Bilica'yı çok beğendim. Lugano'yu aratmayacak gibi görünüyor. Uğur Boral'ı yine beğenmedim, sonradan oyuna giren Onur'a şans verilse Uğur'dan iyi olabilir.
Güzel bir hazırlık maçı oldu.En çok beğendiğim isimler: Alex,Bilica,Emre ve Gökhan'dı.Genç oyuncular da yeteri kadar zaman bulamadılar ama hırslılardı.Aralarında Onur'u çok beğendim bu sene iyi işler yapabilir bence Onur.
gökhan ve alex ne yaptı tarikko ? bence deivid,semih,emre maçın en iyileri
cevap sırası bendedeivid i pek sevmem aslında (milan da seedorf,fb de deivid. aynıdır bnm için)
sağdan glp g.g den top aldı, arada oyunu açtı, pozisyona girdi,semihi kaçırdı 1-2 kez, ortaya kaydı bazen, bol bol top aldıistekliydi yani. g.g kötü oynamadı ama hücuma da pek katkısı yoktu yani
bence emre bilica 2lisi iyiydi gerisi pek bisey oynamadı semihle olmaz diyorum ben ısrarla semih son yarım saat oyuncusu gibi geliyo bana
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Deivid yerine Topuz,
Uğur yerine Özer,
Selçuk yerine iyi bir ön libero,
Semih yerine Güiza,
Lugano ile anlaşılamazsa, Bekir yerine kaliteli yabancı stoper.
Bence ideal onbir bu şekilde olmalı.
Semih ilk 11 olmalı Guiza tek forvet olacaksa bu sezondan farksız oluruz..
Semih'in bu takımda oynaması için adının Smith mi olması lazım yahu...
Katılıyoum.. Guiza bu sezon ayrılmazsa eğer takımdan biraz zor forma şansı görür.. 1 Ay tatil yapmak isteyen oyuncudan eksiği ne semih'in? Fenerbahçe'ye yakışmıyo.. tasını tarağını toplasın gitsin valencia'ya.. Zaten bu tatil süreci de uzadıkça Renkdaşlarımda benim gibi düşünecektir..
Bencede Semih ilk 11 olmali bu sezon.Daum da ona cok guveniyor.
Burak abinin de dediği gibi Semih yabancı futbolcu olsaydı kadroya ilk o yazılırdı..Guiza kötü oyuncu değil fakat Semih'e asla değişmem.Guiza satılmalı satılmayacaksa da ya Semih'in yedeği olmalı ya da Semihle birlikte oynamalı.
Bu ligde bence bu kadar verilen bi futbolcuyu yedek oturtmazlar ama beraber oynayabilir ya da çok istediği Valencia'ya gidebilir.Ama Valencia bi parasını ödesin de sonrası kolay.Kalmak istemeyen futbolcuyu kim ne yapsın bu takımda.Semih bu takıma yıllarını verdi.Adamın daha ne yapması gerek bu takımda oynamak için neden istenmiyor anlamak mümkün değil.Tabi onun da ön eleme maçına 2 gün kala İstanbul'a gelmesi için izin istemesi gerek ki ancak kıymete binsin.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Not:Bu ligde bu kadar PARA verilen yazıcaktım unutmuşum düzenle butonu da olmayınca düzeltemedim.
Last edited by Crazycat : 15.Temmuz.2009 at 05:39 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Dün takım aynı dizilişle sahadaydı. Deivid - Uğur aynı bildiğimiz gibi. Deivid gol attı ama yok yani onla olmayacak belli. Kalırsada yedek oturur. Dün dikkat ettinizmi bilmiyorum Daum, Emre'yi tam defansın önüne koydu. Muhtemelen gelecek oyuncu Emre gibi oyunu 2 yönlü oynayabilen birisi olacak. Selçuk Emre'nin önünde gibi oynadı çünkü.
Önder'i çok beğendim topa müdaheleleri çok yerindeydi. Yine Bilica'yı almak iyi iş oldu. Bir ara Lucio'ya özendiGol aramak için gitti ileri
Gençler hakkında birşey söyleyemem ama Furkan - Onur - AbdüL kadroda olmaları çok iyi. Ben Alex'in yerine alır diye düşünüyodum Abdül'ü ama Deivid çıkardı.
Ali Bilgin çok gereksiz diyoduk ama Daum'la beraber formunu yakalayacak sanırım. Emre'nin yanında hiç sırıtmadı. Hatta Selçuk'tan daha iyi oynadı orda. Joker oyuncu olması takımda kalması için yetiyo zaten.
Profesyonel Futbol Takımımız Almanya'da sürdürdüğü yeni sezon hazırlıklarında ilk özel maçında SSV 1846 ULK takımı ile karşı karşıya geldi.
Donau Stadı'nda çok sayıda taraftarımızın da izlediği karşılaşmada takımımız rakibini 23. dakikada Gökhan Gönül, 50. ve 63. dakikada Semih, 65. dakikada Deivid ve 73. dakikada Önder'in golleriyle 5-0 mağlup etti.
![]()
Duran top organizasyonlarımız yeniden dönecek. Dünkü maçta bu gösterdi.
Bizim duran toplarımız Daum gittikten sonra da etkiliydi zaten. Daum yokken hiçbir duran top organizasyonumuz yokmuş gibi yorumlar yapılıyor da şaşırıyorum, bence duran toplarımız Zico'da da Luis'de de iyiydi.
Alex iyi olduğu için iyiydi, özel olarak idmanlarda Daum kadar duran top çalışması yaptırtmıyordu diğerleri. Şimdi daha iyi olacak diyorum ben sadece. Daum'un ilk dönemini hatırlayın, atılan gollerin oranına bakın bir de diğer senelerde orana bakın. Daum döneminde daha fazla olduğu ortada.
"YÜCE ATATÜRK"
Okuduğum Yorumlara Göre Bilica İyi Oynamış EE Bizden Giden Oyuncu Kötü Oynarmı![]()
Bilica harika oynadı gerçekten. Deivide ayak dışıyla attığı pas nefisti ama deivid golle sonuçlandıramadı.58 numarayı almış Sivaslı Bilica![]()
Heyt Koçum Bilica 58 Yakışır Ona![]()
Alex olmadığında da iyiydi. Bu yılki Galatasaray maçı mesela, Selçuk'u ön direkte golle buluşturan Deivid. Ankaraspor maçında Deivid'in pasıyla R.Carlos atmıştı, o organizasyon da iyiydi. Bence her teknik direktör duran top silahını kullanmak ister, oyuncuyla ilgili bir durum değil diye düşünüyorum. Aragones de çalıştırıyordu.
Katılmıyorum, Daum ile daha zengin organizasyonlar izleyeceğiz. Hem ben demiyorum ki diğerlerinde hiç yoktu, sadece daha çok izleyeceğiz Daum ile beraber diyorum. Mesela Aragones ilk planda çok pas yapmayı tutardı ve buna idmanlarda ağırlık verirdi, ya da Zico topun tbizim takımdakalmasına yönelik daha çok idman yaptırırdı, her hocanın stili farklıdır ve ağırlık verdiği noktalar vardır. Daum'un da diğer hocalara göre daha çok duran top çalıştıracağını ve daha çok duran top golü göreceğimizi düşünüyorum.
"YÜCE ATATÜRK"
semih mi guiza mı sorusuna tabi ki guiza derim nettir cevap ama guizanın disiplinsizligi yanlıs acıklamalarını bende begenmiyorum istemiyosa gönderilmeli ama semihlede devam edilmemeli semih alternatif forvet olabilir bence cidden avrupada basarı istiyosak yoksa ligde sırıtmaz ama egowichin ideal 11ine katılıyorum
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Attıgı calıma bak ve sonradan verdigi pasa bak![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Bilica iyi bir stoper olacak, artık yedekte ise daha kaliteli stoperlermiz var. Lugano ve Bilica iyi ikili olur.