Öncelikle Selamun Aleyküm abiler kardeşler.Ben dünden önceki gün eve gittim bir gün kaldım fm oynadım .Dün de dedemlere geldim.Ama gelirken hem oyunu hem save'i hem de ssleri ve yazdığım yorumları almaya çalıştım.Ama belleğim yoktu.Ben de dvd'ye yazmaya çalıştım ama bigisayarın takılmasından programın dandikliğinden ya da ben pek cd yazmadığımdan çekemedim kaç kere denedim beceremedim.Herşeyde bir hayır vardır.Şuan sadece gelişmeleri ss'siz yazmaya çalışacağım.İlk resmi maçım:

Şamp Ligi Qual. 3 1.Leg

Juventus 0-0 Twente

Abiler bu maçta adamları ezdik diyebilirim ama golü bulamadık biz de bari deplasmanda geçeriz inşallah turu dedik.

Senegal'in boş teknik direktörlük koltuğuna genç Türk!
Baktım Senegal'in koltuğu boş ben de dedim oturam.Başvurdum ve kabul edildim.Bir sorunumuz var kalecimiz cezalı.
Senegal'le yaptığım maçın tarihi hangi maçlar arasında tam hatırlamıyorum ama ben onu da direk yazayım.

Maç kimin sahasındaydı bilmiyorum ama maçı Cezayir'e 3-0 kaybettik.Maç başlarında sanki baktım aha gelemiyo adamlar pek.Biz gidiyoruz golü bulcaz gibi derken bulamadık.Onlar buldu da buldu 3 e kadar buldular.Hayırlısı İNŞALLAH.BGrup liğderliğini Cezayir'e kaybetik 1 maç kaldı.O maçta da ben 3.'yle ,Cazayir de 4.'yle oynayacağız İNŞALLAH.Bakalım neler olacak Allah biliyor.

İşte Juve'yle ikinci resmi maçımız.

Şamp Ligi Qual.3 Leg 2
Twente 0-2 Juventus

Bu maçta Allah bize nasib etti turu geçtik.Denicek çok bir şey de var mı bilmiyorum.Üstün oynadık diyebiliriz.Çok şükür kazandık.

Ve Serie A başladı.İNŞALLAH hayırlısıysa şampiyon olmak istiyoruz.Hayırlısı neyse o olsun.

Serie A(1.Hafta)

Juventus 5-0 Napoli

MAŞALLAH.Bir ara iyi oynadık 5-0 oldu sonra da yattık oyuduk mu noldu .35. dk'ya kadar mı ne 5-0 oldu.Sonra maç skoru da 5-0 oldu.Sonrasında da takım yattı gibi.Hayırlısı olsun İNŞALLAH.

Serie A(2.Hafta)
Sampdoria 1-0 Juventus

Takımıma bu maçta baya kızdım aslında ne bileyim çok gelmediler.Ama penaltı'dan golü buldular.Hayırlısı olsun İNŞALLAH.Bir deplasman sıkıntımız daha bu maçtan sinyalleri verdi.Bu arada şunu söylemeyi unuttum.Maçtan sonra Grygera ve Jêrêmy Mathieu'ya 1'er hafta maaş kesitisi cezası aldılar.Hayırlısıyla İNŞALLAH Daha iyi oynarlar hayırlısıysa.
Şampiyonlar liginde grubumuz belli oldu.Grubumuz şöyle;
Juventus,Dinamo Kiev,Manchester United,Porto
İşte şampiyonlar ligi ilk maçımız.tam hatırlamıyorum ama maç sanki Kiev'deydi diye hatırlıyorum.

Şampiyonlar Ligi 1.Grup maçı
Dinamo Kiev 1-2 Juventus

MAŞALLAH.Çok şükür maçı kazandık.Çok kötü de oynamadık çok iyi de oynamadık diye düşünüyorum.Çok şükür takım daha iyi hale gelir hayırlısıyla.

Serie A(3.Hafta)
Juventus 1-0 Roma
Çok şükür bu maçı kazandık.Roma genelde Totti'yle uzakan vurarak etkili olmaya çalıştı.MAŞALLAH.Alessandro Del Piero'ya MAŞALLAH bu maçta baya iyi oynadı.Çok şükür bu maçı kazandık.MAŞALLAH evimizde iyi oynuyoruz.Deplasman sorununu bir de şu Beşiktaş'ın 2009-2010 sezonundaki gibi kısa bir süre oynayıp sonra yatma sorununu hayırlısıyla çözebilirsek Şampiyonlukta Allah'ın izniyle en büyük aday olabiliriz İNŞALLAH.

Veee sırada çoooook önemliii bir maç var bu da kısa bir süre sonra İNŞALLAH burda yerini alacak.