1 ile 30 arası toplam 138 sonuç

Konu: Galatasaray 2. Sezon [9.3.0]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

UEFA da basarılar Mali.
    TariboWest

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    UEFA'da gruptan çıkamazsın, başkan arkasındayız demiş, bir kaç haftaya gönderirse şaşırma.

Başarılar...
    Yok yok gondermez yahu, aramiz cok iyi keretayla. Uefa'da da finalde sizin stadyumda gorusuruz canim. Sana VIP bir koltuk ayarlarim artik

Quote Originally Posted by Haygary View Post
    İlginç hocam duran topların hepsini ona kullandırıyormusun birde uzun şut çekemsine izin veriyormusun.Ve son olarak serbest oynayabiliyor mu?Çünkü o takım oyunu oynayamıyor.
    Kardesim, Riquelme yi zaten sadece duran top icin aldim. Yukardaki SS ler benim oynuma ait degil zaten
    Geldiginden beri sakatliktan bir turlu kurtulamadi ki agirligini koysun. Yoksa Riqi nin kalitesini biliyorum

Quote Originally Posted by Prince2005 View Post
    Mali SampiyonLar Liginden Elenmeni Takım Uyumuna Baglıyorum Aynısı Basıma Geldi.
    Uefada Da Final Oynarsın Sen Ben Bi Hata Yaptım Hajduk Macında. Elendim. Gruplardan Cıkamadım
    Bu Arada Lavezzi Nokta transferin Diyorum O Adamı İyi Degerlendirince Vagner Love den Daha Teknik Ve Bitirici oLuyo
    Aynen oyle. Lavezzi cok etkili. Hem Love'yi oynatan bir kisi olarakda soyleyebilirim ki pek fark yok gibi aralarinda.

Quote Originally Posted by Haygary View Post
    Wagner love her tarafıyla gol atma kapasitesine sahip tek fark oAdamın poposuna gelse bile gol
    Nedense birden Mario Jardel'i hatirladim

Quote Originally Posted by Meart05 View Post
    UEFA'dan çıkarsın
    T.Kupasından çıkarsın
    ama Favori Fenerbahçe
    Sezon sonu gorusuruk

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    UEFA da basarılar Mali.
    Saolasin kardesim. Darisi basina

Mesaj Yetkileri