Valla kusura bakmayın ama ben genie scoutdan bakıp hayvan gibi profilli adamları alamıyorum ilk 2-3 sezonda... Gözlemcilerle birlikte çalışarak yavaş yavaş arttırıyoruz takımın kalitesini...Gözlemcilerin onayı olmadan kolay kolay oyuncu almıyorum...Oraya koydugum oyuncular gözlemci raporuna göre 6 yıldızlı oyuncular... 17 yaşında oldukları için profilleri kötü olabilir
tahminlerime göre onların PA ları 130 + olması lazım... iyi yetiştirirsem TSL'ye çıkana kadar istediğim düzeye geleceklerdir...
sağolasın turgay
NANNAR ve ARKADAŞLARI BANK ASYA'YA SELAM VERDİ !!!!
Bizim için çok önemli bir maçtı... TFF 2. liginden gelişimizin sürpriz olmadıgını herkese kanıtlamak için sahaya çıkmıştık... İlk yarıda heyecanımıza yenik düşüp istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık ve 1-0 geriye düştük.Fakat devre arası soyunma odasında kenetlenerek bu maçtan puansız ayrılmamaya söz verdik. Son dakikalarda da olsa bunu başardıgımız için çok mutluyum... Bu skorda katkısı olan herkese teşekkürler...
![]()

.Umarım haksız çıkarım
Oraya koydugum oyuncular gözlemci raporuna göre 6 yıldızlı oyuncular... 17 yaşında oldukları için profilleri kötü olabilir