adam gibi bisi yazdim samimi samimi olqy dediniw qnlqyqmiyorum ki
adam gibi bisi yazdim samimi samimi olqy dediniw qnlqyqmiyorum ki
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Ne diyosun Taylan?![]()
samimi samimi durumumu yazdim 1-2 gun once olayla geldi demissin onu diorum
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Olay derken o manada değil.. Mesela İsmail abide hergün bi olayla geliyor,yani başından geçen samimi bi şey.. Hemen tersinden bakma.
pardon burda kafayi yedim xD memleketimi ck ozledim ve pek arkadasim yok agresiflestim biraz kusra bakma![]()
Futbolcu Bilgileri
Önemli değil..2 hafta kadar Mısırda kaldım ailemle.. Orada da bana böyle olmuştu ki ailemle kalmıştım.
ailede kalioz dedigim gbi ve bilogisayar 256 mb ram ve 1 milyarmis xD kazik yemiusler ck yavas xDnese kizla basket oynayacam bi daha yancem![]()
Futbolcu Bilgileri
Türkçe diye birşey kalmadıcentiLmen oL Taylan
![]()
Taylan bide türkçe konuşsan ...
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Herkese iyi geceler..
İyi geceler..
Uzun zamandır ilk defa yazıyorum kuşluğa![]()
İyi geceler.Umarım İsmi lazım değil şahısta gelmez.(Aygün)
Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...
hoşgeldim![]()
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
iyi geceler...
selamlar arkadaşlar,herkese iyi geceler![]()
acayip fm oynayasım geldi.. şöyle sağlam, zevk verebilecek mümkünse uefa'ya giden bir kulüp önerebilir misiniz?
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Sivasspor'u deneyebilirsin.Zevkli oluyor bayağı.Avrupa'dan Wolfsburg , Tottenham gibi takımlarda olabilir
İyi geceler bu arada herkese.
Selamlar..
maykıl sbsden kaç aldın?
496,5-418=?
bukadar fark atmısım sana
Selamlar ...
(/s)
ahauahauauahauahauha
Aygün.