Sayfa 125 / 896 İlkİlk ... 2575115123124125126127135175225625 ... SonSon
3,721 ile 3,750 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Hamit, kendisi hakkında Fenerbahçe'ye transfer olacağı yönünde çıkan haberlerlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

BERLİN - Almanya Birinci Futbol Ligi takımlarından Bayern Münih'te forma giyen milli futbolcu Hamit Altıntop, Bayern Münih'te futbol oynaması için iyi şartların bulunduğunu, Fenerbahçe'ye transferinin söz konusu olmadığını bildirdi.

Hamit, Alman Haber Ajansı'nda (DPA) yer alan haberde, Bayern Münih'ten ayrılmak istemediğini belirterek, ''Transfer söz konusu değil. Bayern Münih'te iyi futbol oynamam için iyi şartlar buluyorum'' dedi.

Kendisi hakkında Fenerbahçe'ye transfer olacağı yönünde çıkan haberlerle ilgili de Hamit, ''Bu konuda bir şey yok. Görüşmeler olmadı'' açıklamasını yaptı.

Ntvspor
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Lugano için 2.5 milyon Euro teklif edilmiş, Lugano da kabul etmiş. Ne kadar doğru bilmiyorum, doğruysa yönetim iyi iş çıkarmış demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Doğruysa çok iyi olur , yeni bir stoper almaktansa lugano kalsın ama edu mutlaka yollanmalı...

Eğer doğruysa müthiş bir haber.Lugano bu takımın çok önemli bir parçası geçen sezon bunu fazlasıyla gösterdi.Umarım anlaşılır ve takımda tutarız Lugano-Bilica ikilisi çok güzel olur gerçekten

Default Deivid'den CSKA açıklaması

Zico'nun çalıştırdığı CSKA Moskova'nın gündemine giren Deivid de Souza, Fenerbahçe'den ayrılmasının düşük bir olasılık olduğunu söyledi.

Deivid Fenerbahçe'de kalacak gibi görünüyor. Sarı-lacivertlilerin Brezilyalı oyuncusu, Kanarya'nın eski teknik direktörü Arthur Zico'nun çalıştırdığı CSKA Moskova'nın kendisiyle ilgilendiğini doğrularken, İstanbul'dan ayrılmasının düşük bir olasılık olduğunu söyledi.

Globo Esporte'ye konuşan Deivid de Souza, "CSKA benimle Ocak ayı transfer döneminde de ilgilenmiş; ama Fenerbahçe beni bırakmamıştı. Şu anda artık durum daha da zor görünüyor. Çünkü sözleşmemi 2012 yılına kadar uzattım" dedi.

Deivid de Souza 2006-2007 sezonu başında, Zico'nun, sarı-lacivertlilerin teknik direktörlüğünü yaptığı sırada transfer edilmiş ve çok kötü bir ilk sezon yaşamasına karşın Brezilyalı çalıştırıcının ısrarıyla bir sonraki sezon da takımda tutulmuş, özellikle de Şampiyonlar Ligi'ndeki performansıyla büyük beğeni toplamıştı.

Goal

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Lugano için 2.5 milyon Euro teklif edilmiş, Lugano da kabul etmiş. Ne kadar doğru bilmiyorum, doğruysa yönetim iyi iş çıkarmış demektir.
    Zaten teklif ediken rakam buydu, daha önce de yazmıştım.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

lugano bize herzaman lazım umarım döner.bilica-lugano ohh ohh

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Her an bir bomba patlayabilir .

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Fenerbahçe bir yandan yeni sezona hazırlanırken, bir yandan da transfer çalışmaları yapıyor.

Nilmar, Keiresson, Sorin, Poulsen ve Hamit ile temaslarda bulunan Sarı-Lacivertliler için en yakın transfer Lugano gözüküyor. Sözleşmesini yenilemeyen ve İtalya ile İspanya'dan taliplerinin olduğu belirtilen Lugano şu ana kadar hiç bir takımla anlaşma sağlayamadı. Hürriyet'in haberine göre, Lugano'nun hiç bir takım ile sözleşme yapmaması ve gönlünün Fenerbahçe'de olduğunu belirtmesi üzerine ibre yeniden Sarı-Lacivertli kulübe yöneldi. 4 takım ile sıkı bir temas yapan Lugano'nun menajerleri hiç bir kulüp ile anlaşılmaması ve de Fenerbahçe'nin stopere son derece ihtiyaç duymasından dolayı Uruguaylı oyuncunun yarın İstanbul'a gelmesi bekleniyor. Lugano ile anlaşma sağlanırsa stoper oyuncu en kısa sürede kampa katılacak.

Öte yandan Sportif Direktör Aykut Kocaman ve yardımcısı Mahmut Sökün'ün Brezilya'da çıplak gözle izlediği futbolcular hakkında hazırlayacakları rapor bekleniyor. Brezilya Ligi'nde Internacional forması giyen 25 yaşındaki Nilmar ve Palmeiras'ta forma giyen 20 yaşındaki Keirrison yakın takibe alınırken, Nilmar'ı Duam'un da ısrarla istediği belirtiliyor. Sorin için ise menajeri vasıtasıyla nabız yoklandığı öğrenildi.

Hamit ise Bayern Münih'ten kesinlikle ayrılmayacağını açıkladı. Yeni teknik direktör Louis van Gaal'in istemediği oyuncular arasında gösterilen Hamit, buna rağmen göze girmek ve kendisini yeniden ispatlamak için var gücüyle çalışacağını ve takımda kesinlikle kalacağını söyledi. Bayern'den ayrılmak gibi bir niyetinin olmadığını ve sadece yeni sezon hazırlıklarına konsantre olduğunu dile getiren milli oyuncu Fenerbahçe'nin umudunu da azaltmış oldu.

Maraton

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Yönetime güvenin eski hatalar tekrarlanmayacak..Gelebilecek oyuncuların en iyileri gelecek..Türkiye'ye oyuncu getirmek FM gibi degil maalesef..Klübü ikna olsa kendi olmuyor kendi olsa esi ailesi zorluk cıkarıyor..Bir sürü pürüz cıkabiliyor yabancı futbolcu transfer ederken..

En az 3 tane yabancı transferi olabilir..Zaten Daum 4-4-1-1 veya 4-3-1-2 oynatmayı düsünüyormus..Yani sol acık acil gereksinimli degil..1 forvet ve 2 orta saha oyuncusu suanki kadroya yeterlidir.. ( Lugano'nun kaldıgını Edu'nun gittigini varsayıyorum)
    R.I.P Tupac

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

lugano-bilica ikilisi bana hiç cazip gelmiyo yani topu oyuna sokamayan iki tane güclü stoper yerine lugano-edu tarzı biri sert digeri topla daha iyi olan stoperleri tercih ederim ama yinede fiziksel anlamda iyi ikili olurlar.Gün geçtikçe yönetime güvenim azalıyo her sene getirirler bekleyim güvenelim diyoruz cünkü ama öyle olmuyo edu lugano deivid kezman dörtlüsünü bi gecede getirdikleri senede yanlıs bi transfer politikası uygulamıslardı tamam gelenler faydalı oldu ama transfer calısmalarına daha erken baslansa artık keske her yaz bu sorunları cekmesek
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Quote Originally Posted by sananes View Post
    lugano-bilica ikilisi bana hiç cazip gelmiyo yani topu oyuna sokamayan iki tane güclü stoper yerine lugano-edu tarzı biri sert digeri topla daha iyi olan stoperleri tercih ederim ama yinede fiziksel anlamda iyi ikili olurlar.Gün geçtikçe yönetime güvenim azalıyo her sene getirirler bekleyim güvenelim diyoruz cünkü ama öyle olmuyo edu lugano deivid kezman dörtlüsünü bi gecede getirdikleri senede yanlıs bi transfer politikası uygulamıslardı tamam gelenler faydalı oldu ama transfer calısmalarına daha erken baslansa artık keske her yaz bu sorunları cekmesek
    Bilica bence ligte topu oyuna en iyi sokan stoperlerden birisi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Bilica topla Lugano-Edu'dan daha iyi.

Lugano-Bilica daha iyi olacak gibi şimdilik.Edu'yu da takımda tutacaklar gibime geliyor ama belli olmaz.Ağustos'un sonunda sahalara döner diyorlardı,dönsün de çabuk toparlar,yeni sağlık ekibimizle birlikte Bunun yanında Bekir ve Önder'de var,bu sene pek fazla sıkıntı yaşamayacağız bu konuda.

Aykut Kocaman Brezilya'dan Keirison,Guilherme veya Hernanes'ten biriyle birlikte gelse süper olur

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Guilherme hangi Guilherme Mert?
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Cruzeiro'daki Guilherme Dinamo Kiev'e gitti. Hernanes - Nilmar için teklif yapacaklar sanırım.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Cruzeiro'daki Guilherme Dinamo Kiev'e gitti. Hernanes - Nilmar için teklif yapacaklar sanırım.
    Nilmar hata olabilir, Lyon'da oynayıpda kendi ülkesine bu kadar genç yaşta döndüğü için mutalka oyuncuda sorun vardır. Oyuncunun en büyük başarısı bizim maçta gösterdiği performans.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Daha Güiza'nin durumu belli degilken yönetim umarim forvet transfer etmesi icin yollamamistir Aykut Kocaman'i oraya. Acilen bir ön libero ve sol acik lazim. Ayrica Nilmar tamamen fos bir oyuncu bizde is yapmaz.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

----------------------Volkan-----------------------

--Gökhan-------Bilica------Lugano------RC3--

-----------------------Transfer-------------------

----------------Mehmet T--------Emre---------

------------------------krALEX--------------------

-----------------Semih----Guiza(Transfer)----

veya

----------------------Volkan-----------------------

--Gökhan-------Bilica------Lugano------RC3--

Mehmet(Özer)--Transfer--Emre---Transfer

-----------------Semih------Guiza(Transfer)----

Orta sahaya 2 transferle Daum bu takımı ucurur..En cokta Roland Koch'a güveniyorum..Verdimi kondüsyonu yerlerinde duramazlar
    R.I.P Tupac

Nesil
    2006

Antuda bir kişi paylaşmış. Fanatik ve Fotomaçta daha inandırıcı bir haber.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Antuda bir kişi paylaşmış. Fanatik ve Fotomaçta daha inandırıcı bir haber.

Mert abi (saskınbakkal) ve Fredy Krueger'dan baska duyumcuya inanmamak lazım..
    R.I.P Tupac

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bu nedenle taraftar sitelerini takip etmiyorum, herkes her yerden bir duyum aldığını söylüyor, boşuna taraftarı heyecanlandırmaktan öteye geçmeyen şeyler.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Hernanes-Nilmar 2 lisi gelse süper olur da Hernanes çok zor.Nilmar Lyon'da dikiş tutturamadı ama kalite bir oyuncu çok iyi çalım atabilme özelliği var , kafa toplarında da etkili.O yıllarca aradığımız hem havadan hem yerden etkili olan , çalım atabilen kaliteli bir forvet.Alınırsa çok iyi olur

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Adam şerefi ve namusu üzerine yemin ediyormus kaynakta kendisiymis

yalan haber ümitlenmek bile hata
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Lavezzi1907 View Post
    Mert abi (saskınbakkal) ve Fredy Krueger'dan baska duyumcuya inanmamak lazım..
    Onlarında kaç transferi gerçeleşti ki. Bende antuda üç isim söyledim, üç isimde medyada çıktı sadece.

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

şaşkınbakkal bana bir haberci gibi geliyor daha çok . Çünkü transferden çok şuan kulüpte ne oluyor , hangi yönetici nereye gitti vs gelişmeleri önce o veriyor ardından medyada çıkıyor hemen.Sitedeki en güvenilir kaynak şaşkınbakkaldır yinede.

Bence de en güvenilir şaşkınbakkal. Haberci gibi hakkaten. Mesela geçen gün başkan ve sportif direktörün Münih Platz Meydanı'nda olduklarını yazmıştı. An be an gelişmeleri nasıl öğreniyorsa, ya bir haberci ya da kulübün içinden biri. Gerçi haberci olsa çalıştığı gazete veya kanalda söyler ilk önce.

Flamini ortasahadaki sorunumuza çözüm olabilecek bir futbolcudur.AC Milan'a geçen sezon bedelsiz bir şekilde transfer olmuşu galiba.Bu transferde AC Milan kulübünü ikna ederiz,ama Flamini'yi gelmeye ikna etmek zor gibi,haliyle bu transfer de çok zor gözüküyor.Bakalım,bekleyelim yakındır transfer haberleri diye düşünüyorum.

Nesil
    2006

Şaşkınbakkal bana göre gazeteci, hepimiz tanıyoruz... Yarının manşetini önceden veriyor.

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Flamanın kuzenı geçen sene tanıstım,bursaya erkek arkadasını görmeye gelmişti. Yerıde ben ayarlamıstım. Bir sorayım bakalım

Ya bırde ben antuya üye olabilirmiyim,nasıl olacam Batu.egemen bir yardımcı olun..
    Oraya üye olabilmek için paralı mail şart. Yani hotmail, gmail gibi kolay elde edilebilen maillerle üye almıyorlar. Üye olduktan sonra belli süre paf üyesi oluyorsun ondan sonra normal üyeliğe geçiyorsun.

Sheriff Misafir

Flamini mi ? Allah korusun, hiç sevmem kendisini Ama aradığımız tipte bir oyuncu sayılır o

Mesaj Yetkileri