET EKİCİ DE MANCHESTER UNITED'IN DEĞİŞİLMEZ ORTA SAHA OYUNCULARINDAN BİRİ OLDU.
OYUNCULARIMIZIN BU YAŞTA AVRUPA'DA KALİTELİ LİGLERDE OYNAMASI ÇOK GURUR VERİCİ.
7
Mehmet Ekici Zaten Çok Geliştirdiği İçin Normal Bişey
Regene Gelince Çok İyi KeşfetmişsinKendini Bayağı Kanıtlamış
Bu Aradan Şampiyona Grubun Zor Yorum Yapmaya Gerek Bile Yok Ama Almanya 1.Çıkar Senin 2.Olman Muhtemelen Çünkü Fransa Çok Dengesiz Oyunda Ummadık Takımlara Yeniliyor Gerçekteki Gibi Bence Fransayı Yenersin O Güç Var Takımımızda
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Grup zormus onlarda yetenek bizde yürek var abi 1. iyiz
Alırsın alırsın ss bekliyoruz![]()
Ss ler nerde hani![]()
Güzel güzel. Hazırlık macları iyi gecmiş.
TariboWest
Benzema'yı durdurursan gruptan çıkarız inş.Grupta gözümüz kapalı yeneriz denecek bir rakip yok ama Belçika'yı yeneceğini düşünüyorum Fransa ve Almanya'ya da yenilmemelisin.Haydi hayırlısı.
kardeş kariyerin çok zevkl Mehmet Ekiciyi çok iii yapmışsın büyük yetenek bence bu 1000 gol hedefindede idolün batuhan olmalı![]()
Kusura bakmayın dün gece çok yorgundum oynayamadım. Bugün bütün gün sizlerleyim. Bakalım nerelere kadar ilereyeceğiz.
Bakalım inşallah hazırlık maçlarındaki iyi oyunu sahaya yansıtıp kupaya uzanırız.
1000 gol için bir regen seçmeyi düşünüyorum.
7
Haydi Türkiyem Diyor Ve Seni Bekliyoruz Hocam.
İyi süper.