Motivasyon menüsünde sevgi var

İki hafta süren İstanbul hazırlıkları boyunca her antrenman öncesi takımı motive etmekte hiç zorlanmayan Teknik direktörümüz Christoph Daum ve ekibinin Almanya'daki ilk antrenmanda motivasyon menüsünde sevgi vardı. Antrenman öncesi tüm oyuncuların birbirine sevgi göstermesini isteyen teknik direktörümüz Christoph Daum, bütün oyuncuların kaynaşmasını sağlamak için birbirleriyle kucaklaşmalarını istedi, ardından da 1 saat 45 dakika süreyle antrenman tişörtleri tamamen ıslanana kadar çalışmalarını sağladı. Öyle gözüküyor ki her antrenman neşeli geçmeye devam edecek..













Önder'in doğum günü haberinde görmüştüm neden oyuncular brirbirine sarılıyor diye, Daum demiş o nedenleymiş.




Hazırlıklar sürüyor 14 Temmuz 2009 Salı



Yeni sezon hazırlıklarını Almanya'da yaptığı kampla sürdüren Fenerbahçemiz, bugün sabah saatlerinde Bad Wörishofen'daki spor kompleksinde gerçekleştirdiği antrenmanla çalışmalarına devam etti.
Yağmur altında 1 saat 45 dakika süren antrenmanda teknik ağırlıklı çalışmalar yapıldı. Teknik Direktörümüz Daum yönetimindeki antrenman, yerel saatle 10.00'da başladı. Antrenman öncesinde, bugün 28 yaşını dolduran oyuncumuz Önder Turacı'nın doğum günü kutlandı. Önder Turacı için bu sezon diğer oyuncularımıza yapıldığı türden bir kutlama yapıldı. Kendisine, üzerinde "Herkes kendine göre şampiyondur. İyi ki doğdun Önder Turacı" yazılı bir kupa verilen Önder Turacı için takım arkadaşları da "İyi ki doğdun Önder" şeklinde tezahürat yaptı.

Daum'un yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler vermesinden sonra antrenman, Roland Koch'un yaptırdığı ısınma, düz koşu ve koordinasyon hareketleriyle başladı. Daha sonra takımımız iki gruba ayrıldı. Bir grubun başında Daum, diğer grubun başında da Koch yer aldı ve oyuncularımız pas, orta, şut kombinasyonlarından oluşan teknik ağırlıklı bir çalışma yaptı. Daha sonra gruplar bir araya geldi ve oyuncularımız dar alanda pas ve şut ağırlıklı teknik ve taktik bir çalışma gerçekleştirdi. Bu çalışma sırasında teknik direktörümüz Daum, tercüman Samet Güzel aracılığıyla özellikle Brezilyalı oyuncularımıza sık sık uyarılarda bulundu. Antrenman dar alanda yapılan çift kale maç ve esneme hareketleriyle sona erdi.

Antrenmana sakatlıkları süren oyuncularımız Özer Hurmacı ve Mehmet Topuz'un yanı sıra boğaz enfeksiyonu geçiren Vederson ve grip olan Kazım katılmadı. Bu arada antrenman sürerken Sportif Direktörümüz Aykut Kocaman, antrenmanı izleyen basın mensuplarıyla görüşmeler yaptı. Takımız bugün (14 Temmuz Salı) Türkiye saati ile 20.00'de, Alman Bölgesel Lig takımlarından SSV ULM 1846 ile ilk hazırlık maçını oynayacak. Donau Stadı'ndaki maç, FB TV'den naklen yayınlanacak.














































Aykut eşofmanları çekmiş, inmiş sahaya, çok karizma duruyor yahu.