Sayfa 127 / 896 İlkİlk ... 2777117125126127128129137177227627 ... SonSon
3,781 ile 3,810 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Bende senın herseye olumlu bakmana anlam veremıyorum seko. Sezon acıldı. Ayın 14u cogu takım noktalıyor transferi,biz hala arıyoruz alacaz. Ohoo. Habıre hamıt poulsen bıktırdılar.
    Sen basında çıkan haberlere ne bakıyorsun Coşkun. Aykut bugün dedi daha basında adı geçenlerden hiçbiri değil alacağımız oyuncu diye. Türkiye'den alınabilecek iyi oyuncuları zaten aldık.

Şampiyonlar Ligi'nde oynamadan oyuncuları ikna etmek kolay mı? Kaç oyuncu alacağız, 10 tane yabancı almayacağız herhalde, 1 tane yabancı alacağız sadece.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Daum bugün ki maçta Deivid'i solda düşünüyormuş . Sanırım sol kanadı takım içinden oluşturacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Kazım'ın üzerinde duruyor, Mehmet Topuz'u da solda denediği zamanlar olmuş, Özer de gelecek, muhtelemelen takım içerisinde çözecek o problemi dediğin gibi. Üstelik açıklarda oyuncu kullanacak mı yoksa orta sahayı mı kalabalık tutacak bunu bile bilmiyoruz?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Bende senın herseye olumlu bakmana anlam veremıyorum seko. Sezon acıldı. Ayın 14u cogu takım noktalıyor transferi,biz hala arıyoruz alacaz. Ohoo. Habıre hamıt poulsen bıktırdılar.
    Senin de nasıl bu şekilde bakabildiğine inanamıyorum Coşkun?
    Daum hata yapmaz, ben rahatlıkla güveniyorum.
    Daum ve Aykut'un elinde liste var, Daum'un menajerlik şirketine sahip arkadaşı var.Oyuncu bulmak en sorun olmayacak, önemli olan bu ligde oynamasını kabul ettirebilmek.

Brezilya Ligi'nde yıldız olabilecek bir iki oyuncu var, eve gidince yazarım.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

fenerin bugünkü maçı fb tv de mi yoksa dfutbolsmart ta mı ?

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Brezilya'da oynayan kaliteli ön libero adayları kim, bilen biri varsa yazabilir mi? Sao Paulo, Cruzeiro, Corinthians, Internacional gibi takımlarda kim var ön libero, pek bilmiyorum ama 14 Temmuzda orta saha oyuncusu aranıyor olması vahim bir durum.
    Benim bildiğim: Hernanes(çok zor gelmesi),Arouca(Sao Paulo),İbson(Flamengo),Eduardo Costa(Sao Paulo) bunlar var kaliteli Brezilya'da oynayan.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by sitte View Post
    fenerin bugünkü maçı fb tv de mi yoksa dfutbolsmart ta mı ?
    FBTV'de....
    Last edited by tarikko : 14.Temmuz.2009 at 22:20 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

birinci sorun baskan kongrede haziranda biter transfer demişti 1 ay gecti dedigi tarihin üstünden hala bitmedi.ikinci sorun guiza dönmezse lugano olmazsa diye konusuyoruz diyelim ki o guiza döndü gecen yıl yorulmaktan sut atmaya gücü kalmıyodu demiyo muyduk? bu sene o ünlü daum kondisyonlarıyla gücüne güc katardı ama adam piyasada yok maçlar başladıktan sonra kondisyon antremanı yapılmaz güçlenecekse guiza lugano ve yeni transferler sezon öncesinde güçlenecekler.bide yabancıları sayarsak guiza alex carlos bilica lugano(yabancı stoper) yabancı ön libero deivid ve birde ne olacagı belli olmayan hakkımız var o olmasa bile 7 yabancı var demekki deivid yedek kalacak ideal 11de yada kötü bi ön libero gelecek yine orda selcuk deniz oynayacak
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Lugano kalıyor orası kesin gibi bişi.. En azından defans hattımızda değişiklik olmayacak..

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

tarikko;
    İbson Porto'da diye biliyorum...

Quote Originally Posted by KaF KeF View Post
    tarikko;
    İbson Porto'da diye biliyorum...
    Kiralıktı bu sezon Flamengo'da ondan söyledim Porto'ya geri döndü heralde.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Deivid,Ugur ve Selcuk'un yerine 3 yabancı transferi lazım..Lugano'da kaldı mı Daum ve Roland Koch takımı ucurur..Ama nolursa olsun 3 yabancı lazım..Guiza giderse eger forvet de olmalı..
    R.I.P Tupac

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

19.36 Christian Poulsen's agent admits it is increasingly likely his client will be on his way out of Juventus this summer.

Skysports'ta son dakka gelismelerine eklenmis.

Poulsen in menajeri/avukati kendisinin buyuk ihtimalle ayrilacagini soyluor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aziz Yıldırım Arena'da 2 oyuncu alıcazz dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Aziz Yıldırım Arena'da 2 oyuncu alıcazz dedi.
    Daha başlamadı yalnız.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SerKaN View Post
    Daha başlamadı yalnız.
    Star TV'de haberlerde özet gösterdi.Başlamadığını ben de biliyorum.Yoksa nasıl söylerim dimi?

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

InsAllah onlardan birisi Poulsen olur. Brezilya'da adi gecen oyuncular bence tamamen kapali kutu Daum'un getirdigi hangi yabanci oyuncu iyi cikti simdiye kadar ?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Jay CutLer View Post
    InsAllah onlardan birisi Poulsen olur. Brezilya'da adi gecen oyuncular bence tamamen kapali kutu Daum'un getirdigi hangi yabanci oyuncu iyi cikti simdiye kadar ?
    Hooijdonk, Alex, Nobre, Appiah, Anelka.

Fabiano vardı, fazla şans bulamadı çünkü yabancı sınırı nedeniyle gönderilmişti. Bir de kaleci Enke var. Luciano vardı sakatlığı nedeniyle sözleşmesi fesh edilmişti.

Hangi yabancılar kötü çıktı diye ben sana sorayım?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Nobre disinda hepsi bilindik oyunculardi. Anelka,Hooijdonk ve Alex'i zaten Aziz Yildirim getirdi. Daum'un istegi üzerine gelmedi. Fabiano fena degildi ama bence yetersizdi.

Enke bizden ayrıldı, Almanya'da yılın kalecisi seçildi. O da iyiydi aslında ama ilk maçta kendine güvenini kaybedip takımdan ayrılmak istedi.

Daum'un yabancı transferi konusunda iyi adımlar atacağından eminim ama geç kalındığını söylüyorum. Geç kalınması da Daum'a güvensem bile beni endişelendiriyor, geçen yılki örnekler aklıma geliyor. Josico ve Maldonado vakaları yaşanmasını hiçbir taraftar kabul edemez.

Güiza konusu da netleşsin. Satılacaksa satılsın, kalacaksa kalsın. Böyle belirsizlik daha kötü. Ben kalmasını çok istiyorum ama gidecekse de Shevchenko söylentileri vardı, 7 numaralı formasıyla Shevchenko alınırsa hem forma patlaması yaşanır hem de takıma çok faydası olur, rüyamda gördüm Sheva'yı alıyorduk.

bugün bilica çok güzel bir top attı, daha önce lugano ve edudan görmediğim tarzda, hatta alexin bile çok atmadığı bi şekilde bi arkadaş topu oyuna sokan bir defans istiyodu oyundan çıkana kdr bunu çok iyi yaptı bilica. lugano,bilica,bekir gibi 3 adamımız var. bekir de çok iyi adam, hızlı da..
    defansta sorunyok.
    orta sahamız soru işareti, uğuru fb formasıyla gördükçe utanıyorum..

furkan aydın paf takımda oynayabilir mi yoksa yaşı müsait değil mi?

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by matrockmamy View Post
    bugün bilica çok güzel bir top attı, daha önce lugano ve edudan görmediğim tarzda, hatta alexin bile çok atmadığı bi şekilde bi arkadaş topu oyuna sokan bir defans istiyodu oyundan çıkana kdr bunu çok iyi yaptı bilica. lugano,bilica,bekir gibi 3 adamımız var. bekir de çok iyi adam, hızlı da..
    defansta sorunyok.
    Aynen .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

furkan , onur , abdülkadir umarım bu sene bu gençlere şans verilir ... Şu uğur boralı mümkünse 70 80 dakikadan sonra alsınlar oyuna o zaman iyi şeyler yapabilir ama kesinlikle ilk 11 oyuncusu değil 0 oynuyor resmen zarardan başka bir şey yok , alexi de hiç beğenmedim bugun boş boş dolanıyor deivid de gol atana kadar bi varlık gösteremedi diğer oyuncular gayet iyiydi..ali bilgin de tam joker oldu heryerde oynuyor adam hakkını da veriyor..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by matrockmamy View Post
    defansta sorunyok.
    Uğuru zaten koy Veliefendiye koşsun dursun sürekli koşuyo ama boşa koşuyo
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by AirJeT View Post
    Uğuru zaten koy Veliefendiye koşsun dursun sürekli koşuyo ama boşa koşuyo
    Valla ya at yarışlarına verelim iyi para getirir .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by ibig61 View Post
    19.36 Christian Poulsen's agent admits it is increasingly likely his client will be on his way out of Juventus this summer.

Skysports'ta son dakka gelismelerine eklenmis.

Poulsen in menajeri/avukati kendisinin buyuk ihtimalle ayrilacagini soyluor
    Ayrılsa bile bize gelmesi zor. Sonuçta Schalke eski kulübü ve bence bu yarışta en şanslı ekip. Normalde Poulsen'in gelmesi çok sevinirdim fakat önliberonun Brezilya'dan olacağı açıklamalarından sonra Poulsen'e 2 kat fazla sevinirim. Aykut Kocaman da Poulsen işinin yattığını söyledi. Şu saatten sonra maalesef çok zor.

Uyanık Figer, Lugano'nun sözleşme imzalaması için kendisine kulüplere ödenen bonservis gibi para istemiş. Ve yönetim de kapıyı göstermiş. Muhtemelen Lugano'nun Avrupa'da bir kulüple anlaşamamasının sebebi de Figer'in aç gözlülüğü oldu. Aziz Yıldırım Arena'da bu konuyla ilgili; '' bizim şartlarımıza gelirseler anlaşırız '' diyerek çok önemli bir mesaj verdi.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Zaten bundan sonra Poulsen falan da gelmesin...Ayağa top yapabilen,dike gidebilen,güçlü bir defansif orta saha bulduk mu tamamdır bu iş...

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Kaçıranlar için copy+paste..

AntuHaber: "İki Futbolcu Daha Alacağız"

Başkanımız Aziz Yıldırım, Galatasaray Başkanı Adnan Polat ve Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, eski yöneticimiz,ünlü televizyoncu Uğur Dündar`ın "Arena Özel" programında biraraya geldiler. Başkanımızın konuşmasından kesitler şöyle:

"Öncelikle böyle bir program tertiplendiği için teşekkür ediyorum. Hem Galatasaray hem Trabzonspor hem de kendi takımımıza başarılar diliyoruz. Sivasspor ve Beşiktaş`a da başarılar diliyoruz tabi ki. Sayın Polat`ın dediği gibi UEFA Kupası`nda taraftar geliri hariç bir kazancı olmuyordu kulüplerin. Bu yeni formatta Şampiyonlar Ligi kadar olmasa da yüzde 40 daha yüksek kazanç getirecek eski formata göre. Artık önemli bir lig oldu bu."

-"İKİ FUTBOLCU DAHA ALACAĞIZ"-

"Kulüpler laf olsun diye transfer yapmaz. Biz Mehmet, Özer, Bekir ve Bilica`yı aldık. Bu oyuncuları takıma girebilecekleri için transfer ettik. Eksik yerlere aldık. Bize takım içine girebilecek, oynayabilecek iki oyuncu daha alacağız. Bunları yapınca transferi kapatmış olacağız. Geçen gün Ronaldinho`yu alıyormuşuz gazetede gördüm. 12 milyon Euro verecekmişiz senelik. Bunlar da marka değerini düşüren yalan haberler. Bu çok tehlikeli. Taraftarı da beklentiye sokuyor. Bu kulüplerin giderleri belli. Gelirleri de belli. Siz bunları düşünmezseniz sonunda bankalara teslim edersiniz kulüpleri. Biz orta saha bakıyoruz. Stoper veya sol tarafa da oyuncu alabiliriz."

-"DAUM`UN VERDİĞİ İSİMLER ÜZERİNDE ÇALIŞIYORUZ"-

"Sayın Daum, bu mevkilere 5`er tane oyuncu tespit etti ve verdi. Sayın Aykut Kocaman da çalışmalar yapıyor bu konuda. Biz de bakıyoruz. Bunlardan birer tanesini alacağız."

-"AVRUPA`YA GİDİNCE SÖZÜN GEÇMEZ ADNANCIĞIM"-

"Arda konusunda iddiam Adnan Bey izin verirse görüşmeme devam ediyor. Adnan Bey şunu bilsin, yöneticiler takım değiştirmez ama futbolcular değiştirebilir. Galatasaray dışarı satınca artık senin sözün geçmiyor Adnancığım.

-"TÜRKİYE`DE DİRENMEK ZOR"-

"Dünya`da kulüpler genellikle kişilere ait. Türkiye`de ise dernekler kanununa göre idare ediliyor. Genel Kurullara karşı sorumlusunuz. Kötü gidiş olduğu zaman hesap vermek zorundasınız. Dünya`da kişilere ait olduğu için takımlar kötü gidişte bile direnmek daha kolay. Türkiye`de hem bu durumdan dolayı hem de medya baskısından dolayı direnmek zor oluyor."
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Dün Emre'yi defansın önünde oynattı. Muhtemelen gelecek adam Hucum gücü daha yüksek oyuncu olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Emre geçen sene istenilen seviyede değildi, çok daha iyisini yapabilecek ve bunu yapmasını sağlayacağım demişti zaten Daum.

Lugano'nun 16 milyon istediği ve 8'ini peşin olarak Figer'in istediğini söyledi Aziz Yıldırım. Bizim kendisiyle bir ilişkimiz kalmadı ama onlar haber göndermiş görüşelim diye, şartlarımızı kabul ederlerse kalır dedi. Menajerlere karşı tutumunu da biliyoruz Aziz Yıldırım'ın, fazla para koklatmaz Figer.
    "YÜCE ATATÜRK"

Mesaj Yetkileri