1 ile 29 arası toplam 29 sonuç

Konu: "Forvetimizde 50 milyon $ yatıyor"

Hybrid View

ya ne formatılesı? düşünsenıze Henry, eto, Shev, ve bir kaçtane daha sayılabılır onlar dışında hiç bir forvet turkıyeyı bırakın dunyada dıyorum. Galatasarayı 4 forvetınden kalıtelı degıller. 50 mılyon $ doğru bence fazlada ederler H.kabze Necati 26 yaşın altındalar Ümir karan 28 bize 6-7 sene forvet gerekmez bence. ALt yapıda sağlam zaten olmayanlar düşünsün.

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Öncelikle gazetede okurken benimde dikkatimi çekti.maalesef medyanın en nefret ettiğim huyu burada da var.bir başlık atıyorlar okunsun satılsın diye konunun içeriğine bakıldığında başlıkla ilgili tek laf yok.ben röportajda okuyamadım okuyan varsa gelsin söylesin.

Quote Originally Posted by SaMaNYoLu
    ya ne formatılesı? düşünsenıze Henry, eto, Shev, ve bir kaçtane daha sayılabılır onlar dışında hiç bir forvet turkıyeyı bırakın dunyada dıyorum. Galatasarayı 4 forvetınden kalıtelı degıller. 50 mılyon $ doğru bence fazlada ederler H.kabze Necati 26 yaşın altındalar Ümir karan 28 bize 6-7 sene forvet gerekmez bence. ALt yapıda sağlam zaten olmayanlar düşünsün.
    umarım espri yapıyorsundur.türkiye desen en kalitelileri arasında sayarsın ama dünya demen de çok bir abartı olmuş.gönül ister öyle olsun ama gerçekler ortada.biraz daha tarafsız bakmaya çalış.

Mesaj Yetkileri