Ligde kalan 2 maçta akıllar finalde olduğu için 2 beraberlik alıp ligi tamamladık. İstatistikler artık ŞL finalinden sonra.
20 Mayıs’ta oynanacak final maçı öncesinde gerçekleştirilen basın toplantısına yanında kaptan Houghton ile yer alan Özışık, iddialı açıklamalarda bulundu.
Öncelikle eksiklerimizden başlayayım, yanımda bulunan kaptanımız maalesef sakat ve bu maçta yer alamayacak ama bu önemli günde bizimle birlikte olmak istedi, takım arkadaşlarına kupayı kaldırabilecek durumdayım, sakatlığım ciddi değil dedi son toplantımızda.
Sarı kart cezalısı Umut da finalde yer alamayacak maalesef. Başka eksiğimiz yok. Kanat oyuncularımızın düzelmesi, orta sahamızın düzelmesi, tam kadro sahaya çıkacak olmamız rakibimizi korkutsun.
15 sene önce bu takımla sözleşme imzalarken bu başarılara bir gün imza atacağımızı düşünüyordum ama bir tarih belirleyemiyordum. Bu uzun süreçte sıkıntılı anlarımız da oldu ama ben ve ekibim yılmadan yola devam ettik. 3 hafta önce şampiyonluğu kazandığımızda dönüp arkama baktım ve iyi ki burayı seçmişim iyi ki bu camiayla uzun yıllar yola devam etmişim. Hedefim bu küçük mütevazi kulübü avrupanın zirvesine taşımak, adını sadece Tenis turnuvalarında duyuran bu şehri, futbolda da dillerden düşmeyecek seviyeye getirmekti.
Geleceğime yönelik sorulara ise şimdi yanıt vermek istemiyorum. Konsantre olduğumuz tek şey final karşılaşması ve taraftarımıza bu sevinci yaşatacağımıza söz veriyorum.
Toplantı esnasında Özışık’ın duygusal anlar yaşadığı ve gözlerinin dolduğu gözlemlendi. Sakin olmaya çalışsa da heyecanını gizleyemeyen Özışık’ın galibiyete inancı gözlerinin parlaklığından anlaşılıyordu.
Maça bu kadroyla çıkıyoruz;
![]()